Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Rebiana, Anca, Wapi - multumesc de raspunsuri. Momentan e mai bine, suntem la regim cu papica cateva zile, sa ne revenim. Eu eram curioasa cum e cu sarurile alea de rehidratare ca am cautat un pic pe net si nu prea am inteles.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

REBIANA multumesc, dar nu stiu cat lapte sa pun, la un borcanel iaurt?

Eu pentru Albert scot samburii de la dovlecei, oricat de mici ar fi, pentru noi nu.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

please spuneti-mi si mie unde gasesc blogu ala ca m-am tot uitat in contu comun si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

please spuneti-mi si mie unde gasesc blogu ala ca m-am tot uitat in contu comun si nimic

mamica de Rares 21.02.2010

Pe prima pagina a acestui capitol.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami sanatate multa si voua!

dimineata
papaya+mar+para+cereale
a mancat f putin, cred ca i.am dat prea repede, la 2 ore dupa lapte...

la pranz am de gand sa fac legume+avocado sau legume+borcan de pui

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dragi mamici sau viitoare mamici, am de vanzare cateva produse care foarte curand va vor fi foarte utile. Daca doriti ceva anume din acel link, va rog sa ma contactati la nr: 0761 660 878.
Toate produsele sunt in stare exceptionala, unele NOI!!! si de calitate!

Aici gasiti produsele
http://news.webshots.com/album/578924470MbVFLx

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ziua buna, ca dimineata nu mai e demult.

LML iepurasilor de 2: :Albert Krisztian (de child), Jane Carolyn (de freedelia), Silvana Aroa (de dayanara), David Stefan (de lariana), Brianna Maria(de LadyD)!!!

Am citit intr-o mare diagonala, am iepuras maraici azi si cu putina febra. Tare mi-e ca mai rasare vreun dinte. Sper sa fie asa si nu raceala, ca tot imi stranuta.

Fetelor, nu am scris multe si s-a inteles gresit ce am vrut sa spun, dar nici nu am starea sa detaliez. Oricum multumesc pentru cuvintele frumoase. Si poate ca am stacheta un pic ridicata, un spune Vladi, dar asta e o consecinta a mai multor chestii. In fine, inchidem subiectul, ca nu voi putea vreodata sa redau in cuvinte de ce simt ce simt. Si zau ca nu are legatura cu bunurile materiale in sine. Cu atat mai putin acum, cand chiar nu ar face deosebire intre jucaria de 2 lei de la magazinul chinezesc si un Fischer Price. Oricum, multumesc mult pentru cuvintele tuturor.

Child de pe youtube poti oricand sterge filmuletele uploadate.

Roxi cu datul jos din pat trebuie sa mai astept, ca am numai paturi ingrozitoare in casa. Alte tampenii facute fara cap in viata mea.

Bumbitza imi pare rau ca va confruntati cu atatea probleme, gazele trec greu. Chiar imi zicea o prietena ca are colici acum la 1 an jumate.

Andra mai dai o cafea? Am nevoie.

Ami socant articolul, dar m-am mai linsitit un pic cand am vazut ca se distruge prin fierbere. Imi pare rau de diaree, si noi facem in ziua cu suc de portocale. Dar eu ii dau ca prefer sa mai faca asa, sa se curate. Trebuie sa imi cer scuze ca am uitat sa iti raspund la PM, sunt o neserioasa. Azi nu il mai las pe sot.

Cu motul in sud e cu turta, la noi in Moldova nu e asa. Se taie motul. Iar aici nu se taie nimic. Eu ii iau motul lui Eric desi nasii sunt ardeleni get beget, dar e dorinta mea si mi-o respecta.

Am vazut poze cu Albert pe gheata, Cu Kira printre baloane de sapun, cu Maya printre bostani si am mai vazut, dar am uitat.

Nu vroiam sa pun filmuletul, ca e haos la mine in casa, dar m-a convinsa Roxi

Asa ca, Gummy Bear isteria:

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Roxana, Oana multumesc si voua.

Merg sa hranesc puiul.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana eu am inteles ce.ai vrut sa spui si ai dreptate! nu conteaza ce si cum percepe el, tu vrei sa.i dai ce e mai bun si e normal sa fie asa, cuvinte mari sunt usor de spus si eu stiu ca ii poti lasa mostenire 7 vile si fara o educatie adecvata le poate pierde intr.o zi pe toate:)
dar ce sa mai, in ziua de azi vrem nu vrem, vor vrea si ei ce vad la altii si pana sa vada ei, vedem noi ca nu ne putem permite tot ce vrem sa le oferim

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Asa ca, Gummy Bear isteria:

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Ce fain danseaza Eric! L-am vazut impreuna cu Irina dupa ce a papat. Sa nu iti zic cat de mult i-a placut si cum batea cu mana in tastatura, cu chiuieli.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput