Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita Otilia-da,ma uit pe net dupa sistemele alea doar asa ca sa vad cam ce exista,si daca gasesc ceva pe aici sa am idee. ai cerut poze.Aici. |
Ai 3 copii superbi!!!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 bey deci voi m-ati ajutat la botez cu ideea de rochita de la Nissa scapati-ma de belea si acum cum am zis de n ori sambata tre'sa ma prezint la starea civila ca i-a apucat pe toti insuratoarea si se insoara unicul si singurul meu cumnat. face doar civila acum. asadar cum ma echipez eu? ma gandeam la o rochita cu sacou de la Nissa sau un costumas dragut de pe unde? deci unde as gasi un costumas dragut ca pentru mine io n-am timp si chef de umblat si colac peste pupaza o am si pe ale acasa..hai ca voi sunteti mai plimbarete sau erati... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
eu sincer tot la Nissa m-as duce am vazut colectia noua si sunt rochite foarte dragute
de costume ce sa zic, mie imi plac de la Zara...sacourile au un croi foarte frumos, se aseaza bine...daca ti se portiveste stilul
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 ne gandim sa mergem intr-un concediu in strainatate cand va avea andrei vreo 10-11 luni (adica aprilie - mai)...mamicilor cu experienta, voi ati fost? oare e posibil sa ne descurcam cu mancarea? sa luam dupa noi un aparat de ala de gatit complex de care zicea andreea (eladea), eventual si blenderul... am mai citit pe undeva ca mai bine iau si cateva legume pentru cateva zile mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
noi cu planu' ca tiganu '
si noi vrem in concediu prin mai-iunie in Turcia...ca daca ma intorc la munca in iulie nu pot cere imediat concediu
legat de aparatura
eu am un robot care e greu de asamblat asa ca folosesc de la el blenderul si storcatorul de citrice
am mai cumparat blenderul asta pentru pasat cantitati mai mici http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Philips/Blender_de_mana_Philips_HR1372
...dar imi lipseste un storcator bun si ma gandeam la asta
http://www.emag.ro/storcatoare/storcator-de-fructe-si-legume-philips-hr-1861--pHR1861
ce ziceti mai e nevoie si de altceva?
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tina_80 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Raportam un baiat tare cuminte noaptea dar pt ca doarme langa mine Incerc sa-l pun iar in patut in seara asta.
Eladeea, voi tot la cerere mancati? sau are program la 3-4 ore
Raducu al meu suge degetele sau degetul si nu o vrea pe suzi nici pace. Avem fel de fel de suzete.......dar pe cea de la nuk nu o avem cu are Crispro si Bumblebee
isi baga manuta in gura si dupa incepe sa planga probabil ca se loveste
racusor2010 spune:
oana, de astea am si eu
sa stii ca eu sunt f multumita de storcator, pare la fel. are si o chestie anti spuma, asa ca pe o parte ramane suc limpede, pe cealalta suc cu spuma.
doar ca morcovii trebuie taiati bucati mici, ca altfel se cam chinuie sa stoarca sucul,,,
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
tina si andrei e cu degetelul si ma dispera
eu am alta problema, andrei isi pierde concentrarea cand suge. ii este foame, mananca, dar daca aude vreun zgomot se demufeaza, face ochii mari si se uita in jur. alteori doar se uita la mine. si tre sa nu ma uit la el, ca sa se mufeze la loc
uneori mananca ca lumea, dar cand nu e flamand tare asa face...si apoi peste o ora iar ii e un pic de foame dar orice i-as face nu pot sa ii mai dau sa manance
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Eladea, tare ma tem ca asa suntem si noi cum ai patit tu cu Eric... Azi la 6 seara mergem la o pediatra, macar sa il vada , poate are ceva in gurita si io nu vad... nu stiu.. is toata un plans... cum imi desfac sutienul langa el, cum urla... O sa imi iau o pompa Avent, si o sa ma mulg vreo 2 luni (daca ma mai tine atata lapticul)... Dar nu stiu ce l-a apucat, ca doar cu bibe i-am dat de foarte putine ori, si niciodata nu i-a placut... Iar cu suzeta e invatat de mic, deci teoretic stie diferenta intre plastic si san... Sunt necajita...
