Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Neatza fetele,

Din pacate, eu nu sunt bine. Am fost ieri la eco cand aveam 6s, s-a vazut saculetul, avea 5 sapt si 5 zile ca marime, dar nu-i batea inimioara. A ramas sa ma duc iar miercuri, dar probabilitatea sa fie oprita in evolutie e mai mare decat cea ca e intarziata.

Asta e...e greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna dimineata, burtici!
Sa stiti ca va citesc zilnic, chiar daca nu scriu asa de des. Citesc cu mare placere si interes sfaturile mamicilor mai exerimentate si incerc sa le retin....

Honeys, , sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos! Imi cer scuze pentru intarzaiere...

Despre noi nimic nou: ne simtim bine in continuare si asteptam cu mare rabdare ziua de 12 noiembrie sa-l revedem pe bebe.
A, de cateva zile am o durere de cap ce nu vrea sa ma lase deloc. Nu am luat nimic si nici nu o sa iau, dar este destul de suparatoare. Voi ati patit asa ceva?

Va rog sa-mi trimiteti si mie user-ul si parola de la contul de pe yahoo, pt ca nu le am si imi doresc sa va cunosc.

Va doresc o zi frumoasa!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 11+
minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Honeys, imi pare foarte rau. M-a intristat ingrozitor mesajul tau. Sunt alaturi de tine cu ganduri bune. Sa nu-ti pierzi speranta.

12
<embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Honeys, imi pare rau pentru ce aud....dar te rog incearca sa fii optimista.
Chiar de curand am auzit de un caz asemanator. Avea 7 saptamani de la UM si la ecograf ii spunea mai putin, plus ca nu se auzea inimioara. La fel i s-a spus si acestei fete, dar sa se mai duca dupa o saptamana la ecograf. Cand s-a dus, i-a auzit inimioara si era bine.
Deci poate sa fie si intarzaiere. Plus ca nu mi se pare mare diferenta de care zici tu...este de cateva zile...la fel imi arata si mie.
Te rog, stiu ca este greu, dar incearca sa nu te mai gandesti la lucruri rele (eu vorbesc ).... Mie mi se pare prea devree sa-ti puna acest diagnostic....
Sper sa nu te superi pe mine....imi dau si eu cu parerea...
si sunt alaturi de tine!

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Honeys, ai incredere! tinem pumnii sa fie bine miercuri

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina10+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Neatza fetele,

Din pacate, eu nu sunt bine. Am fost ieri la eco cand aveam 6s, s-a vazut saculetul, avea 5 sapt si 5 zile ca marime, dar nu-i batea inimioara. A ramas sa ma duc iar miercuri, dar probabilitatea sa fie oprita in evolutie e mai mare decat cea ca e intarziata.

Asta e...e greu...

La 5 saptamni si 5 zile eu zic ca nu e nimic grav ca nu s-a auzit inimioara,mai ales daca ecograful nu era unul f performant.Tinem pumnii pt miercuri.

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui april_25
[
.
A, de cateva zile am o durere de cap ce nu vrea sa ma lase deloc. Nu am luat nimic si nici nu o sa iau, dar este destul de suparatoare. Voi ati patit asa ceva?

minunea noastra

eu am niste dureri de cap groaznice,chiar azi noapte am avut,toata noaptea si acum cand m-am trezit.eu mai iau cate un no-spa cand nu mai rezist e si pt dureri de cap si azi am luat niste paragrippe ca m-am gandit sa nu fie de la vreo raceala durerea si chiar mi-a trecut f repede de la ele.

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:

Neatza fetele,

Asta e...e greu...

Prietena mea a fost la 6 saptamani si 2 zile,se vedea sacul,dar era gol.A mai chemat-o la 7 saptamani si s-a vazut inimioara.Deci nu dispera,inca nu e totul pierdut.Ai incredere in Dumnezeu.Fa clexane de 0,4 eventual.De cate zile ai ciclul???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 8+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Citat:

Neatza fetele,

Asta e...e greu...

pentru a incerca sa te incurajez, am sa iti spun ca si eu am fost la prima eco la 5 sapt si 6 zile, si se vedea doar ca e sarcina. atat. fara activitate cardiaca. m-am dus peste 2 sapt si avea activitate. eu am avut ovulatia mai tarziu decat normalul, in ziua 20, si de aceea avea intarzierea. fii increzatoare, te rog.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Ramo, al meu e de 3 zile cam, dar nu uita ca eu am facut FIV, deci nu stiu daca toate regulile se aplica si la mine...

Da, continui tratamentul pana joi, dar sunt dezumflata rau...

Multumesc pentru incurajari.

Mergi la inceput