Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 7
alina_satena spune:
sotul imi spune mie asa knd sunt cu el pe strada si mai vreau sa mai intru sa arunc un ochi,dar eu sigur daca voi gasi ceva voi cumpara,te pup:*
iulix spune:
Si eu mai cumpar de la SH si sunt foarte multumita de calitate. Dca stii sa alegi si sa te uiti bine dupa orice imperfectiune (ma refer sa nu fie rupte, cu pete) poti sa economiseti niste bani frumusei si de multe ori materialul e mai bun de 1000 de ori fata de cel de la polovere/rochite/tricouri noi.
ingridnen spune:
am luat si eu saptamana trecuta niste pantaloni din catifea raiata super, de la H&M... cu 7 RON
terbuie mers des si cautat cu meticulozitate ![]()
Ingrid si Cristi 7 ani
My_Lady0091 spune:
si eu mai iau ocazional de la SH...si nu mi-e rusine sa intru.poate inainte imi era..cand toate "cica infloreau" in Ro..insa acum..cu criza asta cand din doua salarii au luat 3/4...nu prea mai faci mofturi(si asta e abia inceputul!)
in general cumpar pentru bunica-miu(82 ani, senil, orb)..care isi rupe hainele(in mintea lui le rascroieste!).la inceput cand inca nu ne umblase la salarii ii luam din piatza, insa acum nu imi mai permit..mai ales ca am si un bebe!
bineinteles ca lucrurile de la SH au microbi, au si cele din magazine(chiar de lux)..doar nu le tin in camere sterile..si nu toate sunt ambalate..unele maisunt si probate de catre alte persoane.le iei, le speli frumos...si gata..nu mergi cu ele in Mall insa la o plimbare in parc, facut piatza, la tara, in casa..le poti folosi.
acum cum e "era SH-urilor"..ai de unde alege..de la lucruri de firma..pana la carpe!si credeti-ma sunt oameni in strainatate care nici nu poarta efectiv o data un obiect vestimentar ca il si doneaza..sau scoate efectiv in strada pentru a fi luat.
eu garantez ca sunt astfel de oameni si in RO..numai ca aici nu are cine se ocupa de colectare..si nu sunt oameni care sa le doneze..mai bine le tin in sifoniere sau dulapuri o mie de ani..ce daca nu le poarta, dar le au!!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_satena spune:
si eu am gasit hainute foarte ok,doar ca nu erau pentru fiica mea ma refer la varsta,dar din punct de vedere calitativ sunt foarte ok,acelasi conceptii ca si sotul meu le are mama mea cum sa cumperi ce au purtat altii nu poti stii ce boli au si etc,si ma enerrveaza la maxim,daca le speli nu cred ca au vreo problema.
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
si eu sunt o fana a magazinelor sh, doar ca in ultima vreme din lipsa de bani nu prea mai intru. La noi este unul super unde kg e 120 lei, dar majoritatea lucrurilor sunt cu eticheta si de firma. Mi-an luat mie si fiica-mii f multe lucrusoare, mai ales de vara ca erau subtiri si usoare. Dar i-am gasit fetitei si la alte sh-uri lucruri impecabile si noi. Asa cum au spus si celelalte fete trebuie sa ai rabdare si timp sa poti cauta. Si i-am luat lucrusoare si de la bazarul umanitar de aci de pe DC, de care am f super multumita.
Pup.
Ramona
de maimutel
Diana (20.07.2009)
maimu diana

Jasmin012 spune:
Nu cumpar de la SH, dar cumpar de la bazarul de aici. Si de cand fac asta sunt foarte multumita, pentru ca mi-am luat haine superbe (atat pt mine cat si pt copil) si am cunoscut o gramada de fete foarte inimoase. Sincer, nici nu ma mai gandesc sa ma duc prin magazine, ca nu are rost. Cine a cumparat de la bazarul DC stie. ![]()
Vreau sa mai spun ca a cumpara din magazine SH nu insemna neaparat
ca esti atat de sarac incat nu-ti permiti alt fel de magazine. Am o prietena din Bistrita, familia ei a fost mereu instarita (nu bogata, dar destul de instarita) si toti isi cumparau haine si diverse obiecte (gen lenjerii, obiecte pt casa, etc) din SH... era marfa adusa din Germania si SUA. Unele lucruri absolut noi, altele purtate foarte putin, in stare perfecta si de o calitate foarte buna.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
XIO spune:
EU m-am intalnit intr-un SH cu o dr care locuieste in Germania si si-a deschis cabinet in Ro ca sa ucreze cand vine pe aici.
Ma indoiesc, ca e saraca.![]()
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
ina.click spune:
Stati sa trec de 30 saptamani sa vedeti voi ce scap in bazarul ala 
De abia astept.
22 + 
alina_satena spune:
Ina.click iti voi pastra si eu cate ceva daca doresti bineinteles,eu am ramas putin dezamagita de sh-urile de la mine din zona ma refer la cum miros cum sunt aranjate hainele,puse in niste cutii asa dea valma,
sper sa gasesc second-handuri care sa merite am auzit ca ar fi unul pe mihai bravu nu stiu cum se numeste daca stiti cum se numeste spunet-mi si mie daca ati fost,cum sunt preturile,calitatea hainutelor,daca ati fost multumite si etc.