Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"
Raspunsuri - Pagina 24
diana.b spune:
nu e nicio contabila printre noi ca sa faca lumina 

asa stiu si eu ca in prenatal se retine CAS pentru salariu minim, dar daca te uiti la socotelile mele, CAS-ul a fost retinul pentru valoarea de la concediu de odihna si de la prima (cei 15%), atat!!!
in fine......... e greu cu contabilitatea mai ales daca nu o cunosti ![]()
in concluzie tu zici ca este corect ce am primit eu?????????
36+ 
diana.b spune:
lorin am si eu o alta nedumerire: matematic vorbind cum se calculeaza suma aferenta fiecarei zile de concediu de maternitate???
la lege stiu ce spune, dar nu-mi iese si in calcule ![]()
36+ 
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b intrebare: voi ce trusa de anestezie v-ati luat (ma refer la cele care fac sau au facut cezariana)??? eu mi-am luat de la braun - perifix 451 filter set, dar am dus-o inapoi caci mi-a spus cineva ca asta este pentru nastere naturala si ca pentru cezariana e cea cu doua ace, adica Braun - espocan + docking system + perifix soft tip, dar cand am vazut-o in farmacie scria pe ea spinala... si nu mai stiu cum!!! sunt intr-o dilema totala: ce trusa imi trebuie pana la urma?!?!?!? doctorul mi-a spus sa iau trusa de anestezie epidurala, dar nu inteleg daca e una speciala pentru cezariana sau e aceeasi, difera doar cantitatea sau tipul de anestezic ![]() ![]() ![]() 36+ ![]() |
si eu am luat tot braun - perifix 451 filter set si din cate vad in set sunt 2 ace
. eu am alta problema...mi-a dat doctorul sa mai iau nasopin si marcaina si nu am gasit niciunde. a luat cineva asa ceva??Mami Andreea
37+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand
sashenka_h spune:
FELICITARI IRIS!!! sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea. are un nume superb 

Mami Andreea
37+
Horia Paul+,
Sasha Andrei (30.12.2008)
AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand 
diana.b spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h si eu am luat tot braun - perifix 451 filter set si din cate vad in set sunt 2 ace . eu am alta problema...mi-a dat doctorul sa mai iau nasopin si marcaina si nu am gasit niciunde. a luat cineva asa ceva??Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand ![]() |
trusa perifix 451 are un singur ac maaaaaare, restul ce seamana cu acele sunt alte chestii... si dr ti-a spus ca e buna trusa asta pentru cezariana!??!?!?!?
eu am luat Naropin de la o farmacie Dona!!! la Sensiblue nu-l au!!!
36+
sashenka_h spune:
abia aseara am luat trusa asa ca inca nu mi-a spus nimic, cand ma duc peste o sapt la el il intreb. dar nu vad de ce nu ar fii buna, pana la urma se face la fel si cu aceleasi efecte, cred ca mai mult conteaza doza de anestezic care se baga, nu??? si la mine cel putin face rahi-peri asa ca mai am ceva pe langa.
naropinul de la ce farmacie Dona l-ai luat?
Mami Andreea
37+
Horia Paul+,
diana.b spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h abia aseara am luat trusa asa ca inca nu mi-a spus nimic, cand ma duc peste o sapt la el il intreb. dar nu vad de ce nu ar fii buna, pana la urma se face la fel si cu aceleasi efecte, cred ca mai mult conteaza doza de anestezic care se baga, nu??? si la mine cel putin face rahi-peri asa ca mai am ceva pe langa. naropinul de la ce farmacie Dona l-ai luat? Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand ![]() |
Naropinul de la Dona!!!
vezi ca pentru rahi-peri e cealalta trusa, cred

cea cu doua ace maaaaaaaari si care cost in jur de 200 ron!!!nu inteleg nimic cu trusele astea

36+
Joy21 spune:
Fetelor, incerc sa fac capitol nou, putintica rabdare ca e prima oara ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
37+ cu inimioara
David Lloyd George
sashenka_h spune:
nu stiu ce sa zic, presupun ca daca era trusa speciala imi zicea ceva doctorul
Mami Andreea
37+
Horia Paul+,