Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Ce faceti? uauuu am ajuns la capitolul 100!!!!!.
Eu am fost plecata in week-end la Cluj dar mi-am promis ca pana nasc nu ma mai urc in masina daca drumul depaseste mai mult de 10 km. M-au durut toate, burtica, picioare, am racit la plamani, ma doare spatele foarte tare, ma dor mainile, ma doare stomacul la fel de tare....parca sunt o baba de 90 de ani. Nu mai stiu ce sa fac. Sunt atat de indispusa, imi vine sa ma cert cu toti, chiar am ajuns de nesuportat. Dar mie mi se pare ca toti sunt impotriva mea......

in rest bebe nu are nici o treaba, misca, se distreaza, e fericit acolo in burtica. E tare jucaus de dimineata pana seara. Noaptea doarme dragul de el si atunci ma mai recuperez si eu ca in sunt sunt de speriat.

23+

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza burtici cu buburuze ! capitolul 100, wow, suna bine !
Laura multumim pt micul dejun si Simo pt cafea.
Lori bafta la eco !te asteptam cu vesti bune!

Dupa-amiaza vin niste prieteni la noi la un gratar si mi-am pus ceasul la 9 sa ma apuc de ordine , sa mai am timp sa si dorm pana vin ei. Surprizaaaaaa, e luna in casa, a facut sotzul azi-noapte cand dormeam eu .Nu e minunat?l-as trezi un pic acum ca pe vremurile bune...dar mai asteptam cateva luni

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vas, stai linistita mama, ca toate trecem prin de-astea, odihneste te putin si o sa vezi ca va fi mai bine, pai se poate?!?!?!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEATA!!!

Offf mai Andreea... incearca sa stai linistita la pat sa iti revi.

Laura, SImo stiti voi pt ce

eu sunt de la 7 in picioare. numai aveam somn.
am tras si o portie scurta de plans..acu stau si frec duda p aici.
am papat si cred k in curand ma va lua somnu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Andreea imi pare rau sa aud ca te dor toate alea,lasa condusul deocamdata ,sa stii ca eu ma duc pana la cabinet cu masina,si nu mi-e prea bine sa conduc.Sunt gravide care nu au treaba, conduc pana la 9 luni ,dar tu daca nu te simti bine,n-are rost. Macar piticu e fericit si bine acolo ! Si cu faptul ca toti te enerveaza, hormoniiiii isi fac de cap ! O sa treaca

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Ralu iar plangi ? Sper ca esti bine !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am citit mesaju de predare a stafetei si m-am emotionat asa tare..
ma gandesc k in curand urmam noi si sa vezi atunci...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

am citit mesaju de predare a stafetei si m-am emotionat asa tare..
ma gandesc k in curand urmam noi si sa vezi atunci...

Awwwwwww ce dragutz , ma duc sa il citesc si eu !

imbratisare de grup

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

eu is treaza de la 5
noi am ajuns la cap.100
s a mai terminat o odisee am citit mesajul si m a apucat plansul, acum acum ne vine randul si noua

o sapt frumoasa

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

wow , ce emotionant ! nu am crezut ca este un mod anume de predare a stafetei, ce dragut , nu-mi vine sa cred ! Va dati seama, daca ne-a busit acum de emotii, cum o sa fie cand vine randul nostru ??
Foarte frumos ...

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput