Incident la joaca! - SPLIT (2)
Raspunsuri - Pagina 12
roxy spune:
Cristina imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat cu Magnus, cred ca as fi si eu la fel de terminata daca ai mei ar pati asa ceva.Nu stiu daca peste tot poate exista vreun copil din acesta, dar totusi sunt sanse sa gasesti si in alte parti, iar mutarea permanenta nu e o soltie.Vine scoala apoi si ce faci, schimbi scoala...
Eu as incerca sa-l invat pe al meu sa se fereasca atat cat poate sa ramana singur in compania copilului respectiv, sa anunte cand merge la toaleta, sa stie educatoarea si sa fie cu ochii pe respectivu pana se intoarce al tau de la wc si din astea.Plus l-as invata sa isi faca alti prieteni in gradinita cu care sa fie inconjurat astfel ca sa atenueze posibilitatea micului razvratit sa-i faca rau.
Chiar nu stiu ce sfat cu adevarat sa-ti dau , cred ca esti foarte suparata, astept si eu cu interes sa vad ce iti raspund restul fetelor.
Ma bucur ca ai avut posibiltatea sa schimbi gradinita, la noi este o mare problema cu locurile.Eu tocmai ce am renuntat la un loc la o gradinita particulara de care eram foarte multumita, dar era foarte departe, imi trebuia o ora sa-l duc si alta sa vin inapoi acasa, deci prea mult pentru mine, si am primit loc la o gradinita de stat de langa casa, dar ce ma nemultumeste este tocmai numarul mare de copii, 50 impartiti in 2 grupe de 25.Nu stiu cum va fi, dar avand in vedere ca si la scoala vor fi tot cam atatia intr-o clasa va trebui sa-mi infrang teama si sa-l fac sa se adapteze, ca nu voi putea sa-l tin mereu de mana.Din pacate pentru mine.Bafta in continuare si sa ne spui ce ai mai facut.
cristina30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy Cristina imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat cu Magnus, cred ca as fi si eu la fel de terminata daca ai mei ar pati asa ceva.Nu stiu daca peste tot poate exista vreun copil din acesta, dar totusi sunt sanse sa gasesti si in alte parti, iar mutarea permanenta nu e o soltie.Vine scoala apoi si ce faci, schimbi scoala... Eu as incerca sa-l invat pe al meu sa se fereasca atat cat poate sa ramana singur in compania copilului respectiv, sa anunte cand merge la toaleta, sa stie educatoarea si sa fie cu ochii pe respectivu pana se intoarce al tau de la wc si din astea.Plus l-as invata sa isi faca alti prieteni in gradinita cu care sa fie inconjurat astfel ca sa atenueze posibilitatea micului razvratit sa-i faca rau. Chiar nu stiu ce sfat cu adevarat sa-ti dau , cred ca esti foarte suparata, astept si eu cu interes sa vad ce iti raspund restul fetelor. Ma bucur ca ai avut posibiltatea sa schimbi gradinita, la noi este o mare problema cu locurile.Eu tocmai ce am renuntat la un loc la o gradinita particulara de care eram foarte multumita, dar era foarte departe, imi trebuia o ora sa-l duc si alta sa vin inapoi acasa, deci prea mult pentru mine, si am primit loc la o gradinita de stat de langa casa, dar ce ma nemultumeste este tocmai numarul mare de copii, 50 impartiti in 2 grupe de 25.Nu stiu cum va fi, dar avand in vedere ca si la scoala vor fi tot cam atatia intr-o clasa va trebui sa-mi infrang teama si sa-l fac sa se adapteze, ca nu voi putea sa-l tin mereu de mana.Din pacate pentru mine.Bafta in continuare si sa ne spui ce ai mai facut. ![]() roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) ![]() |
Hi,
mersi de raspuns la subiect, la grupa mea de bebelusi am scris mai mult despre.... pe Magnus oricum il mutam, ca am reusit sa gasim un loc la o gradinita privata, pe langa biserica catolica, stil crestin care ne convine mai bine plus ca e mai bine situata, cea de acum are locul de joaca la strada, f expus la toate emanarile de gaze ale masinilor... Si chiar m-a preocupat soarta celuilalt copil, am vorbit per teelfon cu un psiholog de copii, contra cost; ceea ce n-a spus e ca contrar educatiei de copii care o dam, sa-l lasam pe Magnus sa se apere si chiar sa dea inapoi; el poate face asta, ca e antrenat bine de taica-su, dar n-ar da intr-un copil.
Nu vrem sa fugim de probleme, incercam sa le rezolvam, vom sta de vorba si cu educatoare si cu directoare pentru sunt de parere ca Dnis trebuie numaidecat ajutat.
Cristina
Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)