Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Tessa May, Petra, Ana Lavinia! Sa fiti sanatoase, fericite si norocoase!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Donna multumesc!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

am venit de la vaccin. bebe nu a plans prea mult/tare, s-a dovedit a fi barbat puternic. Speram sa nu faca temperatura... Are 4800-5000g (cantarit de 2 ori pentru siguranta, si tind sa cred ca e 4800 ca avea pampers pe el) si 57cm. Clinic sanatos.
Dna dr a spus ca sunt sanse in proportie de 95% sa ii ramana ochii albastri
Mamicile cu bebelusi vaccinati la 2 luni, dupa cat timp le-ati facut baita? ca mi s-a spus ca ar fi bine 2 zile sa evit imbaierea sa nu raceasca...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Felicitari pentru greutate!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari78

La multe lunite puiutilor Petra, Ana Lavinia si Tessa ! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii !

Mari multumim!
Si noi ne consultam azi dupa masa. Abia astept sa vad cate kg are. Nu am cantar. De masurat am masurat-o si mi-a dat 56 cm.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Yupiiiiii, au dat drumul la caldura!!! nu mai stau cu caloriferul electric in functiune!!! Cam tarziu se intampla asta la noi, dar bine ca nu e mai tarziu de atat...
Vlad ,,scartaie'', nu tare, dar din 5 in 5 minute il apuca asa cate putin. Se calmeaza cand stau langa el si ii vorbesc, in schimb plange cand ii pun comprese pe locurile unde a fost vaccinat. Temperatura este de 37.5...sper sa fie ok...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Kat, ca de fiecare data, ma topesc dupa pozele cu Tess ! Sunt superbe mai ales acestea de Halloween ! E incredibil cum poti sa surprinzi zambetele ei, se vede ca e un copil foarte fericit, iar voi o familie implinita !

Anul acesta Teodora a fost din nou dracusor (a avut doar pelerina si cornite luminoase) si a colindat in cartier dupa dulciuri. A reusit sa stranga o plasa intreaga, insa le va papa cu portia, sa nu patim ca anii trecuti, sa ajungem la indigestie. Ancuta a fost cel mai mic colindator si 3 ore cat a durat plimbarea pe strazi a dormit ca un ingeras in carucior. Abia astept anul viitor sa mearga amandoua costumate

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Multumesc frumos! Da, Tess pare sa fie o fetita vesela, si sper, fericita. iar noi suntem cu adevarat impliniti. Nu-mi vine sa cred, suntem deja impreuna de o luna de zile.
Pui poze cu Teodora?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Si am uitat s aspun ca si pe mine m-a innebunit toata lumea ca poate nu e bun laptele meu, de aia e agitata Miriam. Dar daca nu elaptele meu bun oare cum a luat un kg intr-o luna? :)) Chiar si asa, am incercat si eu cu lapte praf si yot degeaba. In loc de o masa noaptea ii dau lapte praf, macar ca poate sotul meu sa-i dea biberonul si sa dorm si eu 4 ore legate. Insa sa stii klarisee ca laptele praf nu e solutia, daca e sa se agite tot se agita, daca e sa se trezeasca la 2 ore tot se trezeste. Eu zic ca diferenta intre laptele matern si cel praf este ca laptele matren e un fel de pui la gratar cu salata si laptele praf e un fel de sarmalute, normal ca dupa sarmalute doarme ceva mai mult :))) Dar nu e obligatoriu, la mine nu a mers nici cu sarmalute. A dormit uneori 5 ore dupa san ca era obosita si a dormit 5 ore si dupa praf dar tot pt oboseala. Dar ca s at eodihnesti, lasa-i mamei tale biberon cu lapte praf si macat 6 ore somn contiuu sa ai, sa vezi apoi alaptatu cu alti ochi.

