Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 13
OanaV2010 spune:
Lavi, scumpa mea, asa spuneam si eu tuturor, ca nu mi-e frica de operatie, ci de verdict...si exact asa simteam..
Prin operatie am trecut destul de usor, iar diagnosticul pe care l-am primit e de vis, nu speram la asa ceva..prima data, cand m-am trezit, am intrebat-o pe asistenta care avea grija de mine, si care participase la operatia mea, cand mi-a spus ca e de bine, am crezut ca poate ma confunda, si dupa 10 min am reintrebat-o :Doamna, sunteti sigura? Bineinteles , s-a iritat si m-a intrebat daca am impresia ca ea spune basme, ca fabuleaza..
Dupa care a venit dr si mi-a confirmat tot ce imi spusese dinsa..
Iar dna anestezista blonda, tunsa scurt....hihi, fetelor, e intr-adevar un personaj!
A facut un scandal monstru, de a aflat tot spitalul, unei tipe care venise machiata, cu oja pe unghii,si cu piercing-uri, iar alteia, i-a spus franc in fata ca desi are 20 de ani, arata de 40...
OanaV2010 spune:
Rrok, nu fi tristuta!
Si vorbesc ca una care stie ce e aia asteptarea..
de 4 luni tot incerc sa fac aceasta operatie..
si exact cum am mai spus, poate intre timp ramai gravida, si nu mai e necesar..pup
lavi02 spune:
Oana aoleu!!!
Bun, sa vad eu cum trec luni!
Tu in ce salon ai fost internata? (in B2 ai fost?)
Bravo pentru rezultat, ma bucur pentru tine!
Daca si sotul e OK de ce n-o lasati pe natural, fara stres? Mai bine o vacanta relaxanta as zice eu, in loc de monitorizari!
Succes!
lavi02 spune:
rrok multumesc!
Tie pana una alta bafta la programare si poate intre timp se rezolva de la sine si nu mai e nevoie de operatie!
OanaV2010 spune:
Lavi, in B2 am stat pana in operatie, dupa ce am iesit de la reanimare ne-au dus ( eram un grup de 3 fete internate in aceiasi zi, si am stat tot timpul impreuna)la salonul 6, de la etajul 1, deci mult mai bine, mai curar, mai aproape de asistente..
In legatura cu monitorizatul ..off, am sta noi relaxati, ca si sotului i-au iesit bine analizele, dar au trecut doi ani de cand incercam, si am inceput sa ne cam stresam..
cicineata spune:
Oana,
Imi doresc sa ma operez anul asta, dar cum intre Craciun si Anul Nou sunt sanse mici sa-l gasesc pe doctor, cred ca o las pe luna ianuarie, poate 2011 e mai bun si il incep cu dreptul.
La monitorizari nu trebuie sa mergi neaparat la dr Ion, banuiesc ca e si greu sa-l prinzi din 2 in 2 zile, iti poate zice orice dr ecografist daca e perioda propice in functie de cat de mare e foliculul dominant.
Intre timp au iesit si rezultatele analizelor (de la Ureaplasma am facut hidrosalpinxul) si fac tratament antibiotic dupa care trebuie sa mai stau 14 zile si sa repet analiza sa ma asigur ca am scapat.
Am vorbit zilele trecute cu soacra mea si ii spuneam ca probabil voi cere scoaterea trompei stangi, cea cu hidro, ca oricum daca o pastrez are rol de bibelou.
Ea a zis sa nu cer scoaterea ei, ca nu se stie daca ovulez si pe partea dreapta, ca de obicei un ovar e harnic si celalalt e degeaba.
Am crezut ca se abereaza, dupa care m-am uitat pe ecografiile vechi si bineinteles, ovarul meu cel mare si harnic e pe partea stanga, adica linga tropa stanga si plina de hidro.
De asta continui sa merg si luna acesta la monitorizari sa vad daca pe partea dreapta se misca ceva, nu ca as face ceva la ovulatie, caci cu antibiotic e interzis la bebe.
Lavi,
Bafta multa luni la operatie!
carmen_ch_12 spune:
Buna, Oana.
Ti-am trimis mp...poate imi raspunzi si mie, te rog, legat de preturi.
Eu miercuri fac o histeroscopie pt. un polip intracavitar.
Multumesc mult.
cicineata spune:
Stie cineva dupa cate zile de la terminarea antibioticului poti face neprotejat, sa nu-i dauneze ?
lavi02 spune:
cicineata, majoritatea antibioticelor pot fi luate fara probleme in timpul sarcinii, deci as zice din prima zi. Oricum, in primele zile bb e doar cateva celule, abia mai tarziu se formeaza placenta prin care isi ia substante din corpul tau, asa ca eu zic sa munciti pt bb linistiti.