Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
carinablanca spune:
Buna la toata lumea si bine v-a gasit in noua casuta!
Eu nu am mai scris de multisor nicaieri deoarece fiind intr-o pasa psihica mai proasta certurile si intrigile despre care am citit m-au afundat si mai rau in melancolie. Mi-a fost greu la un moment dat sa ma decid daca ai vreau sa scriu pe forum insa imi sunteti tare dragi si urmarind topicul ukai, chiar si pe sarite, m-am simtit bine si simt ca aici mi-e locul, chiar daca nu sunt eu chiar asa de vesele sau glumeata. Asta nu inseammna ca am ceva cu fetele de dincolo, si chiar am persoane care imi sunt dragi si acolo, dar totusi aici sunt majoritatea dragi mie.
Multa sanatate dovleceilor bolnaviori.
Iulika, esti tare frumoasa. Ma simt tare bine cand vad poze cu voi.
Si da, vrem si noi in lista Maria, 31 august 2009, pui scump de Carina (17 iunie).
Pupici
Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)
vik-cj spune:
Multumim mult...suntem si noi in listuta. Cine a facut modificarile primeste si !
Ralukul draga...sanatate lui Alex...eu i-am facut orez de oameni mari si i l-am blenduit iar apa de pe el i-am dat-o sa bea din canuta ei. Plus banane, morcov fiert pasat si un smecta tot in apa din canuta pe care i l-am dat in cursul unei zile. Acum suntem ok. Sper sa fiti si voi repede bine!
Mai vroiam sa zic ca sunt super scutecele Libero...tin vine si a trecut si iritatia. Deci ne plac!
Si apropos de ce ziceai tu in alt post...eu cred ca la mine e si deformatia profesionala...uras sa las impresia ca formacistii sunt doar "vanzatori"de medicamente...ei sunt furnizori de servicii medicale si pe tema asta trebuie sa consilieze...ca nu sunt multi care fac asta e regretabil...eu una din ce am invatat coroborat cu experienta proprie imi mai permit sa consiliez. Dar de multe ori degeaba .
Si ieri la cehful de pici l-am hranit pe tati de Isabela cu Danonino...ca ala se papa in casa...mai bine decat tortul pe care l-am mancat noi oricum...asa sa saraca Isabela a ros la prajiturele de orez...ceilalti doi nu au vrut...era mai apetisant Danonino. Si azi mi-am auzit barfele (sunt o inchipuita ce imi cresc copilul intr-un glob de sticla).... No others comments.
Cristina sanatate multa puilor!
Iulika ce s-a schimbat Bruce...si ce burtica frumoasa ai! Dar ce bine arati mami...mai tie iti prieste sarcina...la cat esti de frumoasa si la ce copii frumosi faci ar trebui sa mai continui cu inca 1 -2...pe bune!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
x_ggg spune:
O nota 8 e suficienta ca sa stiu daca am si eu loc, nu de alta dar vad ca R nu are loc pe lista, de asta astept cuvantul magic "Nu."
vik-cj spune:
Mely...ce chestii frumoase! bravo...asa baieti frumosi si cuminti ai!
Mada...tare ma bucur pentru tine. Bravo Iri!
Liliana..am citit blogul si nu m-a lasat sa comentez . dar spun aici...eu zic ca e clar ca Raducu ajunge parlamentar...s-a orientat bine...chestia cu lingura e ca va primi papa bun gratis acolo la parlament . dar avion a avut pe tavita???? Altfel cum ajunge la Ana frantuzoiaca????
Si...Nela...pe unde umbli? Hai ca te punem absenta! Sper ca sunteti ok.
S-a trezit mamarutza...fugim un pic la aer pana nu se face noapte de tot...va pup!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg O nota 8 e suficienta ca sa stiu daca am si eu loc, nu de alta dar vad ca R nu are loc pe lista, de asta astept cuvantul magic "Nu." -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Cred ca ai gresit subiectul...aici nu e loc de acuze puerile!
Fetele dragute care se ocupa de lista au copii mici ca si tine, timpul lor e limitat ca si al tau..etc
Si pentru mesajul asta intrigant si cu samanta de scandal meriti
Pentru puiul tau
iuliapapusa spune:
Bune fetele, vad ca s-a facut forum nou.daca doriti sa ma prmiti datele sunt: Stefania Gabriela 13 09 2009 nastere naturala scor 9 2550 gr.Mama Georgiana Iuliana data nasterii 04 02 1988.Tre sa spun si tatal?
Si daca nu ma primiti ma primesc eu.
Raluka am vazut baietelul tau scump.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.Foarte frumos
Liliac foarte nostima "tava".Hai sa spun ce a ales luta mea: tigara margele si bani.Eee.Mare cpcheta.
Am frunzarit putin din capitol ca de recuperat vad ca nu este posilib din cauza unui reddbul si vorbeati de dintisori si maselute.Noi avem 9 dintisori si 5 masele.Decat la primii 6 dinti am avut probleme mai zgomotoase, restul in modul silence
Pupilez fetele
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
selen80 spune:
bey, da unde vedeti voi poze cu Alex si Raducu?? pe mail? anuntati si pe astea mai senile va rog, ca eu uit de la mana pan'la gura...
si apropos de poze..... am vazut pozele de la intalneala ce bebei dulci, ce mamici frumoase, care mai de care, si tatici grijulii super!
v-am pupacit, o seara placuta tuturor!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
monis5 spune:
buna seara
bun gasit in formula draga mie
Fragutza sper ca sunteti pe final cu viroza si pisi se va recupera rapid! Ti-am lasat offline, nu stiu daca ai apucat sa-l citesti
Raluk sa inteleg deci ca atata vreme cat nu misca nimic pe blog sunteti tot in necazuri nocturne? Ofof, sper sa iasa curand coltisorii si sa aveti nopti mai frumoase. Cat despre deshidratare, nu cred ca e cazul la voi, daca baga mare cu sanul
Iulika e tare schimbat Bruce fara plete , chiar pare baietel in toata regula acuma. Si ce-mi place ce mutrite face el la poze! Iar tu mami, minunata ca intotdeauna
Uka, Selen, Mely, Lili, Monica, Croco, Mada, Lullaby + toate celelalte mamici va pup si va doresc distractie placuta aici la 'prieteni...'
cand e timp de lista, noi suntem ca semnatura (cu mentiunea ca eu ma serbez intre Monica si Mada pe 20.03). Multumim
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monica_dicut spune:
Buna seara dears,
Am ajuns si eu pe meleaguri natale adica pe la cashili mele. SUnt praf, varza, terminata tot ce vreti voi. Fii-miu a urlat azi non-stop drept pentru care l-am lasat la mama ca nu mai raspundeam de mine. Nu stiu ce are dar este exagerat de marait, niciodata nu a fost asa. Mie parca mi se pare ca vad un coltisor la caninul de jos, dar e posibil doar sa mi se para de chiauneala.
Iulika, schiuz mi, io sunt aia cu Bruce pe 13. EU mereu pe 13 ma gandesc la David si la BRuce si dupa aia ma trezesc ca ma gandesc aiurea. PRobabil din cauza ca tu ai plecat sa nasti pe 13, adica te-ai tot plimbat spre spital si asa mi-a ramas in cap. Ma ierti ?
Monis, esti in listuta. Sper sa nu fi facut o gafa, piticutzu e Iulian asa-i?
Cred ca pe MAria si mami carinablanca tebuie sa le mai tec. Acum mi-am dat seama ca pe ele nu a apucat Alex sa le treaca. Ma duc la teaba
DAca e cineva care nu se regaseste sa dea un urlet ca e posibil sa fi sarit vreun mesaj .
xggg, si de la mine ai un opt mai ales ca saptamana trecuta faceai mistouri cu Lali referitoare la baclavale si la stilul de taverna
Mie personal treaba cu mersul pe doua fronturi nu prea imi place, but that's just me. POate ca sunt eu mai exagerata pentru ca a fost distrus de anumite persoane ceva ce eu am construit cu mult suflet iar peste asta nu pot sa trec prea usor...
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei