Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

amidala, eu tot elevit iau si nu am semne de ingrasare. data trecuta parca am luat centrum materna...

Angie844, bine ai venit. Bineinteles ca te primim! Doar sa isi faca timp fetele care se pricep la listuta. eu , de ex, nu stiu cum se face

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina10+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aa, si care nu ati apucat...macar sa intrati sa traageti cu ochiul la pozele mele din concurs

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

Marina10+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Marina, votat Excelente

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Votat si eu Frumos peisaj.

Mamica de Sarah-Aimée & 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna seara burtici!
honeys, stiu ca e greu si nu cred ca inteleg prin ce treci, dar ma rog la Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sunt sigura ca totul va fi bine. incearca sa ramai optimista si nu iti pierde speranta, noi iti suntem alaturi. eu am aflat ca sunt insarcinata la 5 saptamani, dar doctorul m-a chemat la control aproape de 7, ca mi-a zis ca pe la 7-8 saptamani este mai sigura ecografia, asa ca inca mai sunt sperante.
alina_anto eu sunt noua pe forum, dar am citit de sarcina ta pierduta si nici nu iti pot spune cat de mult m-a bucurat ultimul tau mesaj. sa iti dea Dumnezeu sanatate,continua sa fii optimista si sa auzim numai de bine
eu iau elevit de vreo 2 saptamani si mie nu imi face pofta de mancare, ci mai multa greata. oricum nu ma gandesc prea mult daca o sa ma ingras,si daca se intampla, macar sa stiu ca bebe e ok ca kilogramele in plus le dau eu jos dupa.
si eu am uneori dureri de cap insuportabile, dar nu am luat nimic pana acum. am auzit ca pot fi din cauza tensiunii mici din sarcina si ca o cafeluta ar rezolva problema, dar nu garantez.
o seara placuta fetelor

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

marina superbe poze, mai ales ca eu iubesc apa. te-am votat!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

musettepink, multumesc pentru ideea cu no-spa. Chiar nu stiam. Astazi m-a mai lasat durerea, dar daca o sa ma mai doara o sa incerc cu no-spa.

amidala, si eu tot elevit iau...nu mai stiu exact, dar cred de 5 saptamani... si m-am ingrasat max 1kg....cred ca depinde si de organism.
Felicitari pentru vestile bune!

Valentina, am observat si eu astazi o culoare usor galbuie, desi inca mai iau utrogestan. Eu o sa iau pana la 12 saptamani. Tu cand ai intrerupt arefamul?

alina , ma bucur ca vii cu vesti bune si ca esti optimista!

angie, sigur ca te primim. Eu nu stiu sa trec in listuta, dar daca le mai amintesti fetelor sigur te vor trece cand vor intra.

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 11+
minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am sa iau Elevit in continuare.
Imi place foarte mult forumul asta si ma simt foarte bine vorbind cu voi. E frumos sa stiu ca sunt atatea alte persoane care trec prin aceleasi schimbari ca si mine si ca putem sa ne impartasim grijile si sperantele.
Va multumesc.
Va pup.

12
[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Amidala&year=2011&month=5&day=20&babycount=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Va rog si eu, inca o data, daca poate cineva sa-mi dea si mie user-ul si parola de la yahoo.
Sau daca nu vreti macar spuneti-mi...sa nu va mai stresez...

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 11+
minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

April, activeaza-ti PM si iti trimit eu

Inca nu am oprit Arefamul de tot, mai pun doar cate 200mg pe zi.
Acum vad ca s-a mai oprit secretia, mai devreme la serviciu, parca mi se parea ca din galben da spre crem..maroniu
Acum, ma gandesc ca daca dr a zis ca nu trebuie sa ma ingrijorez, atunci asa fac. Doar azi mi-a facut eco si mi-a spus ca nu e absolut nici o problema

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput