Fiv la Cluj 45

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna frumoaselor....
eu ieri am avut un program cam aglomerat dar astazi ma gospodaresc putin si gata sunt libera
bebele nostru face pe rusinosul,nu vrea sa ne arate sexul ,dar in schimb este foarte jucaus incepe de pe la vreo 6 dimineata si toata ziua o tine intr-o veselie ....este nemaipomenit senzatia pe care o simti cand se misca si cand iti danseaza burtica
voi vad ca sunteti pline de optimism si ma bucur nespus pt voi ,sunteti niste luptatoare adevarate

mai fetelor vine Craciunul .....sunt pline magazinele de tot felul de cgesti pt Craciun ....este sarbatoarea mea preferata

+21 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Alinuta,cred ca e nemaipomenita senzatia....
Ai program bun de acum inainte...
Cand mai trebuie sa mergeti la eco,poate nu se va mai rusina.
la toate fetele

Mergi la inceput

cred ca o sa merg la 4D ....nu stiu exact cand dar poate
cristina...spor la traba

+21 surprize...surprize!

Mergi la inceput

nu stiu dac va intereseaza dar am scris si dincolo ...eu va las mesajul

as vrea sa va povestesc ce sa intamplat ieri la cursul din cadrul spitalului ...subiectul a fost primele zile de viata ale bebelusului si mersul acasa din spital ....incerc sa scriu cat mai corect pe romaneste dar daca ceva suna mai aiuria va rog sa ma scuzati
as vrea sa pun in pagina lucrurile care mi sau parut mie mai importante si mai simple....
-copilul dupa ce il nasti este verificat de medicul si asistenta ,i se curata caile respiratori cu o sonda si daca totul a decurs normal il primesti in brate sau chiar il alaptez
-prima baita se face impreuna cu asistenta si numai mama are voi sa asiste si se face asa ....se pune apa calduta in cadita de 4 degete se aseaja burete sau scutec pe fundul caditei ...foarte imoprtant ca apa sa nu ajunga la buricul copilului pt ca daca se umezeste poate sa se infecteze si se vindeca mult mai greu
noi am avut ca prezentare o papusa mai mare ,ea tinea locul copilului si ne-au aratat tehnici de curatare si de schimbare a bebelsului ....-fata copilului si ochisori se va sterge in fiecare zi cu vata inmuiata in ceai de musetel iar in spatele urechilor se va unge cu ulei cat mai des asta pt a preveni uscarea pieli pt ca daca ii curg balele micutului si el sta asezat pe spate atunci balele curg inspre gat -urechi
-urechiusele in interior nu se spala ci se sterg cu vata umeda ,la fel inmuiata in ceai de musetel
-buricul este tratat doar cu alcool si pudra care contine antibiotic
-la schimbatul pemparsului nu este nevoie de mai multa crema decat ca marime uniu bob de mazare si daca este fetita ai mare grija sa nu intre si inauntru ...cel mai bine ii ti amandou buzele si pe langa ele ungi frumos cu crema
daca ii bait ,in spital iti arata cum trebuie ingrijita micuta lor minune ,ce fel de miscari si cum trbuie trasa pielea
ce mi sa parut mie foarte interesant si desi vazusem pana acum sute de bebelusi si niciodata nu imi gaseam explicatia de ce stau ei cu minile in sus .....se zice asa
-daca bb este santos si schimbat si mancat este fericit si asa isi arat el bucuria ,is tine minutele ridicate indreptul capului
-daca il supara ceva copilul is lasa una sau chiar amandoua manutele in jos
-la schimbarea pampersului daca are si caca si pisi atunci bb este satul daca are numai caca si nu are pisi deloc atunci bb este flamand dar este ori lenes sa ceara ori a dormit mai mult de 3 ore consecutiv
-bb trebui pus la san din 3 in trei ore .....daca doarme trebuie trezit si alaptat
-daca vrem sa verificam daca ii este frig nu manutele sau piciorele le cautam ci cu degetul aratator verificam gatul in spate putin mai jos de ceafa dac simtim ca este mai rece ca degetul nostru atunci ii este frig
-manutele de obicei sunt reci din cauza ca le tin tot timpul in sus si atunci circulatia sangelui este mai slaba
-taiatul ungiilor nu se face cu unghiera ta sau cu forfecta ta ci cu una expre cumpatrata pt el si nu se aseaza bb pe spate si te pui tu jos il pui pe pieptul tau cu capul spre exterior si ii ridici manuta in sus .....se zice ca de acea nu le place taiatul unghilor pt ca de obicei se pune bb intins pe pat si mama sau ,ma rog cine ii tai ,si bb nu vede in afar faptului ca se apropie cineva mare de el nimic si el se sperie si de accea plange

