Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata burticutze

Shines si Tunde, sa veniti cu vesti bune azi de la dr

Aditza si Roxx, ati schimbat prefixul , felicitari!!!inca 10 saptamani si gata!

Zumzu si Dangabriela ma bucur ca bebeii sunt bine si grasunei, felicitari

Doloress, am mai scris,nu ti face griji pt mancarimile de sani, si eu am avut pb asta acu cateva saptamani...ma scarpinam intr una, am renuntat si la sutien de atunci, ti am spus, facusem brobonele de la atata scarpinat, dar dupa dus ma dadeam cu crema de galbenele, nush daca ai pe acolo, si intr o saptamana mi a trecut

va pup, o zi buna tuturor

27+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neatza

zamu...ce bebe dezvoltat ai...super tare....

si eu ma epilez cu ceara, ma decolorez si ma vopsesc lunar...tb sa fim frumoase pt bb si pt fiecare intalnire ecografica cu el/ei

fluturas 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Tunde tinem pumn ii sa vii cu vesti bune despre Mario!
zumzu felicitari pt bebe 'bine facut"!
roxx tu intrebai?? Eu stiam ca anestezia epidurala se gaseste doar la farmacia Academia, de pe strada cu acelasi nume, de langa Universitate.
Loutzy intr-adevar n-ai de ce sa-ti faci griji, la prima sarcina "grijile" apar doar daca faci amniocenteza sau orice alta procedura care paote aduce in contact sangele tau cu cel a lui bebe. Deea are drepatate, daca ies anticorpi anti-Rh, stiu ca se iau alte masuri, nu vaccin, care prin definitie, se face preventiv sau n-are sens. Oricum, este exat cum zice ROXANA il faci dupa nastere daca e cazul; cred ca se recomanda inainte d enastere (de prin sapt 28-29, ca sa fii acopierit in caz de nastere prematura..nu stiu)
Aaaa... tipa din parc are fix asta: ea rh negativ, sotul pozitiv (dar de un anumit tip, adica ei nu joaca "la noroc", copiii lor vor fi doar pozitivi cica); baietelul e pozitiv, are multe chiuretajee (fara vaccin) si uite ca a pierdute muuultee sarcini din pricina incompatibilitatii. Ce ciudat ca ianinte nu se tinea deloc cont de asta, faceai avort la cerere, cate voiai, apoi te trezeai ca pierzi saricni, sau ca nasteai copil cu icter prelungit.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetelor!

am rasarit si eu ca ciuperca
am avut niste zile pline, vineri a fost ultima mea zi la serviciu, bineinteles ca atunci cand au venit toti sa ma pupe si sa-si ia ramas buna m-a pocnit si plansoarea... ca altfel n-ar fi fost frumos.

apoi a dus-o soata pe flavia la socri, si dupa 3 zile maimuta n-a mai vrut sa stea, si a trebuit sa mergem dupa ea s-o luam inapoi...

in rest, am luat wrap-ul, pompa de san (dar incep sa ma intreb daca imi va fi vreodata de folos), patutul si muulte body-uri. ma uit la toate si ma gandesc ca am luat lucruri pentru cineva pe care nici nu-l cunaostem inca, nu stim cum arata, cum o sa ne comportam unii cu altii...
flavia intra in regresie deja, vrea biberon, vrea in patutul bebelusului, azi-noapte a dormit cu noi... si tot asa.

cat despre lapte, voiam sa va intreb: care din voi a reusit sau a auzit povesti cu reusite - in legatura cu alaptarea atunci cand ai sfarcurile retractabile, care intra singurele inauntru, si nu mai ies decat dupa indelungi masari si stimulari...

in rest, va pup mult pe toate, mi-am pus si eu nr in agenda gmail, am plans si eu la mesajul de predare, si ma bucur pt toate cele care ati fost la eco si bebe e MMAAAARE si creste incet dar sigur!

si o zi frumoasa sa avem toate!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 24 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Uof, si io scrisesem un mesaj lung aseara, dar n-am mai avut rabdare sa verific dc apare dupa ce am dat 'trimite'; evident ca nu e pe nicaieri

Ziceam ref la injectiile alea pt prematuri, mi-a spus si mie dr de ele, la noi in tara nu se gasesc; mi-a scris o reteta (nu stiu de ce, ca io am de gand sa nasc la termen) si am dat-o mai departe, poate face al meu rost de ele; mi-a spus dr ca se fac 2 injectii la mamica, la 24 de ore diferenta, ca sa se maturizeze fortat plamanii lui bebe; numai ca se fac cand incep semnele de travaliu si noi ca individe (care 'estem') tre sa rezistam 24 de ore pana ne injecteaza chestiile..
Deci brrrrr.... Io sper sa nu fie nevoie la nici una, sa stam cu 'surprizele' la purtator de sarbatori (desi zumzu zicea ca e pe acolo pe undeva )

zi buna sa avem !!

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ziki, de care pompa ti-ai luat si cat costa?
djlaura si io tot ceara, cat oi mai rezista...

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza burticile.

Legat de modemul/stick-ul de la rds functionarea lui depinde de nr de utilizatori in acel moment. Si cum incepnd cu 6-7 seara ajunge mai toata lumea acasa e normal sa pice.

Dangabi felicitari pt vestile bune de la eco si multam' de cafeluta.

Roxx daca dai un search pe google ai sa gaseti trusa de enestezie epidurala si la farmaciile dona.

Lori eu sunt in aceeasi situatie ca tipa din parc. Oricati copii as face toti vor fi cu rh pozitiv. Rh este format din 2 gene(recesiva - negativ si dominanta - pozitiv prin combinarea + cu - sa tot timpul +) La tine(ca si la mine) rh-ul are 2 gene recsive(negative), iar sotul tau are ambele gene(- si + ) si prin combinarea genetica exista probabilitate de 75% rh negativ si 25% pozitiv. La mine sotul are rh-ul cu ambele gene + si de asta bebele meu va avea rh pozitiv sigur. Stiu ca inainte nu se punea accent pe rh, ar acu se pune si pe diferenta de grup sangvin(care mi se pare irelevanta) Sper ca ai inteles ce am incercat sa zic.

Mama ce vreme e afara, ma duce cu gandul la sarbatori

Va doresc o zi cat mai placuta si mai linistita

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

ziki, de care pompa ti-ai luat si cat costa?

de la Nuk, 140 lei

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 24 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura da, am inteles! Ei, bine ca exista vaccinul si la nastere il vei face si gata, poti face cati bebei vrei tu!

ziki te rog contacteaz-o pe tipa recomandata d eCodruta, daca n-o stii trimite-i Codrutei PM, nu te lasa please. Eu n-am sfarcuri de alea, ale mele mereu (spre disperarea mea!!!) se vedeau de sub toata bluzele, ins astiu ca si pompa ajuta mult la asta; dar fpoarte important sa vorbesti dinainte cu cineva specializat. Accentul pe "dinainte" ca duap... cu bebe mic in dotare, n-o sa mai poti face mare documentatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Laura da, am inteles! Ei, bine ca exista vaccinul si la nastere il vei face si gata, poti face cati bebei vrei tu!

Stiu sa vad acu cum o sa fac rost de el. AM inteles ca se gaseste la farmacia Academiei, dar nu am ajuns niciodata sa intreb. Trebuie sa imi fac timp si pt asta.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput