Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"
Raspunsuri - Pagina 10
allexxia_m spune:
Sal fetelor!

FELICITARI CLAUDIA!!
FELICITARI RATUSCA!!
FELICITARI ALEXA!!
FELICITARI GENIUSAMB!!
FELICITARI BEATRICE!!
HAI SIMONA!!

Bine ai venit acasa ANA, DOURA, multi
pt voi!!!!
Multumesc mult fetelor pentru sustineri! 
39+
Adina Maria
AMR - cateva zile 
ana_vio87 spune:
alexia
... am auzit un zvon prin odisee ca scoatem motatele pentru tine pentru ziua de maine ![]()

pupici pe burtici :*:*:*
32+

allexxia_m spune:
Acum detalii:
dureros controlul de astazi ...
nu ma asteptam la asta ...
dupa, au inceput si ceva contractii dureroase, primele dureroase din sarcina asta, si ma gandesc ca, sigur nu sunt cele mai dureroase ...
dar reprize, ca la Doura, reprize de contractii dureroase dupa care ma lasau ...
Colul inca destul de lung inca sa nu ingrijoreze doctora pt nastere, deci m-a lasat sa vin acasa.
Din pacate insa, avem o circulara .... ![]()
Nu prea a fost doctora incantata nici de semnele fetale, deci revenim si maine in spital si nu mai excludem nici cezariana ....
Depinde de semnele fetale si de circulara de la fetita .... ![]()
Pana atunci, ma odihnesc, mai am ceva contractii, cand dureroase cand nu.
Aaaa, si sa nu uit, am inceput sa elimin si dopul ....
Acum cred ca nu mai este dubiu, m-am dus la baie si se tot lua pe hartie ceva gelatinos cu firicele de sange. Cred ca asta e dopul!
Deci mult nu mai am ....
Oricum la cum m-am simtit dupa controlul de astazi, daca mai fac si maine tot asa cred ca ma opreste in spital
39+
Adina Maria
AMR - cateva zile 
allexxia_m spune:
Da, ana_vio87 cred ca nu mai am mult ![]()
Multumesc mult fetelor pt incurajari, si voua si veteranelor de la odiseea noiemb-dec 2009 ! Multi
pentru toate - fara exceptie !
Sincer m-a cam luat prin surprindere ....
Nu prea este placut sa experimentezi pt prima oara contractiile dureroase in spital - nu e chiar un mediu asa relaxant ...
Dar eu asa simt, ca daca si maine reiau repriza asta de controale, si la col, si la eco si la semnele fetale nu mai apuc sa ma intorc acasa ....
Acum cum or vrea Cel de Sus si fetita ! ![]()
Multumesc inca o data tuturor!
Sper ca nu am uitat pe nimeni sa felicit pt noii ursuleti din barlog, deja s-a dat drumul la greu la nasteri, doar am intrat in Noiembrie! ![]()
39+
Adina Maria
AMR - cateva zile 
ana_vio87 spune:
offf.. imi pare rau de plrobleme... acum sa speram ca treci totusi cu bine, pt ca esti la termen si speram sa nu existe alte complicatii
de bb_alinus si Iris_Harieta stie cineva ceva? ca eu le am si pe ele pe lista trecute ca trebuie sa nasca maine![]()
... mai stie cineva ceva?
pupici pe burtici :*:*:*
32+

allexxia_m spune:
Eu va zic de pe acum NASTERI USOARE, BB SANATOSI SI REFACERI RAPIDE LA TOATE CARE URMATI !!!! - caci sigur vor fi avalanse de nasteri ! ![]()
Va
dulce pe toate ! 

39+
Adina Maria
AMR - cateva zile 
sugubina spune:
Doura felicitari!! Bine ai venit pe lume bebe Maysaa! Ce repede ai nascut incredibil..
Ratusca sa iti traiasca micuta!
Olguta pana joi cand ajung la dr noastra la control sigur nasti deja..
Ah uite acu vad si mesajul tau! Va pupez dulce si sper sa rezisti inca doo zile!
allexxia_m nu stu de ce nu te opri de azi dc aveai si contractii..si dopu ala dat . Cum nasti natural? Tinem pumnii sa iti fie usor si bb Adina sa fie sanatuasa.
sugubina
34+
cu Puficele
lylyana.ion spune:
Allexxia, nastere usoara, fara dureri si bebe sanatos! Daca e nevoie de cezariana, asta este, bebe sa fie bine! Noi suntem pregatite 

Lili, mami de
Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
bb_alinus spune:
Bravo mami Beatrice! Bun venit ursulet!
Hai fetele, incepem cu bine odiseea propriu zisa!
Noi acum ne-am intors de la spital, de dimineata ne-au tinut la monitorizare bebe - cam lenesutza donsoara, nu prea a vrut sa se fatzie. Plus tot restul de teste clisma ( bleah, bleah nu vreau sa mai imi amintesc), epilat, injectie pt evitarea coagularii sangelui, discutii peste discutii, etc. In final mi-au dat drumul si maine la 9 sunt programata la operatie!
Ana vio ce organizata esti! Multu ca te-ai gandit la mine! 
Olgutika bafta sa termini cu antibioticul si nastere usoara pe miercuri!
Doura super rapid v-au dat drumul acasa! Laptic din belsug iti doresc!
Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005
AMR 2 zile
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
sugubina spune:
Cikas v-am citiit asa printre picaturi toata ziua, ce de vesti ce de nasteeeri. Asa am intrat usor usor in lunile nuastre.
Despre noi..suntem ok, azi a venit si mum pe la mine in vizita asa inopinat da a fost ok,a mai trecut mai repede timpu.Pufi zice ca nu mai rezist mult ca icnesc la fiecare miscare si ca nu am sanse dupa el sa facem 38s si ca in max doo nastem gata.vREA sa monteze patucinu da eu zic sa mai astept sa vedem joi cum ma gaseste dr.. Imi e si gruaza de mersu ala din parcarea din parc pana la et 5..adica ca e mult rau de mers si eu lesin la fiecare paas. Am uitat sa merg, ma credeti???
De cand ma uit la seriale pe laptop parca parca treece timpu mai repede..
Va pup si astept vesti sa vedem cine mai naste nuapte asta. Eu voi fi pe receptie.
sugubina
34+
cu Puficele