Fiv la Cluj 45
Raspunsuri - Pagina 7
alinutahu spune:
edennoa....sa fie intr-un ceas bun si sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visul ....ai grija de tine ,mananca sanatos si bea mult lichid ...
ceva de susutinere ti-a dat ?
hai sparge gheata
si cu endometrul cum ai stat?
petruta....la noi sunt foarte bogate cursurile atat in practica cat si in teorie...imi place la nebunie sa merg sa ma luminez si eu .....sunt foarte multe lucruri de care habarn nu aveam si sunt multe trucuri care se pot practica acasa in caz de ceva problema inainte de sosirea medicului sau inainte de a fugi repede cu bb la spital
ideea ca sunt complexe si continutul lor este estul stufos si pe intelesul tuturor ,incearaca sa nu vorbeasca foarte sofisticat si proba practica se face de fiecare data cu o papusa
o sa ma uit peste schita pe care am scriso si o sa va scri si despre alaptat si muls si ce imi vine mie in cap ca ar fi mai important si interesant
+21 surprize...surprize!
brunadria spune:
eden sa fie intr un ceas bun! te asteptam cu beta mare! ai grija de tine!
petruta si eu cred ca voi astepta pana in martie! pana atunci pauza!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Buna fetele!
O dupa-masa placuta!
Bruni,acuma vad ca ti-ai schimbat culoarea,esti frumoasa,si inainte erai,dar asa parca esti ca cerul albastru fain de vara!
Asta-i culoarea mea preferata,ce faine stelute ai,3000 mesaje
Am vazut ca a reusit melissa,ea unde a fost ca nu mai retin exact,la viena cumva?
edennoa spune:
multumesc mult de urari tuturor
noi mai vizitam pe aici pina duminica cind revenim acasa, ca de marti merg la serviciu
imi place foarte mult budapesta, asa grad inalt de civilizatie si asa de aproape de noi
brunadria spune:
melisa a reusit la austria la wunsch!
acolo as fi vrut sa ma indrept si eu dar nu stiu , nu mai am rabdare!
eden hai ca maine poimaine iti facem galerie! doamne ajuta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
Poftiti la ceiut,laptic,,cappuccino de ciocolata.
Lasa bruni,ca vine si timpul nostru...
In franta sau austria,sigur vei reusi!
Ati vazut ca a reusit lucia69 de la fiv cu ovocite donate(dupa 12 ET)
Noi sper ca reusim curand
la toate
O zi excelenta!
alinutahu spune:
buna dimineata si de al mine
cristina....mi-ai luato inainte dar oricum mersi ce ceiut si de cafea
eu m-am trezit cu nopatea in cap am facut micul dejun si am papat iar acuma ma pregatesc sa merg la gimnastica ca sunt amortita rau
va pup si va doresc o zi frumoasa
+21 surprize...surprize!
alinutahu spune:
neata fetelor ....va ofer o cafea si un ceiut fierbinte
ieri am ras de m-am spart....imaginativa ca a venit la ore un dietetic si ne tot explica ce si cum sa mancam la care la un moment dat antrenoarea si-a luat inima in dinti si au inceput parerile contrari intre ele ....pe cuvant ne uitam ca la un meci cat in stanga cat in dreapata ...dieteticul zicea ca sa mancam de 5-6 ori pe zi dar porti micute iar antrenoare zicea sa tine in considerare cele trei mese principale ale zilei si intre fructe ,iaurt,salata ...una zicea ca daca mancam de multe ori pe zi si putin nu ne ingrasam cealalta zicea ca daca mancam de multe mai mult ca si sigur ca nu ne putem opri la o portie mica si atunci mancam de multe ori si porti mari si ca nu o sa mai inchepem pe usa
asta este doar un exemplul ,pe parcursul unei ore sau contrazis una pe alta ....in concluzie eu mananc cat imi trebuie si ce imi trebuie cu kg ma ocup dupa
va astept la o barfa
+22 surprize...surprize!