Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai Alexxia!!!!!!!!!!! Scoatem motatele!

Hai Iris Harieta!!!!!!!!!

Alina (39 sapt + 2 zile) si Amalia 17.11.2005

AMR 1 zi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Va salut cu drag!
De abia de azi ma pot simti si eu om!
Mai intai vreau sa felicit toate proaspetele mamici,sanatate la puisori,mult laptic si fara colici daca se poate!
Totul a mers bine la noi cu sangerarea de care-mi era teama,cu trombofilia mea nenorocita....dar durerile de cap de dupa m-au terminat.Azi mai m-au lasat...
Micuta mea este o minune,un copil reusit...care acum ma cheama.
Revin cand pot
Va pup cu drag!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

38+SANDRA-GABRIELA
AMR o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Miruna, cu mare drag as vrea sa scriu, dar si-acum incepusem un mesaj de pe la 2-3 si nici acum n-am apucat sa-l trimit, David a cerut papa, apoi am adormit cu el, sunt zombie rau de tot si am dureri de cap din cauza oboselii.

Am intrat sa va spun ca Simona Maris a nascut prin cezariana si are un bebe Stefan de 3050 grame si Apgar 9. Simo se simte bine, ii facusera calmant, din voce mi s-a parut o mamica fericita.

Va pup pe toate, fug la datorie, "urla" sanii, e ora mesei.

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

HAI, ALEXXIA!

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

offf, abia acum am ajuns acasa, plecata de la 12, faceam pauza la fiecare 2 pasi. binenetels ca in metrou numai femeile mi-au cedat locul. decand sunt insarcinata nici un barbat nu s-a sinchisit sa-mi cedeze locul, doar femei.
si tot timpul asat imi faceam in cap tot felul de scenarii cum il certam pe sot si cum ma razbunam pe el , ca din cauza lui a trebuit sa plec de acasa , sa-i rezolv lui problemele si binenetels cand m-a sunat am raspuns f mieros cu "buna, iuby" e a nspea oara cand imi pun in cap sa ma cert cu el si nu reusesc. cred ca e ceva in neregula cu mine de nu sunt in stare sa ma cert cu el

greu, f greu cu miscarea...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am vorbit cu Beatrice. Este bine, ii facusera calmate insa pe cateter si nu isi faceau efectul. Acum i-au facut pe vena si nu mai are dureri. A primit si suportat si acel masaj de curatare a uterului. Bebe e cuminte si a fost vizitat de tati dar nu l-au lasat prea mult. Va fi externata miercuri sau joi si in functie de cum se simte.

Olgutzica, ma tin tare, nimic Deja imi este frica ca nu mai am galerie.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

FELICITARI SIMONA!

BINE AI VENIT BEBE STEFAN

36+

Mergi la inceput

deci

HAI BB_ALINUS!
HAI ALLEXXIA!
HAI IRIS HARIETA!

36+