Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
loutzy spune:
Laura dar la eco cate sapt ti-a zis ca are bebe?
Mada tinem pumnii sa stea bebe cat mai mult la mami in burtica.

Ralu imi pare rau ca s-a dus plimbarica ta. Eu ma duc singura pe motiv ca trebuie sa iau paine.![]()
![]()
![]()

Laura
29+ cu
Lorich spune:
Loutzy, bebelu 
djlaura tu stai unde te simti mai bine, nu te "cauta cineva" la nastere. Mi se pare normal sa fii aici, ca aici te-ai imprietenit, cunosti gashaca....dar explica-mi c anu inteleg...cum asa o "eroare"???
Adica, pe desprecopii.com ce-ti da daca iti bagi UM?
oricum, sanatate!
(a, la odisee la Robert, mai-iunie 2008, prima nastere e in aprpilie si ultima in iulie, deci...am inteles, da?)
Mada stai cumintica acolo!!! Ce bine ca ai netbook!
Asa, am pus de cartofei prajiti, stiu, stiu stiu...dar mi-e pofta si painica de facut. Si mi-am schimbat si semnatura. ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
29+
maimutzica10 spune:
bebelu, am trimis pm
djlaura, am priceput; oricum, ma bucur ca ai ramas cu noi 
rox 25 + 
think pink
djlaura01 spune:
pai eu ultima menstra am avut-o pe 9 mai,dar dr zice ca nu are cum ca sigur a fost in jurul datei de 26 iunie,in orice caz fetelor sunt zapacita nu mai stiu ce sa cred ca eu nu imi aduc aminte sa imi fi venit si pe 26 iunie
iar dupa eco azi sunt 19 saptamani

Lorich spune:
Loutzy, eu fac cu ou amestecat. asta e pofta de azi.
aaaa..apropo de vitamine, mi-a zis dr sa continui cu omega3+magne B6 si luni fac analize la sange si in functie de alea mai vedem ce mai iau. Imi palce atitudinea asta.
fug sa papa si s ama intind nitel pana merg sa iau puiu de la gradi.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
29+
bebelu86 spune:
maimutica ai pm 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
MIrela acu ma uitam la centura..pai aia clar nu e buna si sti de ce?
k operatia este undeva mai jos. cand vei sta in picioare, e ok, dar cand te vei apleca, va freca exact acolo unde esti taiata..si nu cred k e chiar bine.
acu faci cum crezi tu. eu am zis k zici de alea care sunt speciale pt operatii.
gen www.chicco.ro/produse/-1/-0/promotie-centura-reglabila-pentru-perioada-post-natala-m-880.html" target="_blank">asta
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
30+ cu
Natalia Maria
zumzu spune:
fetelor eu sunt cu DPN-ul cel mai devreme? 24 dec la ultima eco(sau 26..tb sa verific).Ma speriati![]()
si eu am azi morfo de sem.III sa vedem ce ne zice. sa ne tineti pumnii
31+
Darius Alexandru
bebelu86 spune:
Bafta zumzu 

nu te lua dupa ce iese la eco. dupa um e cel mai sigur.
k la eco se va tot modifica dpn.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
30+ cu
Natalia Maria