Laparoscopie 16

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

lavi, nu stiu cat costa la privat in Bucuresti dar, eu am vorbit cu cei de la Polisano Sibiu si mi-au zis ca operatia costa inte 1300-1600 lei.

Eu aveam de gand sa ma operez acolo daca la Giulesti nu puteam.

Sa ne anunti si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Racheel, mai am optiunea sa ma operez la stat la alt spital cu alt medic, dar as prefera sa ma opereze medicul meu.
Ce diferenta de preturi (multumesc de info)! In Bucuresti la Regina Maria e 1500 EUR.

Norocoase sunteti voi, cele care ati prins operatia!

Mergi la inceput

Da... asa asa este.

Ti-a trecut raceala?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna dimineata,

Imi voi face si eu usurel loc pe topicul vostru.
Incerc de 2,5 ani sa raman insarcinata; deoarece am avut in antecedente chlamydia iar pe rezultatul HSG facut la Giulesti scrie, printre altele, "trompe permeabile, proba Cotte partial pozitiva bilateral, mi s-a recomandat laparoscopie.
Datorita recomandarilor+din motive financiare m-am gandit sa nu o fac cu medicul meu care e la privat, ci sa o fac la Giulesti cu dr Niculescu; pentru o discutie preliminara m-am programat peste o saptamana la dansul; speram ca in decembrie sa o pot face, insa din postarile voastre inteleg ca nu e posibil; sper macar in ianuarie sa reusesc.
Va doresc multa bafta, fie ca aceasta operatie sa se lase cu 2 liniute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Da... asa asa este.

Ti-a trecut raceala?!!!

mi-a trecut... dar nici n-am prea fost racita, m-a durut vag gatul.

Mergi la inceput

adipink2000 o luna trece repede multa sanatate iti doresc.
Si eu, si sotul am avut antecedente cu chlamydia....Pe mine m-a distrus, bine ca mai am o trompa buna.

Eu trebuia sa ma operez in octombrie, dar nu s-a putut si m-am operat in noiembrie.

Suntem atatea fete cu probleme si ei reduc numarul de operatii .

Mergi la inceput

Racheel,
Imi pare rau sa aud ca ai ramas numai intr-o trompa si iti doresc ca cea ramasa sa isi faca treaba.
Eu nu stiu exact cum e cu trompele mele, tocmai de-asta vreau sa verific ce e pe acolo; doctorii m-au trimis la laparoscopie citind exprimarea de pe rezultatul HSG-ului pe care am redat-o mai sus; insa am fost si la Sovata iar doctora de-acolo a fost singura care a cerut sa se uite pe radiografie si nu pe rezultat si mi-a spus sa nu imi fac probleme, ca sunt ok trompele. Acum om vedea daca chiar asa va fi.

Mergi la inceput

daca faci laparo, sa-ti miei si histerosalpingografia cu tine.Mie mi-au cerut-o.

Mergi la inceput

Da, o sa iau tot la mine. Momentan sa vedem ce zice doctorul luni.
Apropos, in spital analizele care se fac sunt gratuite? Adica e ceva ce ar putea costa? (bineinteles, in afara de stiti voi ce)

Mergi la inceput

Sunt gratuite si am facut,analize la sange, colposcopia si radiografia la plamani.

Mergi la inceput