Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 2
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana l Selene, la un astfel de sh, un tricou de copii mici, are macar 100 gr si e cit unul nou, luat direct din magazin. Un body ajungea 12- lei, tot cit e la magazin, chiar la mall la promotii gasesti body cu pina in 10 lei. Deci preturile la noi sunt exagerate. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
ana, stiu ca este Iulius Mall in Iasi, dar parca nu si Auchan. De ce zic de Auchan, acolo gasesti body-uri noi cu preturi intre 4 RON si 7 RON. Cele la 4 RON sunt uni, intr-adevar, dar OK. Problema este ca nu se potrivesc marimile, adica, daca eu vreau ca Dariei sa-i vina acum, la aproape 2 ani, un body de acolo, tre' sa-i iau unul de 3 ani (36 de luni). Ca si calitate, sunt f. OK, iar cele de 5-6 RON, cu model, sunt foarte dragute. Erau cu maneca lunga, maneca scurta, bretelute, maiout. Gasesti si alte hainute, chiar si la promotii.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alina_satena spune:
Pentru Selene-Bunny te rog sa numai scrii doar asa de dragul de a scrie,daca vrei sa spui ceva e foarte bine,dar de rog sa numai faci remarci ce nu isi au rostul,poate nu scriu asa de des din cauza timpului scurt de care dispun,am intrat si eu astazi intr-un second-hand si am vazut aine acceptabile adica ce am vazut eu mergeau doar date prin casa si la preturi acceptabile,prin magazine sunt foarte scumpe hainele pentru coopii,si vorba cuiva care a scris la acest topic(scuze ca nu iti stiu numele)nu mi se rupe sufletul daca pateaza o haina de 2-3Ron mi se rupe daca pateaza una de 30-40Ron,am vazut ca multi stiu deja cand primesc second-handurile marfa,poate ca atunci marfa este mai buna si de calitate,o sa mai intru sa vad poate gasecs ceva frumos pentru pitica.
liliana83 spune:
Daca va spun cum e aici la mine, nu dati navala toti,da?![]()
lanaga mine este un sh care are preturi care variaza zilnic in decursul unei saptamani : lunea e 30 lei kg si duminica doar 3 lei
,As face niste poze sa va arat ce haine am putut eu sa iau azi la doar 12 lei( doua sacose
) dar mi-e cam lene si somn. Am cumparat inclusiv hainute de nou nascut , pentru ca erau ca noi , doar next si george, desi eu n-am bebe mic , dar m-am gandit ca daca mai fac unul sa fie acolo
, la 30-40 de bani bucata( adica 3000-4000 vechi , da , am scris bine) n-aveam cum sa nu le iau . O prietena a zis ca le ia sa-si imbrace fiica-sa papusile cu ele , si tot nu renunta la pretul asta.
Dar acesta este sigur sh care-mi place , in care se gaseste marfa care poate fi purtata pe strada , sunt haine suuuper. Sotul stie ca sambata si duminica e zi de MaLL
. Lui ficioru-miu i-am luat destule pentru varsta lui, dar daca vad ceva pentru 3,4,5 ani nu ezit sa-i iau.Oricum pentru mine a merge la "mall" e si relaxare.
ina.click spune:
Mai, nu sariti la alina_satena. Ca sunt sigura ca am trecut fiecare printr-o pasa a orgoliului masculin al partenerului sau poate tatalui, colegului etc.
Barbatii uneori nu stau sa calculeze cat costa supa din castron si hainele de pe copil, dar au orgolii din astea "vai, cine, noi, sa ne stie lumea ca luam de la SH"
Alina n-a facut nimic rau. Daca era sa fie "fudula" nu mai deschidea topicul asta in care cere sfaturi.
21
kariguld spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Pentru Selene-Bunny te rog sa numai scrii doar asa de dragul de a scrie,daca vrei sa spui ceva e foarte bine,dar de rog sa numai faci remarci ce nu isi au rostul,poate nu scriu asa de des din cauza timpului scurt de care dispun,am intrat si eu astazi intr-un second-hand si am vazut aine acceptabile adica ce am vazut eu mergeau doar date prin casa si la preturi acceptabile,prin magazine sunt foarte scumpe hainele pentru coopii,si vorba cuiva care a scris la acest topic(scuze ca nu iti stiu numele)nu mi se rupe sufletul daca pateaza o haina de 2-3Ron mi se rupe daca pateaza una de 30-40Ron,am vazut ca multi stiu deja cand primesc second-handurile marfa,poate ca atunci marfa este mai buna si de calitate,o sa mai intru sa vad poate gasecs ceva frumos pentru pitica. |
atunci ce rost are subiectul? chiar nu-i vad rostul. daca vrei sa stii ce e pe la sh, da o raita prin cateva magazine si gata.

Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
My_Lady0091 spune:

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_satena spune:
Pentru kariguld te rog numai scrie daca nu ai ceva de spis legat de subiectul topicului,tocmai ce spuneam in mesajul postat anterior ca am dat o raita si nu am gasit cine stie ce si vroiam sa imi spuna fetele care sunt aici din Bucuresti daca stiu sh-uri cu haine mai ok asa kt de kt,deci te rog pastreaza remarcile rautacioase pentru tine.O seara buna
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Pentru Selene-Bunny te rog sa numai scrii doar asa de dragul de a scrie,daca vrei sa spui ceva e foarte bine,dar de rog sa numai faci remarci ce nu isi au rostul,poate nu scriu asa de des din cauza timpului scurt de care dispun,am intrat si eu astazi intr-un second-hand si am vazut aine acceptabile adica ce am vazut eu mergeau doar date prin casa si la preturi acceptabile,prin magazine sunt foarte scumpe hainele pentru coopii,si vorba cuiva care a scris la acest topic(scuze ca nu iti stiu numele)nu mi se rupe sufletul daca pateaza o haina de 2-3Ron mi se rupe daca pateaza una de 30-40Ron,am vazut ca multi stiu deja cand primesc second-handurile marfa,poate ca atunci marfa este mai buna si de calitate,o sa mai intru sa vad poate gasecs ceva frumos pentru pitica. |
alina, eu am spus de 2-3 lei.
Nu scriu doar de dragul de a scrie, insa mi-ai lasat o anumita impresie, nu comentez.
Vezi ca am sa pun la celalalt topic niste anunturi, poate te intereseaza.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
madyrizi spune:
daca nu vrei sa intri la sh, poti incerca bazarul nostru umanitar. sunt hainute de calitate, in stare foarte buna, la preturi foarte bune si ajuti si copiii care au nevoie de banuti pentru tratamente.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi