Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -
Raspunsuri - Pagina 13
miki-miki spune:
Dangabriela cred ca ai prins-o intr-o zi proasta pe d-na dr
, si eu am prins-o odata, stiu cum e
Dc esti din Buc mai du-te odata la ea sa-ti explice sau scrie-i un mail.
Felix asa tb sa gandesti, sa vb cu bebita in f zi si fii optimista. 
Lorena tu ce mai faci? Parca tb sa ajungi la Fundeni.
Denisa au venit rusii?
Ariadna
si pt pitici 
Fetelor de la ce farmacie din Buc ati cumparat femibion? Numai cu comanda se poate lua?
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
antoanelam spune:
Buna seara. Din cate stiu, se gaseste la toate farmaciile Dona.
V-as ruga si eu ceva, ati putea sa imi dati si mie mailul dnei dr Uscatescu?
miki-miki spune:
Antonela ti-am trimis un mesaj privat.
Fetele, pe unde umblati? Femibion se gaseste la farma Stejara http://www.farmaciastejara.ro/femibion-sarcina-sanatoasa-1-p-3736.html
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
anna_leah27 spune:
Buna fetelor
Eu iar ma stresez
specialitatea mea se pare!
Mi-a intarziat "musafirul" cu 2 zile, sper ca e doar o dereglare, nici nu vreau sa ma gandesc mai departe pentru ca eu iau acum doar thromboass, off...
Daca in 2-3 zile nu apare uratenia o sa imi iau un test, asa ca sa imi linistesc nervii
weekend placut in continuare!
Mell78 spune:
Bun#259;!Am nevoie de ajutor.Am avut doua sarcini cu probleme (prima cu malforma#355;ii, cea de-a doua s-a oprit in evolutie). Trebuie sa-mi fac cariotipul genetic, #351;i so#355;ul meu la fel. V#259; rog pe cele care a#355;i trecut prin experien#355;e similare s#259; m#259; ajuta#355;i cu sfaturi în acest sens. Unde ar fi cel mai bine s#259; merg? Cât cost#259;?
V#259; mul#355;umesc mult de tot!!!
floaredemac spune:
Buna, fetelor!
Mel78: pe prima pagina gasesti informatiile dorite, dar ti le copiez si aici, poate te ajuta :Cariotip
Genetic Lab – 350 ron / pers
Synevo – 800 ron / pers
Cytogenomic – 800 ron / pers
Victor Babes - nu avem informatii inca
Miki-Miki, vezi daca nu citesti cu atentie prima pagina?!!
Glumesc...desigur.
Am scris acolo ca de la farmaciile Dona se poate lua femibion.
Vad ca intre timp ti-a raspuns si Antoanelam. 
Ieri la Fundeni m-am uitat spre toate gravidutele dar nu am indraznit sa le abordez.
Poate ca am ajuns eu prea tarziu, ca oricat am venit de repede tot pe la 7 si ceva am fost la spital.
Lumimar m-a abordat ea
, dar pe Ruxandra nu am reperat-o.
Oricum, daca voi ati observat o gravida cu bluza roz cu dungi, obosita si venita de departe, sa stiti ca eu eram. D-na Viorica si cu d-na dr au tot mentionat orasul de unde vin si numele meu, plus apelativul "Spring", apoi am fost indemnata sa vin la o eco 4d morfofetala. Acum aveti destule indicii ca sa ma recunoasteti, daca ati fost pe acolo
Orasul si numele nu vreau sa le scriu aici, fiindca am mai avut un cont pe DC si cineva din oras m-a recunoscut. Nu ca as ascunde ceva, dar la cate am spus despre doctorii de aici, cred ca nu se vor mai uita la mine nici cu ... dosul, pardon. Plus ca fiind singura pacienta din oras care isi flutura trombofilia la vedere, ar fi simplu de inteles cine sunt.![]()
Asa, asta a fost introducerea. Sa trecem la lucruri mai serioase
:
analizele mele sunt perfecte, ceea ce nu face necesare injectiile clexane. Am facut presiuni, dar nu si nu. Ok, daca nu trebuie... nu trebuie. Merg pe mana doamnei dr. Care intr-adevar de dimineata era un pic nervoasa din cauza unui mitocan, asa cum sa exprimat. Doamne, ce-am mai ras...era tare haioasa, mi-a placut cum i le spunea de la obraz respectivului. Pana la ora 3 insa s-a mai calmat, eu am reusit sa comunic foarte bine si cu dansa si cu d-na Viorica.
D-na Viorica mi-a aratat cum sa fac clexane daca va trebui (oricum dupa saptamana 28 voi face), in picior si nu in burta. Am fost destul de mirata, stiind de la voi ca burtica e cea care le incaseaza. Insa mi-a spus ca atunci va fi destul de mare si pielea intinsa si e dificil.
M-am programat la eco pe 11 dec. la dr Albu Dinu, la clinica Alcosan. Voi ati mers la el? Cum este?
Cam astea au fost noutatile, am fost super obosita azi si din pacate trebuie sa lucrez pana tarziu, maine la fel.
Felix motanel, ai grija de tine si de bebelina, nu o mai necaji! Cand ai eco? Am vrut sa te mai intreb ceva - cat timp trecuse intre ecografii cand ai descoperit retardul? Adica nu si-a facut treaba bine ecografistul sau a fost timp intre ele ca sa apara retard?
Imi cer scuze daca te-ai suparat ca mi-am permis sa iti trimit un mail, fiindca nu stiam nimic de tine si eram ingrijorata.
17+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mell78 Bun#259;!Am nevoie de ajutor.Am avut doua sarcini cu probleme (prima cu malforma#355;ii, cea de-a doua s-a oprit in evolutie). Trebuie sa-mi fac cariotipul genetic, #351;i so#355;ul meu la fel. V#259; rog pe cele care a#355;i trecut prin experien#355;e similare s#259; m#259; ajuta#355;i cu sfaturi în acest sens. Unde ar fi cel mai bine s#259; merg? Cât cost#259;? V#259; mul#355;umesc mult de tot!!! |
daca esti din Bucuresti poti incerca si la Citogenomic http://www.cytogenomic.ro/www/all_tests_ro.php
pentru preturi cred ca se pot da detalii telefonic Adresa: Str. Albac nr. 10, sector 1, Bucuresti
Tel: (004) 021.233.13.54-55-56
Fax: (004) 021.233.13.57
Email: cytogenomic@cytogenomic.ro
este un laborator de incredere, am facut dublul test acolo, se afla peste drum de spitalul de Urgenta Floreasca.
Floaredemac
- il puteti trece pe prima pagina pentru analize genetice.Miki
-multumesc mult de tot pentru voturi si comentariu! Daca iau vreun premiu, dau un suc!pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
floaredemac spune:
Ariadna
multumim!
Am facut adaugirile!
Pentru gravidutele care vor sa faca triplu test la synevo: trebuie luat intai un formular de acolo, pt a fi completat de dr-ul ginecolog si de voi. Din pacate, si preturile au crescut
: si dublu test si triplu costau fiecare 99 ron, acum costa 130, respectiv 140.
Eu nu am reusit sa fac vineri triplu test fiindca nu am avut toate informatiile ecografice necesare. Au modificat programul respectiv si acum se pare ca exista o acuratete mai mare, dar sunt necesare mai multe date. Il voi face oricum miercuri, sunt inca in grafic.
Va pup pe toate!
17+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
mamutz spune:
Imi permit eu sa dau o informatie despre lorena, sper sa nu se supere.
Citez:
lorena_86
membru junior
Romania
670 Mesaje
5 Prieten(i)
Trimis la: - 03/11/2010 : 18:33:51
--------------------------------------------------------------------------------
ceao fetele
eu azi dimineata am venit din bucuresti cu vesti groaznice
pe langa faptul ca analizele au iesit iar destul de urat d-na dr s-a purtat ingrozitor de urat cu mine, am ramas foarte dezamagita....o d-na cu studiile ei...nu comentez din punct de vedere profesional dar ca si comportament lasa mult de dorit
si acum vestea si mai proasta: maine ma internez la spital pentru investigatii amanuntite, au aparut alte probleme, de data asta la cap....destul de grave, hematom sau tumora
o sa fac RMN sa vedem ce e si cum se poate trata
acum partea a doua: pt a merge la fundeni mi-am luat 3 zile de concediu de odihna, de aproape un an de cand sunt la acest loc de munca nu mi-am luat nici o zi de medical desi am avut nevoie....m-am dedicat intru-totul firmnei, programul il stiti si voi destul de bine.....azi cand am mers sa le zic ca maine o sa ma internez in spital mi s-a propus sa imi iau concediul meu de odihna, ca mai am inca vreo 10 zile pe anul asta, si ca doar asa e de acord.
bineinteles ca eu nu am fost de acord si mi-a dat preaviz de concediere....drept multumire pt cat m-am sacrificat
ASTA E ROMANIA!!!
si acum si cu probleme mari de sanatate si in somaj peste doua saptamani
dar eu de maine am medical fiind internata in spital nu are ce sa-mi faca asa ca se mai prelungeste cu vreo saptamana
sunt la pamant, sunt distrusa si ma mai simt si foarte rau
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s