Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 19
xdidi spune:
lavi ce sa fac asta e viata bine ca nu m-am chinuit 3-4 ani si apoi sa aflu ce am, asa stiu cu ce balauri ma lupt ... acum abia astept investigatiile din ianuarie, sunt curioasa de mor sa vad daca ovulez... ca pana acum n-am apucat sa imi fac monitorizari... si sper sa nu am vreo surpriza cu sotul, ca inca nu l-am testat nici pe el, deci ma asteapta un an plin.....aaaaaaa si merci pt completari
va puuup pe toate
leopard13 spune:
xdidi, iubita!
Deci, eu m-am suit pe masa in blocul operator fara sa fiu legata de masa...M-am suit, am vorbit un pic cu dl dr. si mi-i s-a taiat filmul...Nu stiu cand m-au adormit ca nu am simtit sa-mi bage nimeni ser in vena...Chiar habar nu am! Oricum nu eram legata! Posibil sa ma fii legat ei dupa ce am adormit...dar eu nu stiu nimic despre asa ceva!
Si nici nu stiu de ce zici de furtun in nas...ca probabil le pune doar celor care au nevoie...Eu nu am vazut pe nimeni la terapie intensiva cu nici un furtun in nas...
Depinde si de ce anestezic foloseste, depinde de pacient, etc.
Succes bobo mica la laparoscopia din ianuarie si la toate fetele le doresc sanatate multa si numai bine!!!!
lavi02 spune:
xdidi chiar ca tot e bine ca le-ai luat din timp! Bafta multa!
Am citit la alt subiect ca trebuie sa-ti faci si o cauterizare pe col, cand am fost eu internata am vazut mai multe tipe cu asa ceva, de fapt ERAD faceau, cred ca li se face o anestezie pe vena din aia scurta de 15 minute, fara intubare si tot tacamul.
Sa ai grija dupa, sa stai cuminte cateva zile, una din colegele mele de suferinta din spital la cateva zile dupa ERAD a stat o zi intreaga in picioare asa ca i s-a rupt operatia (ERAD-ul) si a avut o hemoragie de toata frumusetea, s-a intors la spital si i-au refacut ERAD-ul.
bccami spune:
si eu sunt noua pe forum desi am citit cu foarte multa atentie si interes toate mesajele vs.
si eu imi doresc un mic. mi s-a recomandata sa-mi fac laparoscopic dar m-am cam speriat. vreau sa ma conving...
doresc si eu sa aflu cui si cati bani s-au dat fiecaruia.
cum aflu cate mesaje am trimis pana acum
Lores31 spune:
Buna BCCami, bine ai venit printre noi, iti urez mult noroc si sa te ajute Doamne Doamne sa ai bebitz.
VIS-A - VIS de laparo; Acum depinde unde vrei sa faci aceasta laparoscopie. Daca o faci la privat dai banii la receptie si atat, iti dau bon fiscal si nu dai spaga NIMANUI. Daca te operezi in spital de stat atunci trebuie sa cotizezi ptr fiecare in parte. DAR CEL MAI IMPORTANT E SA-TI ALEGI MEDICUL, ASTFEL VEI STI UNDE SI CUM VEI DA BANII.
Citat: |
citat din mesajul lui bccami si eu sunt noua pe forum desi am citit cu foarte multa atentie si interes toate mesajele vs. si eu imi doresc un mic. mi s-a recomandata sa-mi fac laparoscopic dar m-am cam speriat. vreau sa ma conving... doresc si eu sa aflu cui si cati bani s-au dat fiecaruia. cum aflu cate mesaje am trimis pana acum |
bccami spune:
Multumesc mult Lores31
La mine situatia sta cam asa: am fost la un medic, iar in urma unui control fugitiv mi-a spus ca am ovarele polichistice si recomandarea lui a fost sa-mi fac o interventie laparoscopica.
am stat, am analizat, am reanalizat si am decis sa cer o a doua opinie. asa ca, m-am programat in ianuarie la dl. dr Ion Ionut, care am inteles ca este un profesionist si chiar am nevoie de un astfel de medic (ca noi toate, de-altfel).
acum ramane doar sa am rabdare, sa ma bucur de sarbatorile de iarna si sa-i cer mosului ca la anu sa-mi/ne aduca o minune si in viata noastra.
pupici
Ileana1 spune:
Salutare noilor venite,
Nici eu nu imi amintesc cand si daca m-au legat in decursul operatiei.Eu tot asteptam sa ma lege, stiam de la o prietena ca te leaga...Cred ca m-au legat dupa ce am adormit.Probabil ca ar trebui sa ma bucur ca totul e ok la mine...nici macar aderente insa mie mi se se pare si mai dezarmant...practic nu stiu ce am de facut...
Bafta tuturor...si nu va speriati de laparo ca nu e o operatie invaziva..va veti reveni foarte repede
Nane spune:
Fetele, am si eu o intrebare legata de laparo. Va tot citesc de ceva din timp din umbra. :) Va tb sa fac si eu laparo pt niste chiste endo in ianuarie. Am uitat sa intreb dr... dupa cat timp ti se scot firele, dupa cat timp ai voie sport si ?
lavi02 spune:
La externare dr mi-a spus ca nu am restrictii de act fizica si sexuala, sa le reiau cand ma voi simti in stare.
Fire nu mi s-au scos pt ca au fost resorbabile.
Am fost in stare dupa o saptamana :)