Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana unde.ai vazut pozele erinei ?

am vazut in schimb pe ioana si stef, scumpi foc, mai ales in poza 30 unde pupa manuta!

child sunt dragute ghetutele, dar imi par greu de folosit cu siret, nici lui ivan nu prea ii iau cu siret

oana stai linistita ca ivan n.a mancat pana la 2 ani nici.o fructa, decat la inceput cateva fucte pasate in rest borcane :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna si de la noi!

Nu am mai intrat doua zile, pentru ca am fost plecati la o nunta. A fost foarte greu cu Mara, am lasat-o cu mama, care o iubeste foarte mult si stie sa se poarte cu ea, dar ea nu sta mult timp cu altcineva. A trebuit sa vin acasa sa o linistesc de cateva ori, sa o adorm, ca nu adoarme cu nimeni...Bine ca nu era prea departe, faceam 10 minute cu masina, dar tare stresant a fost. Stateam si la dans cu telefonul in mana, sa vad daca suna mama. Bine ca nu se mai anunta nici un eveniment din asta pana la anul, sper ca pana atunci va pricepe ca ma si intorc daca plec. A doua zi a fost o dulce, de cate ori vroia mama sa o ia in brate, se prindea cu bratele de gatul meu si nu se lasa dusa, parca ii era frica sa nu plec iar.

Urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere lui Jeni. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multa fericire cu familia ta!
LA MULTI ANI si tie, Alina, sa iti traiasca fetitele si sa fiti sanatoase!

Oana, eu am reusit sa te votez si azi, acum o ora, sper sa castigi! Si eu ii cumpar Marei de la bazar, desi sotul m-a certat initial. Prefer sa cheltuiesc putin pe haine, oricum ea nu stie ce poarta acum. Nici mango sau avocado nu i-am dat deocamdata, pentru ca am primit de la tara mere, pere, gutui, am mai multa incredere in ele. Asa ca fii linistita, Eric e un copil fericit pentru ca voi il iubiti si sunteti langa el. Sigur vor veni si vremuri mai...prospere.
Ileana, multa sanatate Kirei!
Erina, foarte interesant ce ai scris legat de consumul excesiv. Si eu am inceput sa fac multe economii, de nevoie, ce-i drept, pt ca veniturile ne-au scazut destul de mult.
Pupici tuturor, noi plecam pana la Ploiesti, tati are programare la doctor, suspectam ceva probleme la fiere sau stomac si noi mergem sa il incurajam. Si ca sa vad partea pozitiva, o sa consideram ca facem o mica plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ROXI am gasit link pe gmail catre pozele Erinei.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ileana, imi pare rau sa aud de febra Kirei. Sper sa treaca doar cu atit. Multumesc pentru poze.

Rebiana, rochia Dariei am facut-o eu. A cistigat premiu la cel mai frumos costum. Am facut-o de nevoie ca cele din comert erau din poliester ieftin iar original anu am gasit si ar fi costat mai mult de 200 roni. L-am cam certat pe Walt Disney pentru gulerul alb dar l-am facut detasabil si a fost OK. Costumul de Minnie Mouse, e facut tot de mine in Japonia acum 4-5 ani. La David i-am pus doar urechile acelea pe gluga hanoracului. Oricum ne-am distrat maxim.
Imi aminteste de vremea cind m-am imbracat in iepuras si se uitau Japonezii ca la ..."urs" in Arisugawa parc, Tokyo.

Despre dorinta ta de a acoase, eu te-as sfatui sa incepi cu lucruri mici, care nu necesita un croi deosebit. Nici eu nu am antenament si desi am masina cu 66 de programe nu am mai cusut de mult...nu as reusi fara tipar pantaloni sau altceva...Sunt foarte aplecat spre artistic, am facut genti din piele, crosetat caciuli, mileuri, impletit diverse pentru mine sau pentru un cadou hand made... dar acum nu am timp si parca nici placerea...
In strainatate exista reviste speciale pentru crotorie.

