Laparoscopie 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

oanaV, azi te internezi si maine operatia. Bafta multa si sa vi cu trompite permeabile.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

@Racheel, maine dimineata teoretic ma internez si eu, poate voi face cunostinta cu Oana in spital!
Deja nu mai cred nimic pana nu ma vad cu pansamentele pe burta!

Oana, succes la operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

lavi sigur va intalniti acolo

Si sa vii faca chistulete....

Bafta multa...

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaV2010 spune:

Fetelor, astazi m-am externat..
Dupa un Hsg facut la inceputul lui august, in care mi s-a spus ca nu am sanse decat prin Fiv,am hotarat sa fac totusi o laparo, poate cine stie, am totusi ceva sanse mancar o trompa sa se desfunde.

Ieri, dupa laparo, am aflat ca trompele mele sunt f bine, nu a fost nevoie sa le desfunde..Deci practic nu s-a lucrat pe ele..am avut cateva aderente pe partea stanga, dar nici astea nu m-ar fi impiedicat sa raman gravida..
Deci eram bine mersi!
Lavi, ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit pe acolo! Iti tin pumnii pt luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Oana,

Ce mult ma bucur ca esti bine! M-am gandit la voi amandoua (la tine si la Lavi) zilele trecute, credeam ca va veti opera in aceeasi zi.
Cum a fost domnul doctor si cum ai procedat cu partea financiara?

Poate ne dai o veste buna de Craciun, acum ca stii cum stai cu trompitele si totul e OK.

Eu te sfatuiesc sa faci cateva luni monitorizare ecografica inceapand cu ziua 11 (daca ai ciclul de 28) din 2 in 2 zile, pana vezi ca ai ovulat (pana se formeaza corpul galben).
Eu am facut monitorizare in ziua 16 (am ciclul mai lung, de cam 32 zile) la dr Ion, mi-a spus ca ziua cu pricina ar fi maine (deci ziua 17), am facut eco endovaginala si in ziua 18 (dimineata) si inca nu eram la ovulatie, deci de multe ori e si o problema de timing.

Bafta multa si tine-ne si noua pumni, sa scapam cu bine de laparo!
la toate fetele.

Mergi la inceput

Oana, bine te-ai externat, imi pare rau ca nu ne-am intalnit pe acolo! Succes la bebe!

Fetelor, multumesc de urari!

Eu m-am internat ieri, mi-au facut analizele si am primit invoire sa petrec week-end-ul acasa. Luni dimineata ma opereaza, sper.

Mergi la inceput

Lavi, pai cred ca nu mai ai rabdare s-o rezolvi odata, mai ales ca si tu astepti de ceva timp..
Mie totusi sa stiti ca nu mi s-a parut ca e floare la ureche, ma rog pe langa alte operatii complicate, asta e una mai usurica, dar tot o operatie e..
Dr Ion, cum il stiti..extrem de omenos, extrem de bun chirurg.

Mergi la inceput

Cicicneata, saru'mana de gandurile bune!
Monitorizari am de gand sa fac, dar nu cred ca mai apuc anul asta, deoarece dr Ion mi-a spus ca nu e sigur, dar crede ca de pe 23.12.2010 va fi inchis centrul de planificare..Normal, doar si pentru ei vin sarbatorile!!

Te rog scrie repejor 10 mesaje, ca sa iti pot trimite pm cu detaliile financiare.Cand ai vrea sa te operezi?

Mergi la inceput

Oana, imi spui te rog si mie detaliile financiare pe PM? actorii principali :), cat si cand.

Pe cine ai prins anestezist? Tot doctorita blonda?

Imi inchipui si eu ca nu e floare la ureche, dar nu mi-e atat frica de operatie cat de rezultat. Ideea e ca trebuie sa trec de operatie ca sa aflu rezultatul, asta este, sper sa fie bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrok spune:

Ma bucur fff mult pt tine OanaV2010!Slava Domnului ca esti bine si Doamne ajuta la bb!
Multa sanatate!Eu am ratat anul acesta cred (imi vine abia pe 16-17 decembrie)!

Mergi la inceput