Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

ramo f tare testul tau,mai ca mi-as cumpara si eu dar daca zici ca progesteronul influenteaza rezultatul nu are rost ca aflu mai repede de la eco.

duduce faci?cum te mai simti?mai ai putin...
edit:acum ai vazut ca ai facut salata de boeuf....vin in vizita

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Musette, sunt f bine. Zilele astea am avut ceva treaba; parca m-au mai lasat greturile...sunt in sapt 15
Ma pregatesc pt vineri; abia astept sa vedem ca bb2 e bine si sa aflam ce ascunde
Voi merge dimineata sa dau sange pt TT si pe seara incerc sa va spun ce-am aflat.
Trimit o portie zdravana de salata! iti trimit PM.

sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Fetelor multumesc. Cred ca mi-ati dat putina speranta sa mai rezist pana maine, e eco. E tocmai la 8 seara, dar cred ca rezist.

Oricum, maine am o zi ocupata, ca e ziua mea, asa ca sper sa treaca repede.

Ramo, ce zici de mutatia mea si tratament?

va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

mai, fetelor... m-at dat gata!
cu tot raul care imi este de pe acum, doar la gandul ca ma duc sa cumpar "o carnita" sa fac o supa, tot o sa fac din legumele fierte si carnita, o salata "buf". am vazut si azi la o colega de birou ca avea la ea, si voi de ieri vorbiti de ea... gata! trebuie sa fac si pt noi. si.. as mai manca si o salata orientala
aia imi e mai usor sa o fac, pt ca nu miroase a mancare, nu ma ating de carne... dar va fi urmatoarea pe lista.
pana una-alta va pup, va doresc o seara placuta, si usoara. :)
va voi citi mai pe seara, si poate va si spun despre salata mea :))

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Fetelor multumesc. Cred ca mi-ati dat putina speranta sa mai rezist pana maine, e eco. E tocmai la 8 seara, dar cred ca rezist.

Oricum, maine am o zi ocupata, ca e ziua mea, asa ca sper sa treaca repede.

Ramo, ce zici de mutatia mea si tratament?

va pup si va multumesc.

La multi ani! sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Te asteptam cu vesti, maine.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Musette, sunt f bine. Zilele astea am avut ceva treaba; parca m-au mai lasat greturile...sunt in sapt 15
Ma pregatesc pt vineri; abia astept sa vedem ca bb2 e bine si sa aflam ce ascunde
Voi merge dimineata sa dau sange pt TT si pe seara incerc sa va spun ce-am aflat.
Trimit o portie zdravana de salata! iti trimit PM.

sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 14+

Daca nu ar trebui sa ajung repede cu alea acasa la frigider,as sta cu urechea lipita de usa,poate aud,asa sunt de curioasadesi la cat de incet vb Iosup nu cred ca as auzi nimic:))))
Il iei si pe Dudu cu tine?

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

An@,chiar l-ai simtit pe bebe asa de devreme?Si eu sunt la a doua sarcina dar parca nu ma asteptam sa fie asa de devreme,cum de esti sigura ca-i bebe?

10+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Pretty, da, acum sunt sigura ca mormolocu' misca la mine in burta, dar in primele zile cand l-am simtit, falfaiturile erau scurte si abea imperceptibile, ca pana ma dezmeticeam, nu stiam daca a fost real sau nu, sau ce a fost. Dar acum, chiar daca nu sunt mai "puternice" miscarile, macar sunt mai lungi si ... sunt inconfundabile . Din cate stiu, simtitul "co-locatarului" depinde mult si de pozitionarea placentei (anterior sau posterior).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Nu e vorba ca ar face rau bebeului, nu am zis asta. Desi exista studii recente care pun putin teoria asta la indoiala http://www.medicalnewstoday.com/articles/49122.php . Dar nu exista semne clare ca ar fi daunator. Clar, fiecare are drepul sa faca ce vrea cu banii proprii. Si daca m-ar face sa ma simt in siguranta, bineinteles ca le-as face si eu. Inima bebelusului se aude inca din saptamana 9 parca cu aparatul Dopler in dotarea oricarui medic. Ce ma enerveaza pe mine cum am zis, sunt doctorii care insista ca sunt necesare. Nu sunt necesare pentru femeile care au o sarcina normala. Si eu am pierdut o sarcina si a fost foarte trist dar stiu ca nici o ecografie n-ar fi putut impiedica cursul firesc al naturii. Nu vreau sa creez polemica, trebuia sa-mi spun si eu parerea ca-s o femei insarcinata si hormonala cum zice maica-mea. Dimpotriva, cred ca daca ne face sa ne simtim bine, e important sa facem cate ecografii vrem, sa mancam maioneza (si chiar am pofta...), sa fumam 3 tigari pe zi, etc. E mai important sa ne simtim bine decat sa fim intr-un stress continuu.Na, sa vad acum de unde fac rost de maioneza..mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Tzuna, uite din nou linkul poate merge de data asta: http://apps.who.int/rhl/pregnancy_childbirth/fetal_disorders/prenatal_diagnosis/jbcom/en/index.htmlmami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Si pt. ca testul de sex al Ramonellei (hai ca si eu sunt curioasa daca e bun sau nu ) mi-a adus aminte de o carte haioasa si usurica si relaxanta, numai buna de citit in perioada asta, va recomand si voua: "La cumparaturi cu bebe" de Sophie Kinsella http://www.polirom.ro/catalog/carte/la-cumparaturi-cu-bebe-2887/

Sigur o sa va regasiti in cateva situatii : incercarea de aflare a sexului copilului prin orice metode, mania cumparaturilor pt bebe, gasirea "celui mai ..." carucior,...

Mergi la inceput