sper ca nu v-am plictisit si ca m-am exprimat cat mai clar ,si ca o sa va fie si voua de folos...tin sa repet ca astea sunt lucrurile ce mi sau parut mie mai importante si interesante .....ar mai fi multe de ex alaptatul,mulsul etc

+21 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Multumim frumos alinuta
Daca vor si celelalte fete poti spune si despre restul ca eu cred ca e important;doua din colegele de birou au ajuns la operatie ca s-a intarit laptele sau asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

criadema sa-ti traiasca puiutii si sa fie sanatosi! multumim de incurajari si de sustinere !

brunine-am mobilizat noi prin a lua o pauza tot mobilizare o consideram... cel putin pt 6 luni nu mai facem nimic (exceptand )...am inceput un pic de regim pt curatarea organismului (ceaiuri+mancare mai sanatoasa, mai multe vegetale) ... deocamdata atat... o sa mai verificam din cand in cand chistuletele sa nu o ia razna .....si probabil la anul voi face o laparoscopie pt curatarea chisturilor si apoi inca un fiv dar In alta parte, cel mai probabil in Austria ....mai vedem in 6 luni se pot intampla multe

cristinuta s-a terminat concediul?sper ca te-ai odihnit

alinutasi la noi se fac acum cursuri pt proaspetii parinti, dar din pacate doar teorie...la noi inca nu isi fac treaba cum ar trebui,nici vorba de prima baita in spital te descurci acasa cum poti....

corina ma bucura optimismul tau !e foarte important

uratica si restul fetelor

Mergi la inceput

E super la 4D,sa stii ca merita si eu am vazut-o pe nepotica,nu se compara cu celelalte eco

Mergi la inceput

Petruta ,da,m-am relaxat tare bine.
E bine ca te relaxezi,poate mai faci apoi o incercare in austria,nu stiu de ce am si eu o tragere de inimioara(teoretica)asa spre austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Salut fetelor,

Noi suntem tot la Budapesta, ne place aici, cu greu ne urnim catre casa.

Pe scurt situatia e asa: am avut 3 foliculi de dimensiune aproape egale dupa 9 zile de stimulare, au extras 3 ovocite, una a fost imatura, una nu s a fertilizat si din a 3 a a iesit un embrion de 6 celule pe care l am transferat azi la 3 zile. Mi au facut ICSI pe amindoi si la cel transferat si AH. Totul a fost cam 1700 euro, cu monitorizari, punctie, ICSI, AH si transfer. Medicamentele au fost cam 800 euro.

Mie mi a facut o impresie foarte buna si clinica Kaali si Dr Kovacs. Acum ramine sa isi faca si natura partea ei si cu voia lui Dumnezeu sa vedem ce se intimpla mai departe. Am facut tot ce tinea de noi, mai mult nu putem controla.

Va pup, intru mai rar de aici ca am net pe telefon si greu ma descurc cu mesajele lungi.

Mergi la inceput

Edennoa ,da,ceea ce a depins de voi ati facut,va doresc si sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput