Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -
Raspunsuri - Pagina 19
Cocolyso spune:
Floare de mac, Ady multumesc
Floricica sanatos sa fie bebe, si tu la fel.
Multumesc pt cafea, imi place tare!
maria81 spune:
neata fetelor va pup pe toate
denisa iti tin pumnii, chiar ma gandeam zilele astea la tine, o sa ma rog pt tine sa fie lipiciosi gandaceii

Doamne ajuta
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit
aristica spune:
Buna dimineata, fetelor mutante si de la mine. Va citesc, dar intervin mai greu, caci am destul de mult de munca si inca mai petrec...adica si astazi o s-o tin in gratarele si bauturica. La mine se apropie menstruatia, caci o "simt" in sani, cum o simt de luni bune, dar nu-i bai ca vine. De-ar veni si salariu asa de prompt cum vine menstruatia as fi cea mai fericita![]()
tuturor
maria81 spune:
aristica esti f tare
cum gasesti tu partea buna in toate
distarctie placuta in continuare si tine-o tot asa
3 IA, FIV 1 nereusit
brotacel83 spune:
floricica eu sunt la prima sarcina asa de avansata si din povesti ma asteptam la ceva mai puternic ca si miscare....insa am simtit prima oara pe la 16 sapt si cateva zile ceva prin burtica mai jos si chiar in partea stanga unde stiam ca e bebe de la eco.nu am spus nimic atnci ca nu stiam sigur ce e....apoi la cateva zile vorbeam cu mama care mi-a exemplificat fluturasii pe care ar trebui sa-i simt asa ca joia trecuta pe seara dupa 3 ore pe stadion (fratele meu joaca rugby si am fost sa-l sustin) am simtit mult mai puternic si am stiut ca e bebe al meu
. nu-l simt in fiecare zi insa cam la 2-3 zile imi da un semn. oricum e foarte usoara miscarea si trebuie sa fiu relaxata, in schimb cum eu stau f mult in pat am sanse mai mari decat o mamica care merge la birou.
azi mi-a aparut un frumos herpes la gura, stiti cu ce-mi trece si am voie sa iau?
va pup
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
mada81lina spune:
Buna fetele,
Referitor la trombofilia mea, Kovacs a rasp asa:
du-te la spitalul de stat din sectorul 13, aia au hematologi buni
Nu ne-a indicat un doctor anume, nimic
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
balanta_tm spune:
mada, eu nu prea inteleg cum vine treaba asta, cu recomandarea de a merge cu spitalul X ca au hematologi buni, dar fara a vi se da un nume; nu toti hematologii sunt specializati in trombofilii obstetricale, ori tu exact de unul specializat ai nevoie...
mada81lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm mada, eu nu prea inteleg cum vine treaba asta, cu recomandarea de a merge cu spitalul X ca au hematologi buni, dar fara a vi se da un nume; nu toti hematologii sunt specializati in trombofilii obstetricale, ori tu exact de unul specializat ai nevoie... |
Pai de aia am ramas si noi asa descumpanati, adica avand in vedere ca noi nu suntem de specialitate, si nici nu cunoastem Budapesta, speram sa ne dea informatii mai precise, caci sotul i-a trimis toate analizele de trombo, i-a facut sumar cu ce mutatii mi-a iesit, si i-a cerut un sfat, la ce medic sa mergem, ce pasi sa facem. Si raspunsul a fost acesta.
A, ca sa nu mai spunem ca sotul i-a scris in maghiara, ca el stie, deci putea sa-i dea un raspuns mai complet, ca doar vb aceeasi limba. Oricum primul mail de rasp a fost ca mutatiile MTHFR nu conteaza ca am vitaminele si homocisteina buna (nu prea m-a convins dar in fine) si pt PAI sa merg la hematolog, atat, fara sa zica unde cum.
Si la mail 2 spune doar asta.
:( Acum ma intreb, nu trebuia sa ne indrume la un anume hematolog, ca daca incepem procedurile la el, nu ar trebui ca el sa colaboreze cu hematologul in cazul meu? Avand mutatiile care le am
In fine, i-am trimis si finutei mele analizele, si suna pt o programare la medicul din Viena pe care mi l-ai recomandat tu pe mess.
Nu fac nici o procedura nimic, pana nu ma lamureste cineva cu mutatiile mele si nu imi da un tratament adecvat.
Am hotarat sa scot sapt asta si trompa desfundata, ca stiu ca scad sansele de implantare daca am hidrosalpinx.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
simonia spune:
denisa, asteptam vesti !
sau vii cu " bomba" ![]()
cand ai timp, trimite-mi pm 

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
p@ulici spune:
Buna fetelor. Eu nu am intrat tare de mult si nici nu am reusit sa citesc am pierdut cateva capitole. Vineri i-am scris un mail dnei dr Uscatescu, mi-a raspuns, mi-a spus ca tumoarea placentara care am avut-o are alta etimologie decat cea data de trombofilie, asta m-a linistit pentru ca am auzit initial varianta ca ar fi un factor trombofilia. Mi-a mai spus ca va trebui sa fac Factorul XIII, pe net am vazut ca este Factor XIII si Mutatia factorului XIII care stie sa imi spuna care trebuie facuta.
Lorena imi pare rau pentru pierderea ta
Cu intarziere pentru ziua de ieri La multi ani! tuturor sarbatoritilor
Miki legat de Clexane, mie dna dr ginecolog mi-a spus ca voi lua din ziua a 6-a a ciclului maenstrual de cand imi doresc bebe, asa e mai sigur si se pare ca si americanii asa procedeaza. E drept ca inca astept sa vad ce zice si dna dr Uscatescu, dar cred ca asa voi lua.
Pentru proaspetele mamici, pt ca cred ca sunt cateva mamici sa creasca mari bebeii sanatosi si papaciosi, mamicilor mult laptic si bebeii sa va aduca numai bucurii.
O seara frumoasa.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi