Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

m-am intors si eu de la doctor si am programat cezariana pe 15 nov si ne mai vedem o data pe 11. in rest este totul bine, col lung, inchis, bebe 3000g. am vb cu el si mi-a spus ca imi face si rost de rezerva.
in rest am asa o stare ciudata ptr ca stiu ca este ultima sarcina la mine si sincer la mine au fost cele mai frumoase perioade din viata aceste sarcini, iar din asta mai am doar 2 sapt . nu ca as mai face copii ptr ca nu mai pot nici material nici cu timpul nici cu nimic dar cand stiu ca recurg la o asa otiune radicala adik legarea trompelor ma ia cu frica. as vrea sa mai stau asa gravida inca un timp desi imi este greu si vreau sa-l cunosc pe bebe si sa-l tin in brate.offf

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Shasenka, nu fii asa trista! Trebuia sa iei o decizie si acum ca ai luat-o fii sigura ca e cea mai buna! Curaj!
Fii sigura ca urmeaza alte momente si perioade minunate, urmeaza sa fii alaturi de puii tai pe masura ce ei descopera lumea, sa ii ghidezi si sa le oferi sprijin. Fiecare perioada are frumusetea ei.
O sa ai bebe nascut intr-o zi asa speciala si frumoasa, pe 15 Nov. Nu ca asta ar fi si data nasterii mele, dar e o zi speciala
Capul sus mamica scumpa

37s+
Asteptand barzica

Mergi la inceput