Laparoscopie 16

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismari spune:

Buna.Ma iertati ca ma bag in discutiile voastre,dar vroiam sa va spun ca in ianuarie 2008 am facut si eu laparoscopie,cand am ajuns in salon o asistenta ne-a zis la toate fetele ca daca vrem sa facem copii sa nu ridicam nici macar o cana de apa dupa aceasta interventie,absolut nimic acasa.Am facut asa cum a zis dansa si drept dovada am si ramas insarcinata dupa prima menstruatie.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Crismari ce bine ca ne-ai dat aceasta veste buna. Sper sa vina curand barza si la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Dragele mele,
Sunt noua pe aici,e prima oara cand scriu pe un forum, dar v-am citit cu mare drag si parca va cunosc de-o vesnicie...
Pe scurt povestea mea e cam asa: am 34 de ani impliniti si o fetita de 4 ani si jumatate. Fetita a venit foarte repede, nici nu am stiut cand am ramas insarcinata. De un an de zile ne chinuim la bebe 2 fara succes. Am fost sfatuita sa fac monitorizari de ovulatie si la
prima eco endovaginala (cu dr Ion Ionut) am aflat ca am un posibil hidrosalpinx trompa stanga si chist paraovarian, a 2-a eco facuta la Medlife a confirmat aspect sugestiv de hidro. Am facut si cateva analize (la recomandarea doctoritei cu care am nascut, adica Popa Mirela de la Medlife) de genul secretie din col, Papanicolau etc, probabil cu scopul de a descoperi infectia care a putut cauza hidrosalpinxul la trompa stanga. Acum astept analizele si ma gandesc serios sa fac laparoscopie tot cu dr Ion Ionut,daca se poate pana in Craciun sau intre Craciun si revelion (cand sunt libera de la serviciu si termin si cu rusii), daca ma va primi si pe mine.
Din forumuri am aflat ca o laparo+zilele de spitalizare la Medlife costa peste 30 mil, ceea ce mi se pare un pic cam mult.
Intrebarea mea este: v-ati programat la laparo pur si simplu sau v-a recomandat doctorul vostru?
Ce fac daca ma programez la laparo sunand la pogramari si doctorul nu vrea sa ma opereze?
Sau sa ma duc la medicul de familie (pe care nu am vazut-o de cand eram insarcinata cu fata) si sa-i cer o trimitere pentru laparoscopie?

Mergi la inceput

cicineata, Doctor Ion este un OM deosebit.

Iti spun experienta mea.In prima zi a menstruatiei am sunat la Giulesti si m-au programat pe data de....operatia a fost in a 14-a zi a CM.Doamna cu programarile m-a intrebat la ce doctor vreau, si i-am spus numele doctorului.

Iti trebuie trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat, dar,operatia tot costa in jur de 1000 lei cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Racheel tu nu te-ai operat la dr Cristescu? Parca asa ma retinut eu.

cicineata eu zic sa vorbesti intai cu dr, te duci intr-o zi pe la 13-14 la camera de garda si il astepti sa apara si vorbesti cu el de laparo. Apoi el iti va spune sa suni la asistenta sa te programezi.(Dar vorbeste cu el inainte de CM! in prima zi a CM va trebui sa suni pt programare)
Dupa trimitere la medicul de familie va trebui oricum sa te duci, dar asta o faci cu cateva zile inainte de internare.

Asa mi se pare cel mai potrivit sa faci. Succes!

Mergi la inceput

Da lavi, dar eu, nu-l cunosteam pe doctor, int-adevar am vorbit cu dansul la telefon in octombrie si mi-a dat numarul la care trebuia sa ma programez.Eu sunt din Craiova, si doctorul meu ginecolog mi la recomandat pe Cristescu.Eu am sunat la Giulesti, si pe mine doamna Viorica m-a programat si m-a intrebat la ce doctor vreau sa ma operez.Puteam sa-i spun numele altui doctor nu?

Mergi la inceput

Macarie, ce s-a intamplat?Nu ne mai dai nicio veste?!!!

Mergi la inceput

racheel da, teoretic se poate sa spui orice doctor la programare dar mi se pare mai potrivit sa stie si doctorul respectiv de tine.

Am fost azi la dr, zice ca si programarea mea pt luni e nesigura, s-a redus nr de laparoscopii pe tot spitalul la 2 pe zi. Nu pot sa zic ca mor de incantare.

Mergi la inceput

lavii imi pare rau, dar totusi mai exista o speranta.lavii de ce s-a redus numarul, stii cumva?Mie doamna Viorica mi-a zis ca s-a redus numarul dar nu am intrebat de ce.

Mergi la inceput

Racheel, s-a redus nr din dispozitia doamnei directoare a spitalului. (stiti ca s-a schimbat directiunea dupa incendiul de asta vara). Motivele nu le stiu.

Daca nu se rezolva la Giulesti am sa incerc sa o fac in privat, costa mult dar asta e. Am 2 chisturi pe ovar care pot fi de origine canceroasa, vreau sa se lamureasca ce ce cu ele cat mai repede.

Mergi la inceput