Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 3
gabitza2005 spune:
Cum verificati daca hainele au fost dezinfectate sau cum le dezinfectati voi inainte de ale purta?
Eu am o reticenta la hainele de la sh din acest motiv : o micoza sau o bola de piele pot fi mult mai scumpe decat hainele.
alina_satena spune:
cred ca hainele de la second-hand sunt dezinfectate deoarece nu au cum sa le vanda in asa fel deoarece ar lua amenda
si nu le-ar conveni acest lucru,am intrat si la bazar dar nu am vazut hainute asa pentru feita mea am vazut mai multe pentru baietei
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena cred ca hainele de la second-hand sunt dezinfectate deoarece nu au cum sa le vanda in asa fel deoarece ar lua amenda si nu le-ar conveni acest lucru,am intrat si la bazar dar nu am vazut hainute asa pentru feita mea am vazut mai multe pentru baietei |
Ce varsta are fetita ta?
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui gabitza2005 Cum verificati daca hainele au fost dezinfectate sau cum le dezinfectati voi inainte de ale purta? Eu am o reticenta la hainele de la sh din acest motiv : o micoza sau o bola de piele pot fi mult mai scumpe decat hainele. |
Din cate stiu, aceste haine nu au voie sa intre in tzara fara acel certificat sanitar - de dezinfectare.
Io am mai amestecat detergentul cu spirt.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alina_satena spune:
Pentru Laura25 fetita mea are 2 ani si 8 luni(yi face pe 3 noiembrie) si as vrea hainute pentru 3 ani cam asa,si eu vb lui Selene-Bunny ma voi duce in magazine unde este mai curat si unde poate ma voi imprieteni cu vanzatoarele.
szivarvany spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Din cate stiu, aceste haine nu au voie sa intre in tzara fara acel certificat sanitar - de dezinfectare. |
Inainte de 2007 se cerea in vamile de frontiera, de atunci incoace nu se cere asa ceva. Nu stiu care e situatia la locurile de desfacere.
Eu nu mai tin minte cand am cumparat ceva nou , eu sunt mare fan sh, restul mi se pare risipa aiurea de bani doar pe niste haine sau incaltari.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
gaby76 spune:
Daaaa, calitativ sunt mult superioare celor chinezesti sau eu stiu ce alte natii. Am lucruri luate de multi ani si nu s-au decolorat, nu s-au rupt si nu s-au lalait. Nu toate sunt ok dar daca ai rabdare si cauti gasesti.
Si, ca veni vorba de soti, nici al meu nu-i (sau nu era) fan sh dar i-am luat cateva lucruri de calitate si acum nu mai zice nimic. Am cumparat acum vreo 4 ani o patura din lana pufoasa si frumoasa. Cand m-a vazut cu ea acasa mai s-o arunce... acum cine-mi cere patura "aia calduroasa"?? El
kariguld spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Pentru kariguld te rog numai scrie daca nu ai ceva de spis legat de subiectul topicului,tocmai ce spuneam in mesajul postat anterior ca am dat o raita si nu am gasit cine stie ce si vroiam sa imi spuna fetele care sunt aici din Bucuresti daca stiu sh-uri cu haine mai ok asa kt de kt,deci te rog pastreaza remarcile rautacioase pentru tine.O seara buna |
tu stii ce sunt alea remarci rautacioase??
| citat din mesajul lui kariguld atunci ce rost are subiectul? chiar nu-i vad rostul. daca vrei sa stii ce e pe la sh, da o raita prin cateva magazine si gata. ![]() |
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui kariguld tu stii ce sunt alea remarci rautacioase?? |
numai pune totul la inima!
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
numai pune totul la inima! |