Sunt o viitoare mamica si sunt fosrte interesata sa tiu daca stiti sau ati auzit ceva de doamna doctor BAUSIC VASILICA de la EUROCLINIC.Va rog din suflet sa ma ajutati cu informatii!!!
Nu stiu daca este vb de aceeasi persoana. Eu am fost acum cativa ani la dna dr VALI BAUSIC, la Clinica Anais (sigur nu era o prescurtare a numelui, asa scria si pe cartea de vizita!)
A fost ok la momentul respectiv, mi-a rezolvat niste pb urate, s-a comportat ca o profesionista. Insa nu mi-a placut ca atitudine. Adica ma brusca foarte mult si nu am simtit-o apropiata, iar eu am decis atunci ca nu voi putea naste vreodata cu o persoana care se comporta asa.
Ma mult, avand niste sangerari subite la un moment dat, n-am mai apucat sa fac programare la Anais si am mers la spitalul Pantelimon unde era dumneai in ziua respectiva. M-a tratat foarte urat, rece, ca deh, nu mai eram la clinica privata... Asa ca am schimbat-o ! Dar, repet, ca profesionist, nu am avut absolut nimic sa-i reprosez. Doar ca om...
_
BB e deja pe drum
Roxana 30+ cu
bebe creste
Buna. Eu am nascut in 2009 cu dr bausic.Am fost fosrte multumita de ea. Toate investigatiile le-am facut la clinica Anais dar am nascut la spit. Pantelimon. Nastere naturala. fara epidurala. In 2 ore eram si nascuta si cusuta si cu celule stem recoltate. Eu sunt o fire directa si am intrebat-o inainte de nastere daca va fi in bucuresti cand trebuie sa nasc si cat ma costa toata treaba asta. Si mi-a spus exact sumele de plata: ei, moaselor, pediatrei. E stresant sa stau sa ma gandesc cat sa le dau fiecaruia...ca oricum le dai..si pe urma te intrebi daca sunt multumiti..etc. Cat au zis atat le-am dat...e cam aiurea ..parca mi-as cumpara copilul..dar am fost multumita.Mentionez ca cu dr bausic am nascut a 2a oara. Prima nastere a fost la Cantacuzino cu alta dr. Deci pot sa compar. Chiar si cusatura s-a vindecat mai repede fara dureri dupa..