Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

fetelor, mea e treaza de pe la 6. e normal sa stea asa mult treza? daca o pun in patutul ei, sta 5 min si se apuca de smiorcait

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Luanashana am vazut pozele cu baietii tai - tare haiosi! Sa-ti traiasca toti 3 baietii! Ai PM!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Klarisse, simt ca iti doresti mult sa alaptezi - iti tin pumnii sa reusesti !
Poate merge asa cum a spus si puiutza, sa-i dai san numai ziua...
Mult curaj si putere !

Lora, la multi ani pentru Iustina !
nastasie, la multi ani pentru Razvan !
Sa va traiasca, sa fie sanatosi si fericiti, iar voi sa va bucurati de ei !

nikolici, nici un semn, nimic ? Ar fi frumos sa incepem drumul la acest capitol cu un bebelus nou-noutz

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eveline
Luy vreau ce e mai bine pentru si stiu ca laptele de mama e cel mai bun, de astea mai vreau sa incerc.
Eventual fac cum m-ati sfatuit voi, ma mulg si-i dau tot din bibe alternativ o masa de la mine una de LP daca nu merge exclusiv la san.
Nu reusesc sa inteleg de ce cerea noaptea la 1h1/5 cand ii dadeam san..nu se satura?? sau unde era pb?

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Minunat mesajul de predare a stafetei, multumim tuturor celor care au contribuit la el.
Fiecare dintre noi s-a regasit in el

zozela, iti multumim si pentru ca ai pus temelia noii casute !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Va salut si va imbratisez cu drag in casa noua, sa dea Dumnezeu sa fie numai capitole pline de bucurii, veselie si bebici cuminti, papaciosi si necolicosi..

Dupa o zi si o noapte de lapte praf nu a mai avut colici si a dormit foarte bine, insa eu nu sunt deloc cu inima impacata. Parca sunt nebuna, insa azi vreau din nou sa incerc sanul..probabil va fi foarte greu dupa 24h de biberon insa cred ca ii datorez lui Matei inca o incercare..daca iar ma raneste..asta e..macar am facut tot ce am putut. Va rog sa imi tineti pumnii.
Mi-am menajat sanii orele astea..sper sa nu ma mai doara..o sa vedem, va tin la curent.

Pupici dragele mele

Klarisse mami fericita de Matei

Klarisse, iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine, orice hotarare iei, pana la urma. Ma bucur ca mai incerci si sper sa fie bine si pt. tine si pt. Matei.

"La multi ani", Razvan de nastasie, sa cresti mare si fericit!

Tipa, tre' sa fug. Noi vrem sa iesim afara, asa ca ne mai auzim mai pe seara.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Bine v-am gasit in casuta noua
Raportam o noapte linistita, doar papat si dormit, dar, de la ora 10.30 suntem cu ochii in tavan, bineinteles, de la mami de pe umar.

Klari - pupam si bafta, poate iese bine de data asta, dar, dc nu se poate, nu e nimic, si eu am crescut cu LP si uite-ma cat sunt de mare (acum, as vrea sa fiu cu vreo 6 kg macar mai mica )

La multi ani pentru Razvan, Nastasie!!

Pup fetele si bebeii si sper sa avem numai vesti bune si bebei cuminti si necolicosi

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Bun gasit in casa nou si de la noi!

Sa ne ajute Dumezeu sa umplem iarasi sute de capitole cu vesti bune si veselie!

Klarisse, nu stiu daca ai apucat sa citesti mesajul meu din capitolul anterior...eu ii dau lui Radu noaptea lapte praf. In afara de faptul ca nu se mai trezeste decat de 2 ori si doarme tun in rest, suge cu aceeasi pofta si placere de la san. Ultima masa de tzitzi este in jur de 9 seara, dupa baita si abia la 6-7 dimineata mai primeste laptic de la mine.

De cand am trecut la aceasta metoda am scapat de durerile de sani si sunt mult mai linistita si fericita pentru ca eram in pragul unei depresii.

In timpul zilei, chiar daca mai face figuri, i-am facut program, la trei ore. El s-a obisnuit in cateva zile cu programul, iar eu am scapat de cruntele dureri.

Incearca si asa inainte de a renunta definitiv, iar daca nu merge, stai linistita si cu sufletul impacat ca ai facut tot ce ti-a stat in putere.

Cine se ocupa de listuta, mi-l trece si mie si pe David (03.05.2005), va rog?

Si inca o rugaminte, cu riscul de a fi , parola de la contul cu poze mi-o dati si mie? vreau si eu sa vad bb-i frumosi si mamici fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si de la noi!

La cum am fost cu capul in aer zilele astea, am uitat complet de predarea stafetei...am citit mesajul si parca imi citeam povestea...foarte emotionant...

asa ca va zic: bine v-am regasit in noua casuta si sper ca anul pe care il vom petrece aici va fi cel putin la fel de frumos ca lunile pe care le-am petrecut impreuna la Burtici

A!am si eu o rugaminte la cine se ocupa de prima pagina, sa ma treaca si pe mine in evidenta cu data nasterii: 29.12.1980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Bine v-am gasit! Frumoasa si primitoare casuta noua, si plina de oameni dragi!
Pupici pentru mamici, bebelusi si pentru burtica Nikolici de la care asteptam marea veste!

Am citit si eu mesajul de predarea stafetei inca o data, am mai bazait oleaca si vreau sa le multumesc celor care s-au implicat in elaborarea si transmiterea lui. si pt 2ingerasi, Mai3, Zoze!

Imi pare rau ca nu am apucat sa povestesc cum a fost nasterea la Odisee, dar nu mai conteaza, acum pot spune doar ca... a fost frumos. Si de atunci fiecare zi este tot mai frumoasa si mai minunata!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput