Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Brotacel, multumesc pt explicatii. Asa cred si eu ca l-am simtit pe bebita, cred ca de 2 ori, dar parca mi se pare prea anemic. Desigur, eu compar cu ultimele miscari din burtica ale lui frate-sau , si alea erau zdravene!!!
Pt herpes iti recomand chestiile alea care se lipesc, sunt 2 marci dar dintre ele eu sunt multumita de Compeed (parca), exista si de noapte si de zi, cele de noapte cica sunt mai puternice. Sunt foarte utile si mai ales cand o sa apara bebe, daca te vei mai "bucura" de herpes. Eu eram f stresata sa nu atinga cu manuta.

In continuare sa ma laud: am fost iar la eco, maine triplu test. Bebe e f. bine, ghemuit in partea de jos a uterului. Am scos de la arhiva carnetul de gravida al fratiorului sau, si am gasit o eco facuta chiar in aceeasi perioada. Praslea din burtica are cu vreo 10 g mai mult decat fratiorul sau
Dar... trebuia sa ma ingrijorez si eu de ceva: placenta care era pana acum de tip I grad de maturare 0 este acum de tip II, grad de maturare tot 0. In prima faza m-am panicat, nu observasem ca mai e scris si gradul de maturare , am crezut ca tipul arata acest lucru. Pana la urma am citit mai atent si am observat, dar tot nu stiu ce inseamna tip I si tip II. Aveti idee? Nu am fost pe faza atunci sa intreb, dar maine il sun pe medicul celalalt cu care voi naste si il intreb pe el. Daca stiti ceva... apreciez ajutorul vostru. Poate asa nu ma mai gandesc tot timpul.

17+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

denisa, spune tot! noi ne gandim la tine! sa fie totul bine si sa iasa cu liniute duble, cu beta imens si nu vreo 2 inimioare

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, eu fug la Brasov acum.
Daca nu are timp altcineva, fac eu capitol nou deseara.

17+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
am venit sa imi savurez ultimele picaturi de cafea aici.
Azi o sa incerc sa ma duc la ginecolog pentru ca deja ma ingrijoreaza intarzierea menstruatiei, e a 5a zi si nici un semn
Recunosc ca trec printr-o perioada foarte stresanta si poate asta e cauza, dar totusi...
Ma retrag acum ca sunt cam trista si pesimista si nu vreau sa va molipsesc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Floredemac burtica. Ma bucur ca sunteti bine.

Ana relax, cu stresul nu ajungi nicaieri , doar al intarziere de cm.Incearca sa nu te mai gandesti ca ti-e in intarziere si vei vedea ca te-or navali rusii. Capul sus.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,omega+vitB+acid folic 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi,aspirincardio 100mg/zi,glucophage 1500mg/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania31 spune:

Buna fetelor!
Am nevoie mare de un raspuns..google nu ma ajuta deloc :(. Am facut analiza factor V Leiden la Medlife, am o valoare de 3.05 si nu am valori de referinta... Ce Dumnezeu e asta? Sa fie o greseala? Mi-e ca daca sun la ei, ma trimit la medic sa imi interpreteze analiza si eu am facut-o de capul meu .

Multumesc anticipat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica deci al doilea prunc e mai grasun. bravoooo! De placenta habar n-am, dar daca doctorul n-a zis nimic de rau, probabil ca nici nu e nimic rau.
simonia tu stai asa ascunsa, citesti si nu zici nimic de tine? Luna viitoare te operezi? Ce tratament iei inainte de fiv? Ce ti-a mai zis dr. White? Esti deja pe clexane? Faci clexane si dupa et? Ce doza? Hai...spune tot, nu mai sta asa muta, ca doar te-ai chinuit atat sa afli de ce a fost ratat primul fiv, acum ai o semnatura lunga si demna de-o mutanta cu acte-n regula. Si poate-mi dai de veste cand vi in Bucuresti, sa ne mai si vedem.
paula stiu ca a mai pus cineva intrebarea asta si a facut analiza pentru "mutatia factorului".
anna ce ti-e si cu mutantele astea ce asteapta o minune in viata lor: ba astepti sa nu mai vina ciclul si sa vina bebe, ba-ti doresti sa vina ciclosul ala odata! E normal sa te mai loveasca cate-o melancolie d-asta blegoasa, ca zici ca e astenia de primavara, la ce temperaturi sunt afara! Las' ca vine frigul si-ai sa te trezesti la viata, exact cum se trezesc spermatozoizii iarna
mada gandeste pozitiv: ai posibilitatea de a cere o parere in Viena! Da-i de cap, sau chiar in cap trombofiliei, apoi apuca-te de treaba cu inima impacata ca ai facut tot ce ti-a stat in puteri pentru a obtine si a duce la capat o sarcina normala!
denisa, alla, maria si voi sunteti cam tacute. Doar n-oti coace toate 3 ceva...
ruxi, ramonela voi ce-ati patit? Mi-e dor de "semnaturile" voastre
felixut, daca citesti, primesti pupici diblii, unul pentru graviduta, unul pentru prunc

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

paula, trebuie sa faci Mutatia factorului XIII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tania31

Buna fetelor!
Am nevoie mare de un raspuns..google nu ma ajuta deloc :(. Am facut analiza factor V Leiden la Medlife, am o valoare de 3.05 si nu am valori de referinta... Ce Dumnezeu e asta? Sa fie o greseala? Mi-e ca daca sun la ei, ma trimit la medic sa imi interpreteze analiza si eu am facut-o de capul meu .

Multumesc anticipat!!

ar trebui sa scrie undeva pe buletinul de analiza "pozitiv" sau "negativ"

ai luat cumva rezultatul on-line de pe site-ul lor, logandu-te? cred ca trebuie sa te duci acolo sa-l ridici pentru ca pe rezultat scrie in mod sigur daca este pozitiv sau negativ

pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Fetelor , HELP !
Mi-am facut analiza la Vitamina B12 si e cam mare 686
(valori normale 191-663) .
Oare sa fie de la faptul ca iau acid folic si Femibion ,oare
ar trebui sa nu mai iau Femibion.
Si as mai vrea sa va intreb ceva , trebuie sa vin si eu (de la Cluj)la d-na doctor Uscatescu , cum sa procedez ?

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite

Mergi la inceput