Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am vorbit cu Beatrice. Este bine, ii facusera calmate insa pe cateter si nu isi faceau efectul. Acum i-au facut pe vena si nu mai are dureri. A primit si suportat si acel masaj de curatare a uterului. Bebe e cuminte si a fost vizitat de tati dar nu l-au lasat prea mult. Va fi externata miercuri sau joi si in functie de cum se simte.

Olgutzica, ma tin tare, nimic Deja imi este frica ca nu mai am galerie.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mersi mult Miruna ca ne tii la curent cu evolutia lui Beatrice! Este inca la TI?!?!?

Daca mai apar vesti... numai ochi si urechi!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*............................................................................................................
*............................................................................................................
*...........................................................................
*.................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ma bazez pe memoria anei_vio ca eu nu-mi aminteam nimic de iris harieta

36+

eu asa am notat... exact cand a inceput discutia cu lista si s'au pus in ordinea dpn'ului si stiu ca ma miram ca iris avea dpn pe 1.11 so a anuntat ceva de 2.11 si asa am notat... acum oricum si daca era 1.11 cred ca nu se supara nimeni... daca am gresit le ami scoatem odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

letzi ce bine ca totu a fost ok! Sa pui si tu poze cu Sandra!

Felicitari SIMONA MARIS!!! Sa iti traiasca bebe Stefan!

Asa e cu activitatea-cre ca dupa ce vom mai naste nu mai scrie naibii nimenea..Ca bebe te solicita..Trist ca ma invatasem sa am activitate; acu nu prea mai e, da ce sa faci e norma. Imi amintesc cat de activa era Ana, ce ne mai povestea ea!!!

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

*....................*
*..............................*
*....................*
*..............................*
*....................*

Mergi la inceput

eee... e acum perioada de controale...si eu am miercuri si de aia... [lus ca intradevar au nascut fetele foarte active care erau si mai unite, ca sa zic asa... si se simte... dar eu de ex sunt aici.. si mai apare cate o burtica noua... si asa ne mai animam si noi...

lipsesc si eu ca am de facut mancare la vitei si in plus vine si matusica din tari straine... revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sunset, felicitari pentru vestile despre bebelina!

Siuta, bafta la mutari/renovari! Sa se termine repede si bine!

Crisuletz, si tie bafta, sa terminati repede si cu restul casei!

Allexxia, nastere usoara! Poate vine bebelina in noaptea asta, mai stii?

BB_Alinush, bafta multa maine si curaj! O sa fie totul bine!

Sugubina, vorbeste cu Puficele sa mai stea putintel la caldurica, sa mai creasca un piculet.

Ana, multumim pentru vestile despre Simona . Te asteptam cu vesti de proaspata mamica

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna!
Nu am citit nimic din urma, nu cred ca o sa am timp. Astazi dupa-amiaza am venit acasa cu bebe. Suntem bine amandoi, pe mine ma doare un fir si au inceput sanii sa produca colostru mult. Maine ma odihnesc si va povestesc aventura nasterii . Iata datele pt lista bebeilor: Patrick Stefan, DN 30.10.2010, ora 7:30, 3000 g, 50 cm, nastere normala,apgar 9.. Sunt pacienta dr Haiduc, dar am nascut cu dr Florin Popescu.
Bebe suge, face nani si urmeaza vreo 2-3 zile de acomodare, atat pt mine, cat si pt el.
Felicitari, Ioana, Ratusca, Doura, geniusamb si Beatrice pt nasterea bebelusilor!!! (sper ca nu am uitat pe nimeni)
Si...hai, Simona! Daca nu ai nascut pana acum.

Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

HAI BB_ALINUS!!!

HAI ALEXXIA!!!

HAI IRIS!!!!

felicitari Simona!!!!

am vb si eu cu Beatrice si confirm cele spuse de Miruna. a avut dureri mari de tot pt ca ce i-au administrat pe cateter nu a avut niciun efect. va mai sta la reanimare pana maine

dintre fetele pricepute si disponibile, poate schimba cineva numele capitolului

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Hai, ALLEXXIA !
Hai, ALLEXXIA !
Hai, ALLEXXIA !
Hai, ALLEXXIA !
Hai, ALLEXXIA !

Hai, ALLEXXIA !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput