Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Bumbitza nu mai fi asa disperata, zau. fata e sanatoasa, asta e tot ce conteaza.

Sa nu o suspectezi niciodata ca se trezeste din somn de rasfat - sigur o supara ceva, gaze, dinti, sau vise urite. Tu crezi ca un copil isi strica somnul si vrea sa doarma prost numai ca sa se rasfete putin ? :)

Fii calma si rabdatoare, incet incet trec toate, sanatosi sa fiti. Si, ca sa fii calma si rabdatoare :))... trebuie sa faci cumva sa ai citeva ore ziua numai pt tine, in care sa dormi sau sa faci ce vrei. Altfel nu se poate, daca nu-ti incarci bateriile nu ai cum sa fii calma si inteleapta tot timpul :)

Eu sint cu gazele :) Am 2 baieti gazosi, asta e! Vladimir m-a miriit pina la peste 1 an, ce e drept doar in unele nopti cind s-a marit. Floricica de vreo 2 saptamini are o singura repriza mai lunga de somn noaptea, vreau sa zic de 2 ore, ca restul sint de 15-30-60 minute, cum mi-e norocul... Eu cred ca de la gaze e, ca vad ca ridica picioarele pe sus si incordeaza burtica.
II dau permanent Protectis, am grija sa aiba scaun normal, acum nici nu mai alaptez, nici nu-l mai hranesc noaptea - e la fel!

Deci nici sa nu te gindesti sa intrerupi alaptatul din cauza asta, ca nu doarme linistita. LM e cel mai bun aliment de departe pt digestia astora mici, sa nu faci greseala!

Cit despre iesit molarul / premolarul... sincer ma indoiesc ff tare :)) Sa nu crezi ca pediatrii se pricep prea bine la dinti - nu sint stomatologi!
Eu am o pediatra f buna, dar cu toate acestea la Vladimir mi-a zis de pe la 5-6 luni ca uite iese dintele, s-a latit gingia, s-a inrosit gingia, s-a umflat gingia... :)) si ca de aia plinge noaptea... eu ii dadeam Calgel in disperare si... dintii au iesit dupa ce a implinit 1 an!
Asa ca, eu una, pina nu vad coltul de dinte iesit nu cred nimic de dinti si nu dau nici un gel, nici un calmant, nimic! :)

Hai, curaj, rabdare si tutun :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hai ca s-a trezit Ilinca un pic dar am luat-o in brate si a adormit la loc, dar cu ocazia asta mi-am adus aminte de ceva. Ea se trage de ureche destul de des, in special de cea stanga - chiar si adineaori se tragea (acolo unde ies dintii) si mi-a zis dr ca atunci cand epuizez toate remediile sa-i pun si cate o picatura de Otis-T in fiecare ureche, caci durerile de dinti sunt tare pacatoase si dau reactie in mai multe locuri inclusiv urechi. De incalzit picaturile inainte (le testam pe mana) ca sa nu fie dif mare de temp intre cea din camera (aprox 25grade) si cea a corpului copilului (aprox 37 grade). Ma gandeam ca poate va este de folos informatia la un moment dat

Aaa si inca ceva, Ilinca mai fornaie si se ineaca, iar dr mi-a zis ca din cauza excesului de saliva datorat aparitiei dintilor. Nu are mucisori verzi sau galbeni, nu rosu in gat, nu probleme la plamani. Cica ar ajuta cateva picaturi de lamaie cu lingurita.

Va pup pe toate. Ma duc langa nazdravana mea dintzoasa, s-a mai trezit o data de cand am inceput sa compun mesajul.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Vladi saru'mana mult! Ma ajuta f mult ce mi-ai scris. Si eu sper sa nu iasa asa repede si ciudat maselele...adica eu stiu ca astea ies mai tarziu si sunt pacatoase rau, caninii la fel. Dar asa de umflate si albe si rosii totodata erau gingiile pe partea aia incat m-au socat.
De alaptat, imi doresc macar pana la un an. M-am chinuit destul de mult cu ea, dar asa de frumos a crescut si e sanatoasa incat n-am vrut sa renunt...

Ma duc la somnic (sper) si mai vbm maine. Multumesc mult inca o data.