Tina, acum i-a luat sotul iar suzeta din aia de la Nuk, vad ca o accepta mai usor... Daca vrei sa insisti la Raducu cu suzeta, io zic sa iti iei una... Si noi avem alte 8 feluri, inclusiv una ce il ajuta la gingii (de cand cu dintisorii), dar nici aia nu ii place...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
tina_80 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 tina si andrei e cu degetelul si ma dispera eu am alta problema, andrei isi pierde concentrarea cand suge. ii este foame, mananca, dar daca aude vreun zgomot se demufeaza, face ochii mari si se uita in jur. alteori doar se uita la mine. si tre sa nu ma uit la el, ca sa se mufeze la loc uneori mananca ca lumea, dar cand nu e flamand tare asa face...si apoi peste o ora iar ii e un pic de foame dar orice i-as face nu pot sa ii mai dau sa manance mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Nepotul meu la fel facea. Sora-mea nu trebuia sa vorbeasca cu nimeni cand alapta. Nu accepta pe nimeni si nimic in preajma lui cand sugea, nu numai ca se oprea dar incepea sa si planga
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Eladea, tare ma tem ca asa suntem si noi cum ai patit tu cu Eric... Azi la 6 seara mergem la o pediatra, macar sa il vada , poate are ceva in gurita si io nu vad... nu stiu.. is toata un plans... cum imi desfac sutienul langa el, cum urla... O sa imi iau o pompa Avent, si o sa ma mulg vreo 2 luni (daca ma mai tine atata lapticul)... Dar nu stiu ce l-a apucat, ca doar cu bibe i-am dat de foarte putine ori, si niciodata nu i-a placut... Iar cu suzeta e invatat de mic, deci teoretic stie diferenta intre plastic si san... Sunt necajita... Tina, acum i-a luat sotul iar suzeta din aia de la Nuk, vad ca o accepta mai usor... Daca vrei sa insisti la Raducu cu suzeta, io zic sa iti iei una... Si noi avem alte 8 feluri, inclusiv una ce il ajuta la gingii (de cand cu dintisorii), dar nici aia nu ii place... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Ai vreo poza cu suzeta suprema?Sa stiu si eu ce cumpar......te rog!!!!!Multumesc!
Ca azi la pranz ma duc la ferma si il las pe Raducu la sot si eu plec la cumparaturi la careffour. Oare gasesc acolo?
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
noi cu planu' ca tiganu ' si noi vrem in concediu prin mai-iunie in Turcia...ca daca ma intorc la munca in iulie nu pot cere imediat concediu legat de aparatura eu am un robot care e greu de asamblat asa ca folosesc de la el blenderul si storcatorul de citrice am mai cumparat blenderul asta pentru pasat cantitati mai mici http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Philips/Blender_de_mana_Philips_HR1372 ...dar imi lipseste un storcator bun si ma gandeam la asta http://www.emag.ro/storcatoare/storcator-de-fructe-si-legume-philips-hr-1861--pHR1861 ce ziceti mai e nevoie si de altceva? Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Cred ca e foarte bun storcatorul asta.
Noi suntem la partea de achizitionat electrocasnice in noul apartament, ca le lasam pe toate cele vechi in cel unde stam acum. Chiar ieri am fost prin magazine de profil si legat de storcator mi-a fost recomandat asta de catre toata lumea. Mi l-au prezentata in magazin si mi-a placut si mie,
Eu insa ma gandeam sa imi iau un robot care sa aiba storcatorul incorporat. nu stiu ce sa fac.......
de Larisa Ioana 24.06.2010