Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 9
anna-mama spune:
Micola, ne rugam pt voi, Doamne ajuta!
Am vazut poze cu licurici superbi, nu-mi vine sa cred cat de mari au crescut: Anusca, Carla, Carol, Eva si Patrick, Aidan, Theea, David, Razvi, Luis si Lucka, Nadia si Ioana, Ana, Andrei..si imi cer scuze daca am uitat pe cineva, dar batranetile... Toti sunt foarte frumosi si destepti
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ingrid70 spune:
IrinaC, ma doare inima numai cand ma gandesc la ce a fost in sufletul tau... asta e si cosmarul meu, ca se va inneca cu ceva solid, iar eu nu voi sti ce sa fac sa-l scap (pe spital/salvare exclus sa ma bazez, in asemenea cazuri trebuie actionat REPEDE, iar astia nu stiu ce inseamna asta - nu la noi in zona - pana sa ajung eu la spital sau ei la mine ar fi, poate, prea tarziu). Am tot incercat de pe net sa ma documentez, dar, daca nu vad pe viu si incerc eu, nu sunt sigura de nimic. Cand se ineaca cu lichide, il tin de picioare si il bat pe spate, si, in general, mai devreme sau mai tarziu, isi revine. Chiar sambata am avut un episod, i-am dat o lingurita de Stodal, si, chiar atunci a tras aer in piept, si nu va spun cat de tare s-a innecat, s-a invinetit la fata, l-am intors de 3 ori cu picioarele in sus si l-am batut pe spate, a tusit 5 minute intr-una si a plans de frica. Eu am murit si inviat de o mie de ori. Fi-miu imi seamana, eu ma innec si acum, de aceea nu ii dau nimic bucatele, decat daca sunt mai moi si le storcosesc eu. Poate i-as da, daca as sti ce sa fac cand se inneaca sau daca m-as baza pe vreun spital.
Doamne-ajuta ca s-a terminat cu bine, Irinuca!Lissa, felicitari, bebe sanatos si norocos!Micola, ne rugam astazi pt Alexutu sa fie totul bine! Cadia, nu iti face griji, mai sunt si altii. Ale zice doar 10 cuvinte si nu face propozitii, dar intelege ce ii spunem si raspunde la comenzi prin gesturi. Vor vorbi ei! In legatura cu mama/tata, noi facem parte din categoria care ne strigam mami si tati cand suntem in prezenta copilului, si, de multe ori, chiar si in lipsa lui . Dar asa ne dorim si ne face noua placere. Noi, in 3 luni implinim 10 ani de cand suntem impreuna, nu ne-am dorit copii la inceput, dupa vreo 5 ani am inceput sa cochetam cu ideea, am avut si o sarcina oprita in evolutie si, in final, alex. Bucuria de a deveni parinti a fost atat de mare incat, desi pana atunci nu ne trecuse prin cap ca vom ajunge vreodata sa ne strigam asa si chiar radeam de altii care o faceau, cum ca ei se anuleaza ca persoane si devin doar parinti, bla-bla..., am inceput sa ne strigam tati si mami de cand am aflat ca sunt gravi. La inceput ne era jena de ceilalti, apoi nu ne-a mai interesat parerea altora, era ceva ce ne facea noua o mare placere si atat. Acum ne mai strigam pe nume, cand suntem cu alte persoane de fata si alex nu este. Nu ni se pare ca am pierdut nimic din ce eram inainte, din contra am castigat! Eu cred ca fiecare e bine sa faca cum simte si doreste, mai ales daca prin aceea nu se incalca dreptul altuia.Ledi, Imi pare asa de rau ca nu am apucat inca sa vad poze. Dar imi fac eu timp cumva....Va pupic pe toate
bebelusi spune:
Micola si eu intru special sa iti spun ca sunt alaturi de voi si va tin pumnii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
'Neata,
Intru si eu repede prin nebunia de la birou ...
Micola sunt cu sufletul alaturi de tine si de Alexutu' ...si sunt sigura ca Doamne Doamne o sa aiba grija sa fie totul OK...eu ma si pun un pic in pielea ta ca o sa fie si la noi nevoie de operatia de hernie .
Irina de cate ori simti nevoia sa te descarci nu e nevoie decat de un bip si sunt la capatul celalat al tel...te admir din tot sufletul pentru ce faci pentru familia ta si sper ca Dzeu sa te ajute sa-ti indeplinesti visele .
Ledi tu esti o mamica asa de frumoasa , radiezi de fericire cand esti cu David in brate...si asta in ciuda tuturor greutatilor prin care treci...jos palaria pentru o mamica atat de speciala
Lisa felicitari pentru sarcina ...Anusca ce vrea fratior sau surioara?
Cadia sa va fie de bine in noua casutza si bebe sa vina sanatos...ne dai un semn sa scoatem agitatele, da?
Carmen ce bine ca ai decis sa stai acasa...bucura-te de un pic de liniste si de Nazdravanel.
Noi suntem binishor...duminica a cazut in parc si s-a lovit la ochi, a intrat cu capul direct intr-o banca , trece treptat prin toate culorile, sper sa treaca repede...cu vorbele stam prost, mama si tata numai la telefon, cand ne vede nu simte nevoia sa ne strige (doara suntem acolo, nu? )...in rest, nimik, nici macar ce incerca sa zica acu' cateva saptamani nu mai zice ...
Mi-am incarcat bateriile in week-end cu Razvi, am hotarat sa plec luni dimineata la Buc (singura si pe o ceata de nu vedeam la 50m in fata mea ) si asa am dormit 3 nopati cu puiul meu ...acum mi-e dor de mor si simt cum alunec din nou in mini-depresia de a nu-l avea langa mine ...
O zi usoara tuturor si multi
Crisspy, fericita de Razvi
Porumbita spune:
micola, ne gandim cu totii la voi!!!
ingrid sa inteleg ca alex insa nu mananca nimic bucatele? nu musca,mesteca?
Porumbita spune:
crisspy de ce nu il dai la gradinita particulara? evident dc e ok financiar vb;
sunt tare multe care il tin pana la 7 si unele chiar 8; dc gasest una faina pt el o sa fie fff bine si tu o sa il ai cateva ore in fiecare seara;
pt vanataie zii maicata sa dea cu gel de arnica de la plafar sau farmacie (nu crema,gel) face minuni; eu si R avem acelasi tip de ten si in sec 2 ne invinetim dar de cand folosim genul asta trece super repede
carmen cum o sa o cheme pe pitica? vezi ca asa mai ieftin gasesti carucior pe okazii.ro
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita crisspy de ce nu il dai la gradinita particulara? evident dc e ok financiar vb; sunt tare multe care il tin pana la 7 si unele chiar 8; dc gasest una faina pt el o sa fie fff bine si tu o sa il ai cateva ore in fiecare seara; pt vanataie zii maicata sa dea cu gel de arnica de la plafar sau farmacie (nu crema,gel) face minuni; eu si R avem acelasi tip de ten si in sec 2 ne invinetim dar de cand folosim genul asta trece super repede |
Porumbita as fi preferat sa inceapa sa vb inainte sa-l dau la gradi...anyway am o gradi in minte (particulara), nu e cine stie ce dar o cunosc pe patroana si ma gandesc din primavara sa incepem...trebuie oricum sa ma duc mai intai sa vad gradinita, sa-l conving pe Adi (asta e cea mai grea parte ).
Financiar nu ar fi probleme deocamdata ... daca stau numai si calculez cati bani dau pe benzina (intre 6,5 si 8 mil pe luna) ar fi parte mare din taxa de gradi
O sa-i zic mamei de arnica, stiam de ea, dar am uitat complet
Crisspy, fericita de Razvi
Leditia spune:
micola,ne rugam pt voi azi.Doamne ajuta.
crisspy,pupam buba sa treaca.Cucuiul lu; fii-miu si acum e acolo..Mi-e si frica sa nu aiba ceva..ca nu se mai duce,a mai scazut,dar e tot acolo.
Multumim pt complimente si gandurile bune..Ma rog,eu asa ma vad,insa David e un dulce si de aia am pus poza,ca eu nu prea am poze cu el..eu mi-s ''pozaru'' familiei.
pupam trupa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Porumbita spune:
poti sa ii spui sotului ca fratemiu regreta f tare ca l-au lasat intre 2 si 3 ani la socri;
i-ar fi fost ok la o gradinita chiar si cu program lung dar sa ii vada pe ei zilnic decat cu bunici, care desi il adora nu pot inlocui parintii (ei l-au luat cand au realizat ca cel mic efectiv suferea crunt cad ei plecau in wk, ajunsese sa ii intrebe dc ei se iubesc unu pe altu mai mult decat il iubesc pe el, asta de la un pitic de 3 ani care e lumina ochilor bunicilor lui, parintii cumnatei mele chiar sunt niste persoane deosebite)
gradintia particulara program lung e intre 7 si 11 mil; dc tu dai 8 pe benzina deja ai cam facut banii