Fluturasi de martie-aprilie 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
andreea multumesc de raspuns. am o farmacia city exact in partea opusa a orasului...![]()
![]()
mami x2 , de printesica
si printisor
s 24
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 uau ce am uitat...am intrat in luna a sasea!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu ![]() |
Felicitari!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+
Rares Andrei
alina.n spune:
daaa tare buna
cat este gelul acela?parca prea l-ati laudat poate imi iau si eu cand iau banutii![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
25+ cu
Alex
roxy_s spune:
neata burtici
ama ce bine aratau felurile acelea de pizza 

ce-as manca si eu una. cred ca imi comand zilele astea si eu

bb_yasmi si eu iti urez cu intarziere LA MULTI ANI! pentru printesa
pozele sunt superbe, iasmi este asa o scumpica
ti-a stat foarte bine in rochita aceea. aia mov imi place mult mai mult. se vede o burticuta asa micuta si frumoasa. cam asa cred ca o am si eu.

spiridusha ma bucur ca ti-ai vazut bebele si este foarte bine.
burticuta frumoasa.
msBB si tu ai o scumpete de fetita

toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata
23+
bb_yasmi spune:
alina eu nu l-am laudat ca inca nu am incercat.
roxy.....

mami x2 , de printesica
si printisor
s 24
roxy_s spune:
simona asa este cu vaccinurile. sfatul cel mai bun este ca nu trebuie facut nici un vaccin. organismul trebuie sa lupte singur cu virusii, nu sa-l indopam cu toate chimicalele apoi cand este ceva tot asteapta sa-l ajuti. 

stefy eu te sfatuiesc sa nu faci nici un vaccin. eu nu vad nimic bun in vaccinurile astea. vezi ce zice si doctorul

23+
mandreeac spune:
Gata, am reusit si eu sa citesc din urma!
In primul rand Yasmi 

, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun! 

Superbe pozele, Yasmi e o bombonica! Imi place poza in care il ia pe acel pusti de dupa umeri, el pare mai timid, dar ea, nici vorba!![]()
Imi cer iertare pentru intarziere, dar ieri nu am reusit sa intru.

MsBB, Anaxena foarte frumoase si dragalase printesele voastre.

Scrish te asteptam cu vesti de la eco si cu poze! Astept si eu pe pm un link sa le vada si ochiul meu.![]()

Da, maine merg la dr, azi m-au sunat sa ma intrebe daca ramane valabila programarea si sa ma anunte ca de la 1 noiembrie pretul morfologiei e de 500 ron.
Tot maine are si Ally examen la scoala de soferi, traseul.
Am bagat si eu o masina si mai bag una, ca s-au strans la rufe si daca tot e caldutz afara, macar mi se usuca si mie hainele mai repede.
tuturor!
Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
roxy_s spune:
simona deci la noi ar ramane tot 2 ani de stat cu bebe acasa???
ar fi super bine.
iony asteptam vestile bune si pozici de la eco. 

23+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n daaa tare buna ![]() cat este gelul acela?parca prea l-ati laudat poate imi iau si eu cand iau banutii mami de Naty (10.04.2009) si 25+ cu Alex |
Eu l-am laudat, ca e f unsuros, dar voi vedea efectele abia dupa ce nasc. E in jur de 60 ron cam asa.
Happiness l-a laudat si a avut o prietena, sper ca nu ma insala memoria care dupa nasterea a 3 copii, nu are nicio vergetura, intrucat s-a dat cu acesta.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
mandreeac spune:
Spiridusha foarte frumoase pozele cu Cristi. Abia astept si eu maine , ca si eu am morfologie de trim 2 si voi veni tot cu astfel de poze. Uraaaaaaaa. Uraaaaaa.
Iony te asteptam cu vesti de la dr.

Stefy eu stiu ca in sarcina nu e bine sa iei pastile , in afara de cele recomandate paracetamol si no-spa, daramite sa mai faci si un vaccin????? Eu nu iti recomand, dar acum intreaba medicul.
Eu am racit pentru a doua oara, doar ca acum am nasul infundat. 

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei