Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit. M-am asezat la tv si am adormit din nou. Acu sunt din nou fresh
Mai fetelor nu mai plangeti, ca vin si va bat.
Eu una dupa cum am mai zis nu pot citi odisei inainte ca mi e faca frica si nu vreau sa-mi stresez puiul de pe acum.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neaaaatza burticutzelor,

Loutzy si Shines multumesc de mic dejun, ca pe langa laptic si portocale (beton combinatie) n-am apucat nimic sa pap.
am revenit; ma duc sa cetesc din urma, sa fiu si io la zi cu ce s-a mai intamplat.

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

PAty, Bebelu, missmj, multumesc mult de sustinere. Cred ca am nevoie clar de odihna si de un plans zdravan sa-mi revin. . Nu stiu de ce ma apuca asa toate odata. Mai am 7 saptamani de venit la lucru, poate dupa voi fi mai linistita.

Unde citesc si eu mesajul de predare a stafetei, un link ceva imi dati si mie?

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Neatza fetelor....Intru si eu sa ma plang ca sunt singura ( ma rog am menajerele dar nu pot intra la intimitati cu ele ),sotul e plecat o sapt din tara de vineri si parca ma apuca toate. Pe langa infectia urinara care cica o am, mi s-a dat sa iau Zinnat si daca tot sunt varza de nu mai imi trece raceala, am zis sa le iau poate isi fac efectul cumva ca nu mai pot.

Eu una conduc nu am treaba, insa acum doar din Otopeni de unde stau si pana la gradi si birou care sunt in Unirii. In schimb bat magazinele ca mai incolo nu o sa mai am rabdare chiar si pt cadouri de Craciun daca pot sa le iau de acum ...numa ca tb sa le pitesc f bine de maimutzica Diana.

31 sapt. cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata burtici!

M-am uitat pe pozicile noi. Mara, foarte frumoasa camera lui bebe, si hainutele. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebic!

am citit printre randuri si am inteles ca fetele de la odiseea dinaintea noastra au terminat deja cu tot stresul? mi s-a parut mie ca vin repede bebicii ....

ma duc si pe la odiseea lor sa ma informez :D

27+ viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

pfiu, m-am mai linistit! credeam ca cele din noiembrie-decembrie au predat deja stafeta si ma gandeam "cum??? nici nu a inceput bine noiembrie si ele... gata?"

o sa dau vine pa hormoni pt ca m-am alarmat degeaba

27+ viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ce emotionant..am citit si eu mnesajele fetelot din sept-oct...mai avem putin si primim noi stafeta fetelor..Doamne ajuta

Angie +27

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

haa..deci ati plans si voi,ai ? pai ce, numa eu la 6.30 ?

Andreea..ai grija de tine, hai ca trece starea asta. eu am probleme cu condusul rau de tot..nici nu ma asteptam, eu care conduceam 3-4 ore pe zi, acum in 10 min ma apuca toate alea..ma doare spatele de mor, contractii, bebe se urca pana in gat..tre sa las cat mai mult scaunul pe spate altfel am impresia ca il presez sub coaste..plus ca e ff agitat.

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu aseara am montat patutul, e super, arata la fel ca cel de pe site
maine imi vine si o comanda la hainute
off, si inca mai lipsesc atatea

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor ce ziceti de centura asta http://cadourisaunu.bizoo.ro/vanzare/230021/Centura-medicala-din-neopren
cum vi se pare

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput