Fluturasi de martie-aprilie 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
alina.n spune:
alina multumesc
si tie bafta la eco , sa aflati ce este bb tu ce ti-ai dori?
mami de
Naty (10.04.2009) si
25+ cu
Alex
alina.n spune:
fetelor pe unde umblati? am si eu putin timp si chef de vb si voi gata ati fugit![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
25+ cu
Alex
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n fetelor pe unde umblati? am si eu putin timp si chef de vb si voi gata ati fugit mami de Naty (10.04.2009) si 25+ cu Alex |
alina, felicitari, trim 3, uau, abia astep sa te urmam

eu am fugit in parc..e asa frumos afara..va prind din urma la pranz

mami de Vlad 09.04.2009 si
s23 cu
alina.n spune:
miki la noi e ceata 
eu am inceput sa caut pe net pat pliant pb bb mic
mami de
Naty (10.04.2009) si
25+ cu
Alex
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui alina.n fetelor pe unde umblati? am si eu putin timp si chef de vb si voi gata ati fugit mami de Naty (10.04.2009) si 25+ cu Alex |
am ajuns eu...pap ceva ca imi e o foame....

asa cald e la noi....am plecat cu trening si geaca deasupra si m-am intors cu geaca in mana...
mami x2 , de printesica
si printisor
s 24
bb_yasmi spune:
multumesc.
fu buna praji??
ailed te-am trecut si pe tine ca mergi la eco maine.
acum stim pe cine asteptam cu vesti bune saptamana asta. cine mai merge la eco??
mami x2 , de printesica
si printisor
s 24
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi hai ca m-am lamurit lanolina e buna in perioada de alaptare pt sani crapati, uscati, cu rani. la fel e buna si in perioada sarcinii pt sani sensibili, pt hidratare. dar ma gandesc eu, la fel de buna in perioada sarcinii, cu aceleasi efecte e si crema de galbenele (pt sani ma refer). acum sa vad ce gasesc la farmacie, imi cumpar, ori garmastan, ori lanolina ori banala crema de galbenele. aa si sper sa gasesc si crema/gelul de la dr fisher. mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
In farmaciile City Pharma se gaseste acel gel de la dr fischer.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+
Rares Andrei