Multumesc pentru aprecieri. Mamici voi intra o data pe saptamina de acum. Face parte tot din trainingul meu de time management.

Va imbratisez, sanatate a copilasi!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

multa sanatat kira!

erina mare dreptate ai si cu mall.ul din pacate e slabiciunea mea, faza buna ca din cand in cand , ma satur de cumparat boarfe si trec la lucruri mai folositoare sau ma plimb etc

meniul de ieri
-papaya+mar+para+cereale (sau in loc de mar, banana, nu mai stiu sigur)

-legume fierte+ avocado+jumate de borcan de legume cu vita

meniul de azi

-borcan de fructe
legume fierte + cealalta jumate de borcan

POZE

Mergi la inceput

wow erina superb costumul de alba ca zapada! te pricepi bine si ai si rabdare!
de poze nu ma satur sa ma uit la ele, 75 e mortala
am vazut si saculetul lui david si am editat sa scriu ce bine se asorteaza ei , cum sunt de ex in 65

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am baiat mare, a venit dupa mine in bucatarie, din sufragerie.

Sanzi plimbare placuta.

Erina ce time management dur ai.

Roxi iti scrisesem ceva pe mess, dar cred ca e Ivan pe acolo.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Imi pare rau ca am ramas in urma cu cititul, dar zilele acestea am fost calatoare. Am vizitat ieri si familia sotului, toata lumea s-a jucat cu Diana si ea nu mai putea de drag! Abia ce s-au putut desparti de ea!
Rebiana, am citit ca ai vrea sa inveti limba araba, dar limba araba este mai grea decat limba romana, char si din punct de vedere gramatical, nici nu mai vorbesc de vocabular, care este foarte complex, exista foarte multe multe sinonime doar la un singur cuvant, iar pronuntia este mult prea greu pt a fi redata, au sunete foarte ciudate si grele, unele cuvinte se pronunta din gat. Daca araba nu este limba materna, absolut nimeni nu este in stare sa pronunte corect limba araba.
Se poate invata araba esentiala, ca sa te poti descurca cat de cat, dar araba academica este imposibil de invatat, chiar si pt arabi. Majoritatea studentilor mei arabi nu stiu araba academica.
Roxana, asa zic si eu, ca Diana seamana mai mult cu mine decat cu tati.
Dana, eu cred ca fetita are ochii bunicii mele, ea avea ochii "atat de albastri", daca ma pot exprima asa.
Ileana, sa stii ca totusi eram gros imbracata pt vremea caluroasa de aici, ziua sunt vreo 35 de grade. Asa ca cine este amator, va asteptam cu drag in caldurosul Dubai. Si insanatosire grabnica Kirei!
Andira, mi-au placut enorm pozele cu cascada, superbe!
Am vizionat toate pozicile, pt mine este o mare placere sa scriu comentarii la adresa bebelusilor nostri, toti iepurasii ma lasa fara respiratie, sunt minunati! Sa ne traiasca sanatosi!
Si multumesc si eu la randul meu tuturor fetelor pt cuvintele frumoase adresate familiei mele! Sa va dea Domnul multa sanatate si tot binele din lume!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Erina, foarte interesanta si folositoare lista pt economii. Apropo', mi-au placut pozele de la mare, sunteti si voi asa de frumosi!
Stefimic, ti-am vazut copiii dulci impreuna cu tine in parcul Poporului, eu locuiesc aproape de parc! Si sa stii ca eu te cunosc, dar nu am idee de unde!
Daca mai imi aduc aminte si altceva, revin.
O seara frumoasa!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROXI ai dreptate cu sireturile, o sa tin minte pentru viitor, problema e ca nu gasesc ceva frumos cu scai, sunt facute asa butucanos...

Am fost la patinoar si Albert a avut deja prima lectie de patinaj!
Dupa aceea ne-am relaxat in parc, pe leagan.
Dovada o gasiti aici

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput