Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui XIO As putea sa pun cateva poze si la bazar? ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
sigur. Intri la bazar, creezi anuntut nou si dai link la blogul tau. Sau faci poze /anunturi individual pt fiecare produs.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
de la miniprix am facut comanda pe net, dar pozele nu prea corespund cu realitatea. e mai bine de mers la un magazin. macar acolo le vezi si pui mana pe ele. altfel au lucruri tare faine si la preturi bune (mai ales cand sunt la reducere).
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
missdarcey spune:
Magazinele astea SH sunt o rusine pentru Romania pentru faptul ca cei care le-au deschis ar fi trebuit ca banii incasati sa-i doneze unor scopuri caritabile ,asa cum se intampla peste tot in Europa.
Cred ca singurul SH infiintat pentru cauze umanitare este aici pe DC si ar trebui sa cumparam lucruri ,uneori chir si pentru a le darui ,deoarece exista certitudinea ca ajutam pe cineva. Nu sunt impotriva purtarii hainelor SH ,aici chiar si vedete merg si cumpara de la shopuri sh donand in acest fel bani pentruactiuni umanitare.Va rog nu-i mai imbogatiti pe cei fara scrupule ,daca dam un ban macar sa ajutam pe cineva.
XIO spune:
| citat din mesajul lui missdarcey Magazinele astea SH sunt o rusine pentru Romania pentru faptul ca cei care le-au deschis ar fi trebuit ca banii incasati sa-i doneze unor scopuri caritabile ,asa cum se intampla peste tot in Europa. ![]() Cred ca singurul SH infiintat pentru cauze umanitare este aici pe DC si ar trebui sa cumparam lucruri ,uneori chir si pentru a le darui ,deoarece exista certitudinea ca ajutam pe cineva. Nu sunt impotriva purtarii hainelor SH ,aici chiar si vedete merg si cumpara de la shopuri sh donand in acest fel bani pentruactiuni umanitare.Va rog nu-i mai imbogatiti pe cei fara scrupule ,daca dam un ban macar sa ajutam pe cineva. |
Daca vreau sa donez bani, donez, daca vreau sa cumpar o fac pt. ca am nevoie de haine. Nici cei de la mall nu doneaza dar tot cumparam.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
cait spune:
| citat din mesajul lui missdarcey Magazinele astea SH sunt o rusine pentru Romania pentru faptul ca cei care le-au deschis ar fi trebuit ca banii incasati sa-i doneze unor scopuri caritabile ,asa cum se intampla peste tot in Europa. ![]() Cred ca singurul SH infiintat pentru cauze umanitare este aici pe DC si ar trebui sa cumparam lucruri ,uneori chir si pentru a le darui ,deoarece exista certitudinea ca ajutam pe cineva. Nu sunt impotriva purtarii hainelor SH ,aici chiar si vedete merg si cumpara de la shopuri sh donand in acest fel bani pentruactiuni umanitare.Va rog nu-i mai imbogatiti pe cei fara scrupule ,daca dam un ban macar sa ajutam pe cineva. |
Totusi marea majoritate a hainelor vandute in SH din Ro provin din Marea Britanie, Belgia, Germania, etc de unde cei care si-au deschis astfel de magazine le cumpara.Nu le da nimeni gratuit si apoi ei se imbogatesc in tara.Aceste haine sunt donate in tarile de origine si apoi revandute ..deci daca stam sa privim asa cine face primul afaceri?
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
andacos spune:
Este prima oara cind aud ca sh-urile din Europa doneaza banii pentru actziuni caritabile!
POoate sunt a numite actziuni in care banii strinsi din SH se doneaza dar general...nu cred!
Eu n-am magaziun sh la mine aici,insa zau ca am s aintreb cind voi vedea primul sh!Sa nu mai spun de sh-ul de electrice si electronice!In niicun caz!
Sper sa nu vina alina satena sa ne dea cu rigla peste degete ca nu suntem la subiect!![]()
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
alina_satena spune:
Andacos nu iti dau cu rigla peste degete esti la subiect
apropo si eu am hainute la bazar ca tot spunea aici cineva nu am retinut persoana ca ar vrea sa cumpere hainute am intrat si eu la second-hand si am vazut ca au hainute rezonabile atat la pret cat si la calitate o sa ma mai uit si la bazar cum mi-a propus Laura25
andacos spune:
Eiii...nu prea eram on topic ...dar ma bucur ca m-ai iertat de data asta!![]()
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
missdarcey spune:
XIO din raspunsul tau a iesit asa o axioma demna de tine.Cand merg la mall nu fac donatie pentru ca magazinele de acolo fac comert.Intr-un SHse vand haine donate undeva ,GB,Germania ,Belgia..etc.Acei oameni cand isi doneaza lucruri o fac in scopuri caritabile.Boon.Bunurile ajung in alta filiera sau la afaceristi ,care le vand in scop personal.IN zona in care stau sunt 4,5 astfel de shopuri si fiecare doneaza banii unor asociatii caritabile .Eu aici am Oxfam ,Barnardos ,Cancer Research ,etc.Chiar si vanzatorii fac munca voluntara.De aceea aici sunt bani pentru toate iar in Romania mor copiii cu zile pentru ca nu sunt bani pentru tratamente.
Selene_Bunny spune:
Tanti Darcey, in orasul mamei mele este un SH nou, foarte apreciat. Cel care detine magazinul - l-am cunoscut vara asta - s-a aratat interesat de actiunile noastre umanitare. Are de donat - repet, DE DONAT - O TONA de haine SH pentru saraci. Te oferi sa le preiei?
Laura, stii ca scrisesem la un moment dat despre asta la "Actiunea 3 sate". Insa omul nu are posibilitatea sa se deplaseze in localitatile sarace, iar o tona de haine este enorm, de unde mijloc de transport pentru ele?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii