Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 17
Ileana1 spune:
Lavi,
Multumesc foarte mult pentru gandurile frumoase.
Lasa-mi o adresa de mail si o sa iti raspund la intrebare.Recuperarea dupa operatie e foarte rapida. Eu in cateva ore eram deja "pe picioare". Taieturile sunt aproape invizibile.La Niculescu am ajus prin dr.Cocei.Eu am insistat pt. Laparo deoarece aparent nu exista nici o cauza de infertilitate, lucru reconfirmat si la laparo.Astept rezultatul de la biopsia de ovar...
Ma simt ok. Dupa operatie am o secretie amestecata cu putin sange. Nu e sangerare abundenta ci este secretia mea normala amestecata cu putin sange. A mai patit cineva? Oare ar trebui sa ma ingrijorez....!!
Sanatate tuturor!
Ileana1 spune:
Lavi,
Scuze, am avut impresia ca tu ai intrebat despre scor.
Cicineata,
Lasa o adresa de mail si o sa iti raspund :))
lavi02 spune:
cicineata, nu iti pot trimite PM.
La Giulesti nimeni nu a cerut niciun ban, toata lumea s-a purtat frumos sau cel putin OK, civilizat. Ce am dat - am dat in ideea ca au salarii mici si pentru ca am fost foarte multumita.
leopard, ma bucur ca esti vesela si bine. Am citit in pregatirea mea preoperatorie aventura operatiei tale.
In privinta operatului la particular, depinde de ce buget dispui si de cum preferi sa-ti cheltuiesti banii; operatia la acelasi medic (eu am mare incredere in el, e medicul meu de aproape 10 ani) m-ar fi costat 1500 EUR la Regina Maria. Ce as fi obtinut in plus la banii astia ar fi fost mai mult confort, rasfat si lux timp de 2 zile, calitatea operatiei sunt convinsa ca ar fi fost aceeasi. Eh, eu nu-mi pemit sa dau 1500 EUR pe 2 zile de lux, de banii astia prefer sa mergem in vacanta o saptamana. Pentru starea mea de bine o saptamana de vacanta valoreaza mai mult decat 2 zile de spitalizare de lux. Bineinteles, nu toata lumea gandeste la fel.
lavi02 spune:
Ileana, eu nu am avut sangerare deloc (eu m-am operat pe 29 nov) dar stiu sigur de la ca e posibil sa existe, de regula nu foarte mult cantitativ.
Fetelor, voi ati fost la controlul de o luna dupa laparoscopie?
In ce consta? se uita doar la taieturi sau include ecografie, control pe masa, ceva?
Ileana1 spune:
Lavi,
Si eu impartasesc aceeasi opinie despre optiunile cu privire la locului in care sa te operezi(spital sau clinica privata)Cred ca singura diferenta e luxul.
Cred insa ca operatia intr-o clinica nu e lipsita de altfel de riscuri..Cate din aceste clinici sunt dotate sa asigure interventia imediata in cazul in care ceva nu merge bine in timpul operatiei??Au toate medici pregatiti in Interventii de urgenta.? Din cate am auzit eu ...nu. Probabil ca daca se intampla ceva neprevazut tot intr-un spital ajungi.!! In privinta profesionalismului sp.Giulesti este recunoscut pentru echipa de profesionisti. Desigur ca sunt medici f buni si in multe clinici particulare dar la o privire mai atenta veti descoperii ca multi dintre ei tot la Giulesti au incept sa profeseze...
leopard13 spune:
Buna, fetele!
Da, aveti dreptate, la orice alta clinica partculara esti tratat la si la stat! Diferenta face luxul! ASA ESTE! DAR....
NU SI LA GYNECOLAND!!!!La Gynecoland se simte DIFERENTZA in oameni!!!
Iar dl. dr. STOIAN IOAN este unul dintre cei mai buni medici din Romania...daca nu, poate CEL MAI BUN!
Am fost si la Medlife si in alte clinici particulare si asa este!
Aceleasi fetze sictirite de la stat! Sunt aceleasi fetze, aceiasi oameni! CORECT!
DAR...Dl. dr. Stoian a lucrat la Spitalul Militar si a renuntat, acuma fiind devotat doar Gynecoland-ului!Este directorul clinicii infiintate tot de dansul!
Are program super incarcat! La usa dansului sunt o tona de femei!
Are aparatura de ultima generatie si o echipa super tare!!!!
Daca l-ar cunoaste cineva dintre voi, mi-ar da dreptate!!!
Esti supravegheat non stop, dar ai posibilitatea sa faci ce vrei...
Stai la terasa cat vrei, cobori cand vrei, urci cand vrei, te simti liber! Te simti BESTIAL! Te simti in concediu!
Iar rapiditatea si profesionalismul asistentei Andreea...JOS PALARIA!
Totul, incepand cu analize, EKG, clisma, pus branula, scos sonda pipi, etc...totul a fost facut de ea! Inclusiv scos fire si chiar a asistat la operatie!!!! BESTIALA TIPA!!!!!
Nu am simtit nici un fel de durere, plus ca avea si simtul umorului si tot timpul cu zambetul pe buze!!!!!!!!!
Cam asta am vrut sa va zic!!!
Aveti dreptate cu cei de la stat si cu cei de la particular! SUNT ACEIASI!!!!! Esti tratat la fel, doar luxul face diferentza!
DAR NU SI LA GYNECOLAND!!!! La Gynecoland esti deja in alta tzara...cand il cunosti pe dl dr Stoian faci diferentza instant!
Deja te intrebi daca exista asa ceva in Romania !!!!!
Pupici multi, fete dulci!!! Mai vorbim!!!
denisa220972 spune:
MACARIE ai un PM
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
xdidi spune:
salutare fetelor
lavi eu cand m-am dus la controlul de o luna de dupa laparo mi-a facut palpare si a zis ca totul e ok...insa cand m-am operat clasic la o luna am facut eco....cred ca depinde de doctor si de ce ai avut....te intreaba cum te simti , daca s-a intamplat ceva in luna ce a trecut si probabil discutati de planul post operator, tratamente etc...pupp si sanatate
leopard ce faci draguta.....faci campanie aici glumesc....nu vreau sa ma bag in discutie, dar nu toti dr. buni au inceput in giulesti cu toate ca au o armata de dr foarte buni acolo si diferenta intre privat si stat o face luxul clar , dar o mai face si rabdarea medicului si cand ai de curatat 3-4ore ca sa salvezi 0,5cm de ovar si iti bat la usa inca 10 laparo este posibil sa-l scoti cu totul ca doar mai este unul, nu?......nu acuz pe nimeni si nu vreau sa zic ca sunt 100% impotriva sistemului de stat numai ca exista o presiune mai mare asupra doc de acolo si eu vreau un doc linistit cand acesta se joaca cu fertilitatea mea.....am auzit povesti de genu la unele operatii se taia ca-n branza din ovare, din lipsa timpul, chiar din gura unei doc care asista la o astfel de operatie....
acum depinde de afectiune de cata incredere ai in doctorul care te opereaza si de ce vrei sa faci pe viitor, eu cand m-am operat si prima si a doua oara, am consultat toate posibilitatile si oamenii care mi-au dat speranta erau doar la privat, bineinteles plecat din sistemul de stat si nu de la giulesti
va puuup pe toate si sper sa nu fie cu suparare
lavi02 spune:
Xdidi multumesc de info!
Mie mi-a scos doar chisturile, a reusit sa le scoata intregi, fara sa le sparga, ovarul l-a lasat acolo, s-a uitat si la celalt si a zis ca e OK, cusaturile sunt super, chiar nu am ce sa-mi fi dorit mai mult din punct de vedere al operatiei.
Mai e si problema la ce medic te operezi - medicul meu are foarte multe operatii, nasteri si paciente la stat si ii e peste mana sa mearga la privat unde doar colaboreaza ocazional, in mod clar daca nasteam la privat nu mai avea timp sa vina sa ma vada si in seara de dupa operatie si a doua zi.
Leopard te cred ca ti-a fost foarte bine, ai avut incredere in doc si asta e foarte bine, la fel si eu am incredere in doctorul meu, asta e foarte important, sa ai incredere in doctorul la care te duci, mai a;es cand e vorba de o operatie.
Succes pe mai departe, fetelor!!!
xdidi, Ileana va tin pumnii cu bebicul!
Bobo_mica spune:
Buna dimineata fetelor!!!
sper sa ma primiti si pe printre voi...ma confrunt cu probleme mari de infertilitate si sunt programata pentru laparoscopie pe 10.01 la Medlife...si vreau sa mi impartasiti despre cum au fost invinse temerile voastre... caci eu nu prea reusesc sa le inving...
aristica din cate am citit am observat ca ai facut laparo la Medlife... Te rog imi poti imartasi experienta ta!?! Cum a fost? :)
Va multumesc frumos!!!