PS: ce-am scris eu ref la ce mi-a indicat pediatra nu inseamna ca e neaparat ok sau se aplica tuturor, dar am zis sa va impartasesc, voi decideti daca e ok sau nu pt puiutii vostri

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna dimineata
De 3 zile am citit pe fuga pe aici. Copilul meu este super marait...nici eu nu mai stiu de ce: ba ca nu a facut kk, ba din cauza de dinte care a iesit, dinte care sta sa iasa, ba din cauza schimbarii orei. Toate astea sunt supozitii de-ale noastre, normal.
Este inca setat pe ora veche si se trezeste de la 5 dimi iar in timpul zilei doarme cate putin in mai multe reprize. Deci...cheauna total sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. Noi inca suntem pe ora de vara, asa ca facem ochi de la 6 si ceva.
Ella ce tine ritmul Geo!! Super. Il pui in formatie cu Robin, el canta si Geo danseaza.
Oana a venit dupa tine?!! Mama!! Chiar ca e mare Ericutu tau! Bravo lui ca stie sa isi gaseasca singur mamica.
Erina offf..cat adevar in ce ai scris tu. Si eu arunc multa mancare. Acum incerc sa gatesc mai mult odata (2-3 feluri de mancare), fiindca nu mereu ma lasa Ericutu. Dar cum nu suntem obisnuiti sa mancam de mai multe ori acelasi fel de mancare sau mancare reincalzita (mi se pare ca isi schimba gustul), de cele mai multe ori ajung sa arunc mancare. Si zau ca nu o ducem bine financiar. Rata la apartament se simte bien de tot in buzunarul nostru
Ileana asa a debutat si la noi raceala: rosu in gat si febra, dar fara muci si fara tuse....Am tratat febra, care a si disparut, dar apoi au aparut mucii si tusea. Sper ca voi sa scapati mai usor.
Trimit ca se maraie Eric. Merg sa trag ma lupt cu niste muci si revin

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata fete dragi!

Poftiti la cafea , sa nu ma refuzati, ca eu o data la doua luni intru la ore asa matinale pe forum

Cum va spuneam, motivul pt care sunt pe aici este ca Ianis se culc dupa ora noua si se trezeste dupa cea veche, adica devreme

Ma bag la recuperat, ca din capitolul asta cred ca am frunzarit vreo 3 pagini

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

pff buna o cafea andro
m.am sculat la 7.30 adica noaptea in cap, ca pleaca ivan la gradi altfel dormeam si eu langa silvana pana la 9-10

briza ma bucur ca sunteti mai bine

bumbita eu n.am zis nimic de scai vs siret, doar ca nu folosesc si nici nu am de gand sa iau cu siret pt ca.s foarte incomode pt copil si nu cred ca au legatura cu mersul etc, daca incepe sa mearga vara doar nu.,i voi da cizme cu siret

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Am reusit sa vad pozele cu Geo, Albert, Ioana ( de Stefimic) si cu fam. Ericai. Am lasat cateva mesaje. Vreau doar sa mai adaug ca sunt niste puiuti frumosi dar si atat de senini si veseli. Se vede ca au parte de multa dragoste, caldura si rabdare.

Ella spune-mi te rog de unde ai luat caciulita din poza 43?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Am citit un articol care m-a socat.
Stiti ca scriam cam acum o luna si ceva in urma ca Irina a avut o infectie cu campylobacter. I-a uitati ce am gasit:
http://old.cotidianul.ro/trei_din_patru_pui_vanduti_in_romania_sunt_contaminati_cu_bacteria_campylobacter-110026.html

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata si noi...dam o fierbinte,aburind la toata lumea

noi am dormit bine,doar o trezire baut laptic si a adormit iar, foarte bine....avem si al patrulea dintisor,deci avem doi sus si doi jos suntem un iepuras de aprilie 2010...

vladi am inteles ca ai bona...cat se plateste?pentru cate ore? vreau si eu sa incep serv.la un program de 6 ore si m-ar interesa mai amanuntit...mersi frumos

Bumbitza multa sanatate sa aveti,si ai sa vezi ca va fi bine fetita...

andra_s multumim mult pentru uite va servesc si eu cu o sa nu refuzi andra,ca nu te mai gasesc dimineata sa te servesc...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput