Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, exact asa arata, doar ca trebuie marimea 1, pt 0-6 luni... Cred ca gasesti cam peste tot... De fapt si io de la Carrefour am luat-o pe prima...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

cristinuta, of mami, stiu ce zici...si eu am fost tare necajita, si m-am mai mult 2 luni ca sa-i mai dau laptic de la mine, pana am zis ho...ajunge, ca fac cu nervii...ca deja nu mai vedeam decat pompa si bibe, in plus lapticul a tot scazut pana am ajuns la o masa de laptic doar...avea 6 luni juma cand am pus punct lapticului de la mami...si am trecut frumusel la diversificare asa serios si la LP...
nu te necaji, nu iti faci deloc bine asa...

tina, eu tot la cerere ii servesc masa...oi fi io mama nebuna, dar la cat am tras cu tzitzi la Eric si cat m-am chinuit, am zis ca acu il las pe piciu sa ma conduca... daca rezist pana atunci cu mesele lui de noapte si daca voi avea destul laptic...asta pana incepem diversificarea si vom papa incet incet si altceva...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Larisa, si eu recomand Yokko (de acolo mi-am luat pt botez) si Nissa (de la ei mi-am luat ceva tot asa pentru o cununie). Pentru barbati in afara de ce ziceau fetele, va puteti duce si in magazinul Victoria, la etajul 1 parca, au multe magazine cu costume barbatesti, camasi, cravate - unul langa altul, zic eu imposibil sa nu gasesti. S-ar putea sa iti fie mai usor acolo ca sunt magazinele unul langa altul, intr-un spatiu mai mic, si nu e nevoie sa strabati tot mall-ul in cautarea unui anumit magazin. Daca tot va duceti acolo, poti urca si la etajul 2 pentru tine, la femei nu e prea ai ce gasi acolo, insa era un magazin tin minte cu costumase mai elegante parca la inceputul culoarului, pe partea stanga.

Concediu, noi vrem sa plecam la inceputul lui iunie, in Corfu. Imi doresc eu de anul trecut sa merg acolo, e si tare frumos si sunt moastele Sf.Spiridon, tare drag mie. De fiecare data cand m-am rugat la el mi s-au implinit dorintele, inclusiv cea legata de bebe.
Nu stiu insa cum vom pleca, cu masina sau avionul. E mai bine cu avionul ca e scurt si rapid su nu oboseste bebe dar cu masina poti cara mai multe. Si eu am de gand sa car nu gluma. Pentru o prima vacanta cu bebe eu imi doresc ceva mai intim, nu un resort all inclusive, ci visez la o casuta mica si linistita, cu gradina undeva langa mare. Iar daca as putea sa imi strang mai multi prieteni- desi e greu de crezut- am putea inchiria si una cu piscina.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am alta problema, andrei isi pierde concentrarea cand suge. ii este foame, mananca, dar daca aude vreun zgomot se demufeaza, face ochii mari si se uita in jur. alteori doar se uita la mine. si tre sa nu ma uit la el, ca sa se mufeze la loc

uneori mananca ca lumea, dar cand nu e flamand tare asa face...si apoi peste o ora iar ii e un pic de foame dar orice i-as face nu pot sa ii mai dau sa manance

cam asa si noi, ori o ia rasul, ori se joaca de-a v-ati ascunselea in bratele mele. si apoi cand o lua iar foamea incercam s-o mai tin cu forta, dar nu mai fac!! mai ales dupa ce ieri mi-a dat afara de 2 ori surplusul la nici 2 minute de cand a terminat de supt. nu-s obisnuita inca nu programul asta doar san, la cerere... ma astept ori sa manance mai mult, ori mai des, desi pediatra mi-a spus ca am un lm foarte bun, raportat la cat mananca, cat ia in greutate si cat elimina prin kk...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, te tot stresez... Zi-mi te rog la cat timp ai inceput diversificarea la Eric... Ca io ma tem ca daca nu mai vrea san, ajung la bibe, si apoi la LP cat mai des, cum ziceai si tu ca pe final doar o masa de LM aveai... Trebuie sa incep mai repede diversificarea? Ca nu as vrea...

Poze

Mergi la inceput

referitor la roboti de bucatarie, eu am pe asta:

http://www.braun.com/ro/household/food-preparation/combimax/models.html

sunt f multumita, e f destept, stie sa faca multe... si nici nu ocupa mult spatiu...

iar acel Petite Terraillion ma va salva de la utilizarea a nspe mii de vase si vasute pt facut piureuri, pt blenduit, incalzit, dezghetat, sterilizat...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eladea, te tot stresez... Zi-mi te rog la cat timp ai inceput diversificarea la Eric... Ca io ma tem ca daca nu mai vrea san, ajung la bibe, si apoi la LP cat mai des, cum ziceai si tu ca pe final doar o masa de LM aveai... Trebuie sa incep mai repede diversificarea? Ca nu as vrea...

Poze

draga mea, nu ma stresezi...intreaba-ma tot ce vrei...

cu Eric am inceput la 5 luni juma, dar mai mult asa, in joaca...sa vad daca ii place...dar de-adevaratelea am inceput la 6 luni...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

andrei canta de mama focului in patut tipa atat de tare de vuieste toata casa

ochidut e mai bine storcator, eu asa cred,ca e mai rezistent decat cel de la robot

ma intrebai de esarfa, de la Z am luat-o

cris nu te mai necaji asa a patit si nasa mea, de la vreo 2 luni nu a mai vrut sa suga si s-a muls ea pana la 4 luni

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am alta problema, andrei isi pierde concentrarea cand suge. ii este foame, mananca, dar daca aude vreun zgomot se demufeaza, face ochii mari si se uita in jur. alteori doar se uita la mine. si tre sa nu ma uit la el, ca sa se mufeze la loc

uneori mananca ca lumea, dar cand nu e flamand tare asa face...si apoi peste o ora iar ii e un pic de foame dar orice i-as face nu pot sa ii mai dau sa manance

cam asa si noi, ori o ia rasul, ori se joaca de-a v-ati ascunselea in bratele mele. si apoi cand o lua iar foamea incercam s-o mai tin cu forta, dar nu mai fac!! mai ales dupa ce ieri mi-a dat afara de 2 ori surplusul la nici 2 minute de cand a terminat de supt. nu-s obisnuita inca nu programul asta doar san, la cerere... ma astept ori sa manance mai mult, ori mai des, desi pediatra mi-a spus ca am un lm foarte bun, raportat la cat mananca, cat ia in greutate si cat elimina prin kk...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

asa si noi...daca avem spectatori la masa, lasa tzitzi, se uita cu ochii mari la persoana respectiva, si rade, se prosteste...chiar si eu daca ma uit la el in timp ce papa, se smechereste si imi zambeste, se intrece...na, are chef de joaca...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Alina poi eu nu stiam ce a avut fata mea aseara si astazi imi tot puneam intrebari, ma gandeam ce oi fi mancat sa o agite asa. dar totusi de la crema de zahar ars de ce? de la ou sa fie ca nu imi pot da seama acum la fel e agitata

Mami de Andra Maria 02.08.2010

E de la laptele fiert cu ou. A trebuit sa iau 4 pliculete de Espumisan ca sa imi treaca si mie. Ma intepa stomacul rau de tot si ea tragea la parturi de nu-mi venea sa cred. Deci sigur de la crema de zahar ars s-a agitat si Andra.
Ar trebui pe langa alimentele interzise in alaptare gen fasole, mazare, varza, sa scrie si crema de zahar ars

Mergi la inceput