Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nastasie, LA MULTI ANI! pentru Razvan si un maaaaaare lui Calin!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mari, e tare scump tare bebelinul tau

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Buna dimineataaaaaaaaaa!
Sa fie intr-un ceas bun mutarea in casa noua!
Va multumesc tuturor pentru cele 9 luni minunate ce au trecut si va in avans pentru ceea ce va urma !
Bineinteles ca n-am pus inca poze, ca asa sunt eu, mai tolomaca (unele fete le-au vazut pe Facebook) dar promit sa ma laud si eu cu miracolul meu.
Deocamdata raportam o mica ameliorare a colicilor si a nervilor mei. Noroc ca inca e mama cu mine .

_
Raluca, mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Buna dimineata si bine v-am gasit in casuta noua.
Eu azi am realizat ca e 1 nov, pierdusem total sirul zilelor dupa cateva zile de puseu in care am stat cu bebe agatat de aproape non-stop.
Absolut minunat mesajul de predare a stafetei.
Va multumesc ca sunteti si sa ne ajute D-zeu sa avem bebelusi sanatosi si sa umplem capitolele numai cu vesti bune.

Si ca sa nu-mi pierd antrenamentul:
Hai Nikolici! Hai Kendra!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Va salut si va imbratisez cu drag in casa noua, sa dea Dumnezeu sa fie numai capitole pline de bucurii, veselie si bebici cuminti, papaciosi si necolicosi..

Dupa o zi si o noapte de lapte praf nu a mai avut colici si a dormit foarte bine, insa eu nu sunt deloc cu inima impacata. Parca sunt nebuna, insa azi vreau din nou sa incerc sanul..probabil va fi foarte greu dupa 24h de biberon insa cred ca ii datorez lui Matei inca o incercare..daca iar ma raneste..asta e..macar am facut tot ce am putut. Va rog sa imi tineti pumnii.
Mi-am menajat sanii orele astea..sper sa nu ma mai doara..o sa vedem, va tin la curent.

Pupici dragele mele

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna dimineata in casuta noua, e bine sa fii cu prietenii

azinoapte 3 ore m-a supt bebe...asa face noaptea...3 ore ma seaca...si inca ma doare si ma ustura cand sugeeeee

am scris si eu ultimul mesaj la odisee si la predarea stafetei.
ma duc sa arunc un oki la bebelusii botezati, duminica e randul nostru

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bine v-am gasit aici, in casuta cea noua !

Va doresc tuturor un an minunat in care sa va bucurati de puiutii vostri sanatosi, sa savurati fiecare zi, fiecare zambet si gangurit, fiecare cuvant si fiecare pas !
Sa fie acesta locul in care va veti impartasi bucuriile, veti invata lucruri noi si folositoare, veti gasi prietenie, intelegere, sprijin si o vorba buna in situatii grele !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Klarisse ai PM! Multa multa bafta - iti tin pumnii! Inca e mic si poti trece din nou la san, nu ar trebui sa fie probleme! Poti incerca si altceva - da-i noaptea cu biberonul si menajeaza-ti sanii, si ziua da-i san. Noaptea e mai confuz si nu se va invata cu bibe!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna dimineata si de la mine, fetele mele dragi!! Am plans la despartirea de odiseea burticilor, dar ma bucur tare ca suntem din nou impreuna la o poveste si mai frumoasa! sa dea DD sa avem parte numai de capitole insorite, cu vesti bune, sanatate si gangureli cristaline de nazdravani si printee!

Ma striga Antonia..offffff..revin.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua in casuta noua!
Multumesc si eu din suflet fetelor care s-au ocupat de mesajul de predare a stafetei.. este minunat.
N-am apucat sa-mi iau ramas bun la odisee, acum parca nici nu mai vreau....a fost atat de frumos, nu vreau sa ma gandesc ca s-a terminat.
Sa dea Dumnezeu sa avem parte de clipe fericite si multa sanatate aici in noua casuta!.

KLARISSE - tin pumnii! Iar daca n-o sa poti, asta e... mai bine sa fii si tu sanatoasa sa poti avea grija de sufletelul mic. Pe Bianca am crescut-o cu lapte praf si e super OK.

Si noi raportam un puseu de crestere+colici. Nu stiu cum fac, insa din cauza ca noaptea-s zombi si Darian cere sanul mai des, cand nici nu ma astept, nu mai apuc sa-i dau Infacolul inainte de masa (noaptea).. si totul sfarsete prin intensificarea colicilor si a nervilor mei...off...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput