Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -
Raspunsuri - Pagina 12
ariadna33 spune:
Floaredemac tot ce pot sa te sfatuiesc e sa-ti asculti instinctul in ceea ce priveste doctorul, eu nu am facut asta si mi-a parut rau mai tarziu... cat despre IR-uri, nu e prea devreme pentru masurarea lor.
Felicitari pentru caruciorul blue 
ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
Emma_T spune:
BIGSISTER, chiar te rog sa imi trimiti pe mail.Eu la lb. engleza nu stau foarte bine dar nah, fac cumva sa inteleg.
Inca am dificultati in a intelege ce anume reprezinta rezultatul:
Mutatia -675 4G in gena PAI 1 a fost identificata in stare homozigota
Mutatia - 844G in gena PAI 1 NU a fost identificata
Asa legat apare in rezultat ...844G.
De cand am aflat de gena asta, remarc vanatai pe pulpe aparute din senin chiar daca al meu iubit imi spune ca m-a auzit spunand AU!...sau vene mai ingrosate la maini.Paranoia direct!:)
homocisteina mi-a iesit 12,36 val normale 3,7-13,9.De analiza asta nu stie ginecologul.Poate de aceea sa fie atat de categoric impotriva aspenterului, mama ei de pastila ca nu credeam ca o sa imi dea atatea batai de cap.Asa cum spunea una dintre fetele de pe forum, ma apuca si rasul cand vad reclama la TV.![]()
Mai am de facut histeroscopia.Hmmm sa o fac sa nu o fac?
BIGSISTER asa cum am mai scris anterior, am citit pe site-ul synevo despre PAI si m-am speriat tare.Daca ai timp te implor sa imi scrii pe intelesul meu
Multumesc mult.Va doresc tuturor sanatate multa si ramaneti curajoase ca sa va invidiez ![]()
fancy_mona spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine PLEASE
Am mutatia MTHFR gena A1298C homozigot ... am facut homocisteina si folatii (pt. ca pe rezultatulde la MTHFR scria ca aceasta mutatie se asociaza cu valori crescute de homocisteina si valori scazute de folati ).
Rezultate :
HOMOCISTEINA 8.35 (limite inte 5 si 12) OK
FOLATII SERICI >20 (limite intre 4.6 si 18.7) ??? 
Si vreau sa va mai rog ... daca ma lumineaza si pe mine cineva ... de ce se dozeaza B6 si B12 ?

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite
adrianaady spune:
Fancy homocisteina si folatii au iesit bune
asa ca relax.
Aceasta mutatie MTHFR aduce un nivel scazut de b-uri in organism, de aici o homocisteina mare. Dar tu ai homocisteina buna, asa ca nu cred sa ai o carenta asa mare de b-uri , incant sa merite sa mai faci si aceste analize. Oricum preventiv probabil ti se va recomanda un complex de B-uri de catre dr.
aristica spune:
simonia eu ziceam de vinisor, ca tratatie strict degustiva pentru orice om, mutant sau nu, aflat in stadiul de preconceptie sau nu...
samiruta ochioasa sa-ti traiasca sotul si spor la injectat.
floricica drum bun si sa vi cu vesti bune din capitala.
tuturor
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
anna_leah27 spune:
Buna fetelor,
eu am o perioada mai ocupata, mult de lucru, dar nu ma plang, asa e mai bine ca mai uit de ale mele.Aseara imi picau ochii pe taste dar m-am tratat cu un pahar de vin rosu si parca mi-a mai revenit cheful![]()
Vinul asta trateaza multeee![]()
Felix iti trimit multe ganduri pozitive si iti doresc sa fie bine!
Va pup pe toate si va doresc o zi placuta si un weekend luuuung si relaxant!

felix76 spune:
Buna dragutele mele,
Am trecut sa va salut si sa va pupacesc. Azi sunt mult mai bine psihic, trebuie sa gandesc pozitiv pentru bebita mea! Asa ca de ieri sunt pe "organismul meu isi face treaba, placenta functioneaza perfect in asa fel incat puiuta mea deja recupereaza" Imi spun asta de un milion de ori pe zi!
Pup,
Felix
25+
maria81 spune:
felixut
asa trebuie sa gandesti, pozitiv 

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit
antoemma spune:
Am o intrebare pentru fetele gravide sau care au nascut: voua cat v-a iesit aFXa prin saptamana 28? Oare e normal ca INR-ul si ProCGlob sa scada sub tratament?
Mami de Antonia Maria
(27.11.2004) si Daria Nicoleta
(6.03.2010)
dangabriela spune:
Fetelor, am uitat sa va zic, ieri la Fundeni, mi s-a spus sa merg in continuare pe acelasi tratament si dozaj ( inclusiv aspenter) si sa revin cu urmatoarea eco, in speranta ca pana atunci dr mea se va razgandi si va accepta intreruperea aspenterului ( ceea ce nu cred), asa ca nu cred ca mai merg la Fundeni, pt ca nu vad rostul.
M-au pus sa fac si homocisteina ( abia in saptamana 28) , si nu stiu la ce imi mai folosea asa tarziu!!
In plus de data asta, mi-a iesit si LA ( SAFL) pozitiv, desi data trecuta era negativ. Aveti idee cum vine asta??? D-na Uscatescu desi era acolo, nu a stat de vb cu mine, ci mi-a pasat dosarul d-nei Viorica ( tot respectul pt dansa). In schimb Uscatescu chiar m-a dezamagit, repeta de zeci de ori niste lucruri banale, unor pacienti care nu intelegeau, in schimb , lucrurile importante le trata superficial.Asta e parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni!!
toate mutantele si burticile!
FVL heterozigot, 27 de saptamani