Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"
Raspunsuri - Pagina 9
sunset_zuzi spune:
salut fete
si noi am venit de la medic
suntem ok mi-a dat iar sa fac analize si culturi din col desi le-am mai facut o data la 32 sapt...dar zice el ca sa fim siguri ca e totul ok
despre bebelina mea nu stiu decat ca este bine si miscatoare ca ne-am luat cu vorba si am uitat sa-l intreb cate grame are...ma pus sa fac si un NST sa vada bataile inimii si a zis ca e bine si ca ne vedem saptamana viitoare
FELICITARI NOILOR MAMICI
PS: si pe mine ma emotionat mesajul fetelor de la sept-oct
...ne-am intrat oficial in drepturi ![]()
Doamne ai grija si de noi
36+
Alexia
EvaF spune:
Alexia, Oana, ne bucuram de vestile bune de la voi si ca ati evenit cu bine acasa!
Eu maine am rendez-vous cu moasa pentru prima oara, am ceva emotii, e prima dintr-un sir de 3 intalniri, cate una la 2 saptamani pana la termen.
Apoi joi am programare cu anestezista, e facuta programarea de cand m-am inscris la Bischat sa nasc, in aprilie, dar nu am vazut asa ca joi aveam si rendez-vous cu medcul ginecolog pentru eco morfo de 32 saptamani. Va trebui sa o contramandez si imi pare fff rau. Nici nu stiu daca are locuri saptamana viitoare, trebuie vorbit sa vedem cum facem ca eco trebuie neaparat facuta. Oricum simt ca, odata 1 noiembrie venit, se precipita lucrurile si realizez mai mult ca oricand ca vine cu pasi repezi momentul...
M-am apucat serios de cumparaturi pentru Noah si pentru mine pentru spital.
In rest, toate bune, aici e zi libera suntem cu totii acasa.
Ma apuc sa imi fac pedichiura, o corvoada dar trebuie, nu stiu cand o mai fac, cred ca e ultima oara pana nasc, apoi nu stiu daca voi mai fi in stare.
le: Felicitari Sunset pentru vestile bune!
Eva & Luca (08.09.2008) acum
31+ cu
Noah (30. 12. 2010)
Siuta spune:
Bravo Sunset pentru vestile bune!
Shasenka, bafta la doctor. Sa iasa cum vrei tu!
Doura, ce putin ai stat in spital!! Asa as vrea si eu! Adaptare usoara si bebe cuminte va doresc!
Fetele de sept-oct si Mari-paun - multumim pentru mesaje- emotionante
!
Eu de azi incep nebunia cu casa- renovat si mutat in 2 saptamani .Nu stiu de ce ma buseste rasul/plansul cand ma gandesc la deadline...
Tot ma gandesc sa imi pun o frana, ca toata tevatura asta sa nu afecteze bebelul.
va
pe toate ; sa fiti cuminti
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Siuta Bravo Sunset pentru vestile bune! Shasenka, bafta la doctor. Sa iasa cum vrei tu! Doura, ce putin ai stat in spital!! Asa as vrea si eu! Adaptare usoara si bebe cuminte va doresc! Fetele de sept-oct si Mari-paun - multumim pentru mesaje- emotionante !Eu de azi incep nebunia cu casa- renovat si mutat in 2 saptamani .Nu stiu de ce ma buseste rasul/plansul cand ma gandesc la deadline... Tot ma gandesc sa imi pun o frana, ca toata tevatura asta sa nu afecteze bebelul. va pe toate ; sa fiti cumintiAndreea, mamica de Anastasia si bb2 |
mult succes cu renovatul/mutatul in timp util

Doamne ai grija si de noi
36+
Alexia
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui EvaF Felicitari Sunset pentru vestile bune! |

multumimDoamne ai grija si de noi
36+
Alexia
crisuletzul spune:
Si la mine este casa in renovari.noroc ca e gata o baie si dormitorul meu! Acum aunt linistita ca daca vine Eva am un loc curat si ok unde sa o culc! Dar mai au mesterii fff mult de lucru! I-am pus acum sa sparga tot ce au de spart ca atunci cand cine Eva sa nu mai trebuiasca atat taram tam tam! Oricum am atatea emotii..... Vreau ca totul sa fie bine si la locul lor
Kitty
34+
Mami si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de Eva Maria !!!
AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
Olgutzika spune:
Felicitari, Beatrice!!! Bun venit, bebe Robert Alexandru!!!
Eu trebuie sa rezist psihic inca doua zile
, sa mai prind doua zile de antibiotic. Rezultatele culturilor ( de col si urocultura ) nu au iesit, deci nu stiu ce a fost, dar de raspuns am raspuns bine la tratament. Asa ca miercuri cel mai devreme nasc, oricum vedem maine, dupa monitorizare si control, cum se prezinta zona de razboi
. Va tin la curent!
Azi a nascut o coleguta de salon o fetita superba, de 1500g, care respira singura, nu are nevoie de incubator si e frumoasa si roz si scumpa rau!!! Mama ( in spital de o luna ) tot cu HTA, bebe cu retard mare de crestere ( sarcina de 36s si pitica dezv de 31s..), dar cu un Peteu de nota 100!!
Miruna, tu nimic
?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
anymona spune:
| citat din mesajul lui mirunam Ana vrem vesti si despre tine si David!!! E un dulce in poze, are o fatuca plina de caracter ![]() Am primit un mesaj de la Beatrice care din pacate reia cele spuse de Anymona. Se pare ca inca nu i-au administrat calmante... Anymona tu mai esti in spital??? Am vazut pozicile cu bebe mic si frumos . Sa va traiasca! E un scump...Doura, ma bucur ca esti acasa cu bebelina! Ai avut super noroc sa stai doar o noapte, ce n-as da sa patesc la fel. Imi pare rau de travaliul greoi, gandeste-te ca ai reusit sa nasti natural fara anestezie ceea ce nu este chiar usor. Olgutika, cum te simti??? MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...![]() |
multumim Miruna.
Da, inca suntem in spital pt ca, desi a avut greutate buna si a respirat singur, s-a nascut la numai 32 de sapt (de fapt 31 si 5 zile). si pt ca nu apucasem sa fac morfo de trim trei a trebuit sa-i faca lui bb niste investigatii si ecografii suplimentare pt a evalua toate organele. Dar totul e ok si maine sau miercuri plecam. A fost cel mai grabit bb din odisee....
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
DANA26 spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Felicitari, Beatrice!!! Bun venit, bebe Robert Alexandru!!! Eu trebuie sa rezist psihic inca doua zile , sa mai prind doua zile de antibiotic. Rezultatele culturilor ( de col si urocultura ) nu au iesit, deci nu stiu ce a fost, dar de raspuns am raspuns bine la tratament. Asa ca miercuri cel mai devreme nasc, oricum vedem maine, dupa monitorizare si control, cum se prezinta zona de razboi Azi a nascut o coleguta de salon o fetita superba, de 1500g, care respira singura, nu are nevoie de incubator si e frumoasa si roz si scumpa rau!!! Mama ( in spital de o luna ) tot cu HTA, bebe cu retard mare de crestere ( sarcina de 36s si pitica dezv de 31s..), dar cu un Peteu de nota 100!! Miruna, tu nimic Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
31+ mami de
Sonia

: AMR 2 SAPTAMANI...