Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

erina si cu jucariile la fel, se recomanda cat mai putine, o jucarie trebuie folosita impreuna cu parintele si are multe moduri de joaca, abia cand sunt toate epuizate se cumpara alta
aici de zile de nastere sau alte sarbatori, faci cadouri doar cu acordul parintilor in ceea ce priveste jucariile, haine sau altele poti duce cate vrei, dar jucariile trebuie intrebati parintii daca sunt de acord cu felul de jucarie

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza!

Imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru iar acum sunt in urma cu cititul.
Felicit si eu bebelusii cu primul dintzisor!!!
Si ca tot veni vorba am si eu o intrebare:Cum procedati cu ingiena orala la bb?(eu sunt tare nestiutoare in privinta asta)

Andira faine pozele din CA si ma bucur ca v-ati simtit bine. Btw. am facut fursecurile alea cu cioco.

Meniu: dimineatza: para+avocado+cereale
dupa-amiaza: borcanel(pastarnac+cartof+curcan)

De la cate luni se introduc iaurtul si branzica?

Ma duc sa mai citesc.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

elba eu ii dau adelinei iaurt muller la recomandarea oanei pe care o si branzica calcica facuta in casa...spor la diversificare...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ERINA multam’ pentru cele scrise. M-am regasit in cateva lucruri (cumparatul de hainute mai mari, pt copii; renuntatul la cumparat zeci de haine pentru mine, pe care sa le port o sg data; pus pret pe calitate; tona de medicamente; cumparat de jucarii pe principiul recompensei, nicidecum pentru ca i se cuvin-no way, not anymore!; pregatit sandwich-uri pt serviciu/mers in parc de acasa; am revizuit dulapioarele pentru cosmetice si am cat sa-mi ajunga inc-un an ca-s in termenul de garantie… asadar mi-am regasit obiceiurile vechi si mi-am format si altele)
Astazi imi fac timp si va admir in pozicile noi!
Ca un fel de chestie “I wish that…” mi-ar placea enorm sa invat croitorie. Nu stiu de unde sa iau timp si pentru asta, eventual ceva talent, insa am o masina de cusut de-a bunicii si bine ne-ar prinde lucruri facute de mami. Imaginatie exista!
ATE felicitari pentru dintisor! Sanatate iedutului!
LINDAL mi-am amintit despre apa termala (am citit lucruri f bune despre Avene). E super ok in cazul dermatitei.
ROXI imi place f mult faptul ca acolo sunt intrebati parintii despre jucariile pe care le pot cumpara musafirii, copiilor! Mi-ar placea sa se nasca si-n zona noastra aceasta idee de bun simt. Eu as prefera de departe o jucarie educativa unei pusti/unui pistol sau mai stiu eu ce…
ELBA eu am dat iaurt de la 6 luni (cate putin) ~ prefer Muller insa am dat si Danone-Activia natur.

Am editat, uitasem sa scriu ceva...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

Scriu si eu meniul pe ieri/azi:
- para+banana+suc portocale+branzica/para+banana+suc portocale+cereale
- borcanas (morcov, orez, carne pui)/piure legume (dovlecel, cartof, morcov, patrunjel, fasole galbena)+piept pui
- cereale cu lapte/iaurt cu cereale.

ATE felicitari pentru dintoc!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna dimi,

Noi suntem suparate. Avem febra 39.3 si atat, nu muci, nu tuse, nimic altceva vizibil. I-am pus supozitor cu paracetamol, nu a scazut, am dezbracat-o si am tinut-o asa, cam intr-o ora i-a scazut la 38, am pus si un supozitor cu novocalmin si acum doarme. Merg la doctor aici in Targoviste cand se trezeste si daca mai face febra si e mai rau plec la Bucuresti la Culcer. Nu stiu ce ar putea sa aiba. A mancat si laptele si fructele foarte bine, kk normal.
Off, va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ILEANA sanatate Kirei.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANA uite ghetutele aici

In realitate au culori mai frumoase, mai aprinse.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

multa sanatate Kirei!!! Offf inteleg prin ce treci. Exact simptomele astea le-am avut si noi in urma cu o saptamana, febra peste 39 de nu mai stiam ce sa-i fac. In rest manca bine..se juca, nu avea alte simptome. Dupa analizele la urina a iesit o infectie urinara si acum luam antibiotic 5 zile!!
Cel mai bine e sa mergi la medic sa vezi ce-ti va spune!!
Sanatate multa si sa auzim numai de bine!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
LINDAL mi-am amintit despre apa termala (am citit lucruri f bune despre Avene). E super ok in cazul dermatitei.

Multumesc, cred ca voi lua si asta.

Fetele, please nu ma uitati la problema cu aspiratorul.

Mergi la inceput