Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaelka77 spune:
Ce repede a trecut timpul; uitasem de predarea stafetei . A fost o prima odisee minunata si ma bucur ca am avut cu cine sa impart inedita experienta de a fi insarcinata. Acum, vom imparti primul an din viata puilor nostrii si sper sa fie un an EXCEPTIONAL, CU NENUMARATE BUCURII, CU FERICIRE SI CU LACRIMI DE BUCURIE.
Va multumesc pentru onoarea de a fi primita langa niste mamici atat de minunate si devotate.
La multi ani TESSA MAY, sa fii bucuria si lumina parintilor tai!
Multumesc fetelor pentru urari; minunea mea, Petra, va pupa si va zambeste tuturor.
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Si noi raportam un puseu de crestere+colici. |
sa treceti cu bine si peste puseul de crestere.
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
mihaelka77 spune:
La vaccinul de 2 luni mie mi-a zis sa nu ies afara 2 zile si sa nu ii fac baie tot 2 zile. Si mi-a recomandat sa pun suc de rosii pe vaccin si sa ii pun supozitoare cu paracetamol. Nu am avut nici o reactie adversa la vaccin si am facut tot ce mi-a zis doctorita.
danny1 spune:
fetelor,va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.bebele meu s-a nascut pe 27 sept.
v-am citit la odisee,dar din pricina trombofiliei am avut emotii pana la sf.
klarisse,,ma bag si eu in vb ca patesc la fel.nu chiar 50 min,dar suge cateodata haotic.mai ales seara.apoi uneori vomita si iar suge .offfff
am sa vad daca merge cu cantat,etc.
la noi seara e dezastru.
mami de , premiata la concursul de dans 38 baietel]
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui ionela.n fetelor, mea e treaza de pe la 6. e normal sa stea asa mult treza? daca o pun in patutul ei, sta 5 min si se apuca de smiorcait -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) |
Eu cred ca e normal. Si sa stea treaza mai multe ore ziua si sa protesteze daca o lasi singura in patutul cu ace. Nu ai sezlong sa o iei cu tine cand ai treaba? Sau carucior? daca n-o poti tine in brate, macar sa te vada, sa-i vorbesti.
Tessa nu plange decat foarte rar, dar nici nu ar sta singurica in cosulet. E mereu prezenta alaturi de mine, sau cand dormim, dormim impreuna. Andy a spus un lucru super dragut cand am adus-o acasa. A zis "de acum nu vei mai fi niciodata singura". Si asa este.
_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
summertime spune:
citat din mesajul lui Klarisse Eu cred ca innebunesc. Va rog sa-mi explicati si mie ce si cum ca sa nu o iau pe aratura. Deci dupa cum am anuntat masa de la ora 14 a fost integral tzitzi, a supt foarte bine, in continuu 55 de minute. Eram super bucuroasa, nici nu m-a durut sanul decat foarte putin. La 35 de minute dupa a inceput sa urle ca din gura de sarpe, nu reuseam nici eu nici mama sa il consolam deloc. L-am schimbat, i-am curatat nasul, l-am plimbat...mama imi zice..'vezi poate ii e foame'..eu tihuie de cap..nu mai am putere sa ma impotrivesc..l-am pus la san si a supt matei al meu inca 20 de minute.. Intrebarea e ce naiba are laptele asta al meu..daca dupa 55 de minute de supt bine lui ii este foame?.. Klarisse mami fericita de Matei |
Klarisse, instinctul de supt e f puternic la bebelusi, mi-a explicat medicul, ei vor sa suga si cand ii doare ceva si cand sunt obositi si cand au prea multa energie, oricand, nu numai cand le e foame. Mi-a zis medicul sa nu ii dau sa suga asa des, chiar daca pare ca vrea, ca doarPARE. Sotul meu la fel facea, ca mama ta, orice planset si orice manuta in gura pt el era egal cu ii e foame. Si mie mi se pare la fel de fapt, dar nu e asa. Fii atenta daca cat sta la san inghite. Daca inghite cat timp suge (ca se aude) inseamna ca papa. Daca tu mai ai lapte in san dupa masa, inseamna ca ai lapte. Apasa-te usor pe mamelon dupa masa, de mai multe ori, usor, si daca mai ies picaturi inseamna ca ai lapte si a avut ce sa manance. masa nu terbuie s adureze mai multe de cate un sfert de ora la fiecare san si s afie la minim doua ore...hai maxim o ora jumate pana va dumiriti.
-------------------------------------------------
proaspata mamica
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui donna79 ocaie non-stop. Vrea la san si de foame si de sete si de nervi, de colici, de scutec murdar, inainte de baie, dupa baie etc. Practic nu ne apucam de nimic fara sa ia o dusca de lapte inainte ca altfel urla de parca il taie cineva... |
Donna, citeste ce a scris h_3llena.
Nu-l pune la san decat cand da semne ca-i e foame, in rest ia-l doar in brate si tine-l lipit de tine, sau pune-l pe burta ta, vorbeste-i, sa te simta aproape dar fara sa-i dai san. Bebe cauta mama, mama=san, dar san numai de foame.
Teoria e perfecta, mai grea e practica.
Pupam
_
K.A.T. spune:
Intreb si eu care e treaba cu voturile subiectului?
Eu am votat 5*****. Dar la ce ajuta?
_
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui ana_25 Kat la multe luni si multi ani lui TESS iar pozele sunt superbe. la melcu' mic si drag. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
Ana multumim frumos!
_
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui nastasie kat, superba tess.ce costum interesant. |
Multumesc!
_