Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mi-ati facut asa o pofta de kiabi.... si eram gata azi sau maine sa merg dar o sa mai astept un pic pana merge sofi la gradinita

----------------------------------------
Marina10+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

exista o oarecare sansa sa se vada sexul la eco de 12-13 sapt?
data trecuta tin minte ca nu s-a vazut la eco de trim 1.

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

exista o oarecare sansa sa se vada sexul la eco de 12-13 sapt?
data trecuta tin minte ca nu s-a vazut la eco de trim 1.

Mami Marina - Gospodina

daca dr e unul priceput exista o f mare sansa.Mie Tutunaru mi-a zis la 13 saptamani ca e baietel.la cine faci eco?cand?
eu abia astept sa fac 12 saptamani si ceva sa-l inteb pe Tutu ce este

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

De la 12 sapt incolo se cam vede sexul la eco. Normal ca tre sa se priceapa si medicul...

Musette, Dudu e la gradi. A inceput si el ca omu' de vineri
Pai da, asa am vrea noi- si-o fetita. Poate d-aia am si alte simtome acum, nu?! Vrabia malai viseaza...
Va spun imediat ce-mi vor spune priceputii astia de dri ce fel de copil am. Mai, sa stii ca nu ma pot hotari la un nume de fetita. Am mai multe-n cap dar nu-s hotarata. Stiu ca iosup ma pune sa-i zic numele; poate pana vineri ma opresc la ceva.

Fetelor, ajutati-ma si pe mine: voi mancati salate facute cu maioneza de casa; adica si cu ou crud? Sau icre de casa?
Mie mi-a pofta de salata boeuf; de fapt am si mancat aseara la ziua unei prietene si mi-a dat si acasa... ca taare mi-a placut. Si icre am papat dar stiam ca nu prea e bine sa consumi alimente netrecute prin foc...crude.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 14s

Mergi la inceput

dudu noi nume de fata avem,ales de Luca,de baiat nu gasesc neam nimic care sa ne placa....
icre si eu am mancat o felie,facute in casa dar recunosc ca am mancat-o cu frica dar si cu pofta.La maioneza insa ma abtin mai ales daca e cu ou crud,mi-e frica rau de lysteria sau alte boli.citisem undeva ca in sarcina e bine sa consumi maioneza din aia la borcan din comert ca cica e mai safe.dar parca nici din aia nu as manca.

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ce fete vorbarete, mi-a luat ceva sa va citesc din urma

Sa va zic acum cu ce imi frec eu mintea. Acum o saptamana si ceva, cand am fost la doctorul meu, mi-a spus ca am colul luuung, undeva la vreo si 5 cm si ceva. M-a intrebat el atunci daca am avut contractii ca nu stiu ce anume vazuse, mi-a marit doza de nospa pe zi si gata.
Vineri, cand am fost la eco,dar nu la el, ca nu era, doctorita de la eco m-a intrebat daca dr meu a masurat colul si daca a spus ca e ok. I-am spus exact ce v-am zis si voua. Nu a comentat nimic a masurat si a scris pe fisa col 4.2cm oui inchis.

Oare am ceva probleme la col? Sa se scurteze asa de repede?Si chiar nici unul din ei sa nu se fi panicat un pic? Voi ce ziceti?
Parca nu m-as mai duc la dr meu pana dupa dublu test, ca si-asa ma duc foarte des si mi-a zis ca trebuie sa ma linistesc si sa merg mai rar
Dar eu, daca nu imi fac probleme...nu ma simt bine, dupa cum vedeti

11+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Valentina, stai linistita; du-te atunci cand esti programata. Doar daca ai simptome ciudate, mergi la dr mai devreme. Eu zic ca daca te mai duci la al 3-lea medic vei afla si alta parere... cate capete- atatea idei. fixeaza-ti un medic in care ai incredere si mergi pe mana lui.

Musette, maioneza aia din magazin cred ca-i de plastic. Mi-e ca ma intoxic mai tare cu ea. sa stii ca am mancat si ou umplut...

Ajungi vineri la cabinet?

Mami de Dudu (3 ani) si 14s

Mergi la inceput

Dudu tare as vrea vineri sa ajung si eu,in principiu cred ca ajung,vb oricum la telefon joi seara si iti zic sigur daca ajung si eu.

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Valentina nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna seara, burtici!mama, ce ocupate ati fost azi, ca zilele trecute era cam liniste.cand va aud vb de maioneza...astept sa imi treaca greturile sa pot manca si eu macar ceva normal, nu numai porcarii. eu azi am avut niste dureri mai pronuntate sub burtica, mai mult intepaturi si m-am ingrijorat un pic. asa ca mi-am sunat doctorul si mi-a zis ca nu am de ce sa im fac griji atata vreme cat nu sunt la mijloc sub burtica si atat de puternice incat sa nu le pot suporta. mi-a recomandat no spa si scobutil si mi-a zis sa stau linistita.
azi pentru mine a fost o zi mai bunicica pana acum vreo ora,cand s-au intetit greturile iar.doamne ca mult imi doresc sa scap de ele.
va pup fetelor si continuati sa scrieti ca tare imi place sa va citesc

10+

Mergi la inceput