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Eu cred ca innebunesc. Va rog sa-mi explicati si mie ce si cum ca sa nu o iau pe aratura.
Deci dupa cum am anuntat masa de la ora 14 a fost integral tzitzi, a supt foarte bine, in continuu 55 de minute. Eram super bucuroasa, nici nu m-a durut sanul decat foarte putin. La 35 de minute dupa a inceput sa urle ca din gura de sarpe, nu reuseam nici eu nici mama sa il consolam deloc. L-am schimbat, i-am curatat nasul, l-am plimbat...mama imi zice..'vezi poate ii e foame'..eu tihuie de cap..nu mai am putere sa ma impotrivesc..l-am pus la san si a supt matei al meu inca 20 de minute..
Intrebarea e ce naiba are laptele asta al meu..daca dupa 55 de minute de supt bine lui ii este foame?..

Klarisse mami fericita de Matei

Sta mult la san 55 de minute. Tess nu sta decat mai mult de 30-35 (maxim), si papa acum cel mai des la 2 ore. dar e puseu de crestere si teoretic ar trebui sa-l depasim saptamana aceasta.
E posibil sa fi plans de burtica, de colici, si de aici nevoia sa suga iar. Dupa cele 20 minute de supt cum s-a manifestat? A mai plans iar dupa aproximativ jumatate de ora?
Nu e posibil sa aibe si el puseu de crestere? Ca voi faceti maine 1 luna si acum e un puseu. Asa face de obicei? Ai citit despre puseele astea? daca Matei suge des si mult de obicei, la puseuri poate suge si mai des, si mai mult. dar trec intr-o saptamana. Totul e sa nu clachezi acum. Citeste despre puseurile de crestere si cum se manifesta ele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Eu cred ca innebunesc. Va rog sa-mi explicati si mie ce si cum ca sa nu o iau pe aratura.
Deci dupa cum am anuntat masa de la ora 14 a fost integral tzitzi, a supt foarte bine, in continuu 55 de minute. Eram super bucuroasa, nici nu m-a durut sanul decat foarte putin. La 35 de minute dupa a inceput sa urle ca din gura de sarpe, nu reuseam nici eu nici mama sa il consolam deloc. L-am schimbat, i-am curatat nasul, l-am plimbat...mama imi zice..'vezi poate ii e foame'..eu tihuie de cap..nu mai am putere sa ma impotrivesc..l-am pus la san si a supt matei al meu inca 20 de minute..
Intrebarea e ce naiba are laptele asta al meu..daca dupa 55 de minute de supt bine lui ii este foame?..

Klarisse mami fericita de Matei

Nu are nimic laptele, asa e in primele 3 luni cand alaptezi, apoi se regleaza copiii.Asa a fost si la mine cu Aidan si acum cu Isabelle. Au mancat ff des si s-au ingrasat cu cate 1,5kg-1,8kg pe luna.
Nu am auzit sa existe lapte ce nu e bun, pana si in Africa unde nu au mamele ce manca isi hranesc copiii bine mersi.
Nu te da batuta, hranitul la san cere mai mult efort dar merita!

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Bun gasit la casa noua! Sa fim sanatoase si sa ne bucuram de puii nostri!
Eu sunt la ai mei! L/am dragalit pe Matei, ca i/am dus dorul o saptamana! Soacra mea are metastaza pulmonara. Urmeaza operatia saptamana viitoare! Nu e o atmosfera prea placuta la noi in familie... Ea a avut acum 2 ani cancer la san si s a vindecat!
Maria creste pe zi ce trece!
Nastasie ai mai reusit ceva cu reteta?!
Mai3 sa ti traiasca micul crestin!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Domnul Dumnzeu sa o vegheze pe soacra ta si sa-i dea multa sanatate!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77
La multi ani TESSA MAY, sa fii bucuria si lumina parintilor tai!

Multumesc fetelor pentru urari; minunea mea, Petra, va pupa si va zambeste tuturor.

Multumesc Mihaela!

_

Mergi la inceput