Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 16
Ileana1 spune:
Salut Cicineata,
Tu cand esti programata pentru internare?
Poate ne vedem in spital....
cicineata spune:
Ileana,
Nu m-am programat inca la operatie, astept sa-mi vina mai intai rusii, ar trebui sa fie dupa 16-17, la mine variaza un pic ciclul, nu e ceas.
Daca sun sa zicem pe 16, la 10-11 zile pica chiar intre Craciun si Anul Nou, cred ca nu ma mai programeaza nimeni anul asta.
O zi buna si la toate fetele!
Rikidone spune:
Fetelor, imi spuneti si mie cat se cotizeaza pentru laparoscopie la Giulesti?
Multumesc anticipat!
Ileana1 spune:
Salut,
Eu am scapat.Nu mi-au gasit nimic, nici macar aderente.... Nu reusesc sa gasesc nimic despre termenul " ovare cu aspect geografic" a mai avut cineva diagnosticul asta? Trompele sunt permeabile...
Cei de la giulesti sunt foarte draguti si profesionisti...
Per total te costa mult mai putin decat la orice clinica particulara. Si nu iti cere nimeni. Oamenii isi fac treaba oricum. Spitalul este destul de aglomerat chiar si acum, pana in sarbatori. Mai au mult de lucru la capitolul igiena in saloane...dar asta e...
Cicineata, laparascopie sa face panain ziua 14 aCM din cate stiu eu, asa ca fa un calcul si daca iti convine poti incerca sa suni. Nu mai au voie sa faca multe laparascopii pe zi..Cred ca maxim 2.
rrok spune:
cicineata si eu sunt in aceeasi situatie.Mi-e ar trebui sa-mi vina pe 15 si nu prea am curaj sa sun sa nu deranjez.Nu ma deranjeaza faptul ca m-ar opera in perioada de dupa Craciun chiar e ok pt ca eu nu prea pot lipsi de la serviciu.Dar pt ca vad ca mai este cineva in situatia mea, ma gandesc ca nu suntem singurele asa ca as indrazni sa sun.
Mai tinem legatura
leopard13 spune:
Fetele...a reaparut leopardul, dar vad ca a disparut felinutza mea...
Nu am mai intrat demult pe aici...
Ellyshor...pupici!
Fetele cele noi...bine ati venit!
Recomand tuturor care vor sa se opereze laparoscopic si nu numai...
CLINICA GYNECOLAND!!!!!
Nu exista in ROMANIA asa personal ca acolo...NU EXISTA!!!!
De la asistente/asistenti...la doctori...SUPER PROFI...
Personalul este super tare! Tot timpul cu zambetul pe buze, iar daca ajungi la o consultatie la dl dr STOIAN IOAN inainte de a lua o decizie unde sa te operezi...pe DANSUL il alegi instant!!!
Eu nu am simtit ca sunt internata...Deci, nu te simti ca in spital...Te simti in concediu...Iesi afara la terasa...esti servita cu cafea...Asistentele fug dupa tine cu zambetul pe buze sa te faca sa te simti bine...NU EXISTA DURERE!!!!! Asistenta Andreea este o dulceatza...N-am simtit cand mi-a pus branula, nu am simtit cand mi-a scos sonda de pipi, nu am simtit nici calmantele facute...DECI...TOTUL A FOST DE VIS...Seara am vrut sa adorm cu televizorul aprins si asa am dormit...Am fost foarte rasfatata...
Si vroiam sa mai stau, nu mai vroiam acasa...Ma externase si eu nu vroiam sa plec...
Dupa nici o zi, mi-au dat pansamentele jos DEFINITIV, mi-am facut dus normal, am coborat la terasa, mi-am baut cafeaua, am fumat, si cand ma duceam sus in salon, venea Andreea si-mi zicea ca e soare afara sa ies sa ma plimb...Si urcam si coboram...ma plimbam...iar urcam, iar coboram...Fara nici un stres...
Este o clinica particulara, dar MERITA TOTI BANII.....JOS PALARIA!!!!
Nu credeam ca exista asa ceva in ROMANIA!!!!
leopard13 spune:
M-am operat pe 24 mai anul acesta...la GYNECOLAND!!!
SUPER TARE!!!!!Si acum imi aduc aminte cu placere clipele petrecute acolo...
lavi02 spune:
Ileana, ma bucur ca ai scapat cu bine!
rrok, ce-i asta sa nu suni, sa nu deranjezi? suna daca esti dispusa sa te operezi si in perioada sarbatorilor, vezi cum sunt dispusi ei sa te programeze.
cicineata spune:
Lavi, Ileana,
Imi puteti sune si mie "scorul" de la Giulesti?
Ileana,
tu cum ai ajus la dr Niculescu?
Rrok,
daca apuc sa sun pana in sarbatori te tin la curent cu ce am aflat!
Multumesc