Fluturasi de martie-aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

ma primiti si pe mine aici??
dpn 28 martie

bine ai venit! sarcina usoara!
corecteaza ma daca gresesc, dar parca esti inscrisa si la odiseea de ianuarie-februarie cu DNP-ul 13.02........deci care e corect??

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

ma primiti si pe mine aici??
dpn 28 martie

bun venit in odisee, sarcina usoara!

mami de Naty (10.04.2009) si 25+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

da ai BB YASMI dreptate dar totul incepe prin faptul ca mi-am schimbat doctorul care ce credeti ca mi-a zis ,ca defapt eu nasc pe 28 martie si ca celalalt dr a gresit cand mia zis ca nasc in februarie

eu aveam menstruatia foarte neregulata adica 1 luna imi venea 3 nu imi venea si tot asa ,si eu nu eram sigura cand am ramas asa ca m-am bazat pe ce mi-a spus dr

Mergi la inceput

scrish ma bucur sa te cunosc chiar ca ai o super culoare la par eu tot suvite ma faceam dar spre rusinea mea de cand cu sarcina nu am mai ajuns la coafor de mult timp sa-mi refac culoarea. tu arati ff bine

Mergi la inceput

yasmi eu azi am facut paste cu sos

maine nu stiu ce voi face cred ca pap sandwichuri calde nu am chef sa gatesc

dar vreau zilele astea sa fac o salata f buna care mi-a fost recomandata de alte fete ,cu sfecla rosie , cica este un aliment ff bun si pt noi gravidutele.

daca vreti va dau reteta

uite cate ceva despre sfecla

http://www.bucataria.net/articole/695/sfecla-rosie---o-leguma-minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Djlaura01, , imi cer scuze daca te-am luat "prea tare".

alina, yamiii sandwich-uri calde.....iamiii...eu le mai fac la cuptor...dar au prea multe calorii....
salata orientala am gustat si eu duminica la o matusa, ca eu nu fac, mi sa acrit de ea cat se facea mai demult la fiecare ocazie... dar a fost asa gustoasa....
eu maine vreau sa fac ceva usor, o mancare de mazare cu rosii (fara smanatana) si cu piept de pui....
iar poimaine o ciorbica a la grec.

alina mie imi place salata reteta clasica de salata de sfecla rosie dar fara hrean.... si cum am prieten binevoietoare care tot doresc sa ma alimenteze...nu am dus lipsa nici de ea...

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ama22

ceau burtici dragi!

eu azi am asa o zi proasta si ma simt tare deprimata. incep sa realizez ca a fi gravida inseamna ca si lumea se uita altfel la tine...si nu neaparat intr-un sens pozitiv.
Ma refer din punct de vedere profesional, lumea incepe sa te perceapa mai neputincioasa. Stiu ca gandul meu trebuie sa fie la bebe, sa nu ma mai obosesc sau stresez de acum incolo, dar ma deprima teribil atitudinea asta a oamenilor.
si nici macar nu poti sa te alini cu gandul ca oamenii fac asta dintr-o dorinta de a te proteja pe tine femeie gravida. nu stiu cum e la voi, dar eu simt tot mai mult ca sunt tratata ca inca una care s-a decis sa aleaga solutia usoara si sa se puna la adapost 2 ani. si nu mai conteaza in ce stare esti, se calca peste tine ca esti cel slab.

ufff, nici nu stiu daca am logica. ceea ce stiu este ca ma simt atat de prost si parca nici nu realizam cate trebuie sa pun deoparte. de fapt ma deranjeaza cum sunt fortata de altii sa le pun deoparte... :(

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

ama, nu te amara din cauza oamenilor..nu merita, ceea ce e important este bebe sa fie bine si sanatos..restul nu mai conteaza..
eu de cand am ramas gravida prima oara parca nu ma mai atingea nimic, eram doar eu cu bebe si tati si parca ma simteam fericita si mult mai norocoasa decat toti din jurul meu..parca pluteam si nimeni nu ajungea la mine toate vorbele rele treceau pe langa mine si in sinea mea stiam ca acei oameni nu stiu ce-i aia bucuria de parinte, habar nu au care e scopul si menirea noastra in viata..sincer, ce faci cu munca la batranete ? cine te alina si iubeste ? din munca ai satisfactie pe moment pe urma vine alta si alta provocare si sanse vor fi tot timpul..
si sa stii ca eu eram o carierista impatimita, nu stiam altceva in afara de munca..munceam din timpul facultatii inca si parca era singurul meu tel in viata, sa urc cat mai sus, sa-mi dedic viata firmei, eram in stare sa dorm acolo daca se putea..pana mi-am dat seama ca nu asta imi aduce fericirea si implinirea..e adevarat ca am incercat sa fac munca cat mai bine cat am stat la servici fara sa ma intereseze restul din jurul meu..au fost si comentarii rautacioase si stiu ca si acum probabil o mare parte ma condamna, ca nu mi-a ajuns un bb ci mi-am prelungit sederea acasa cu inca 2 ani..ei asa privesc lucrurile, simplist, dar pe mine nu ma mai deranjeaza, n-au decat sa ramana ingusti asa la minte..pt mine nu inseamna inca 2 ani de stat acasa ci un copil care ne va implini ca familie.
eu zic ca timpul iti va clarifica gandurile si bb iti va aduce linistea..nu fi trista, oamenii sunt invidiosi..ia incearca sa-i sfidezi cu buna ta dispozitie si bucuria care se citeste pe fata la orice gravida

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

ce frumos ai descris ceea ce simtim noi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 24+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

yasmi cea despre care vb eu este o reteta din basarabia e un pic diferita nu am incercat-o dar intentionez

uite ce ingrediente are
Ingrediente: sfecla rosie, cartofi roz, mazare la borcan sau fasole rosie fiarta (este mai complicat, dar mai bun), castraveti murati, ceapa, morcov (toate in cantitati egale), ulei, sare, piper. Se fierb impreuna cartofii, sfecla, morcovii in coaja, pana sunt fierte toate f bine. Se curatasi se taie bucatele mici (ca pt salata de boeuf). Se pune sare, (trebuie sa puneti ceva sare caci daca nu este destul de sarat nu iese asa bun) piper si ulei

Mergi la inceput

eu va pup ,ma bag la somn ca sunt rupta , noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

alina.n somink usor
bb yasmi stai linistita nu-i nimic nu aveai de unde sa stii ce sa intamplat

Mergi la inceput