FIV la Sibiu (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

MYHAT - Super !!!!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa stea cumintei 9 luni.
Valoarea mea la prima beta a fost 117,13 si acum sunt tare curioasa daca sunt 2 ,dar miercuri merg la eco.
Va pup pe toate si va doresc o duminica linistita ca Soare avem din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

MYHAT, felicitari, Doamne ajuta sa fie bine pana la capat, am urmarit cu interes cazul tau mai ales ca si eu voi face fet.
sa ai grija de tine, de voi.
pupici
monaramona te asteptam si pe tine cu vesti bune, si pe toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Felicitari, Myhat

Bafta multa, Mona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Va multumesc din suflet pentru urari
Mona in ziua 13 am avut endo. 9 mm ,nu am inteles de ce mi s-a facut ET in ziua 17 a CM am avut impresia ca este prea tarziudar acum nu mai conteaza . Am avut si dureri de spate dar mai ales de burta .Am luat no-spa pana la 4 pe zi.De stat in pat ? nu .La primul ET am stat 4 zile dupa si am zacut ,acum, a 2-a zi am mers la servici (si am unul chiar foarte stresant eu sunt un caracter care ma stresez din orice)Problemele mele de fertilitate :spermatozoizi lenesi dar ii iubesc

Missipi eu m-am programat pe 15 noi.la eco atunci voi vedea cati BB am

Hypnotic multa bafta , eu cred ca totusi ceaiul de cretisoara m-a ajutat .Si am mai citit tot aici pe forum ca 50ml vin rosu inainte de FET ajuta .Eu am baut in fiecare seara 50 ml timp de o sapt.inainte .O fi de la ele nu o fi mie mi-au fost de ajutor si nu numai cu ajutorul Bunului Dumnezeu si echipei minunate de la Polisano
Ii iubesc pe toti

Am si emotii sa-mi pun un emoticon cu graviduta . Cu drag Myha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Myha felicitari! Ma bucur pentru tine.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Felicitari MYHAT! SA AUZIM VESTI FRUMOASE DE LA MONARAMONA SI CELELALTE!
SI EU ACEEASI PRB CA MYHATT AM,cati ai introdus?Sa inteleg ca 1 data ai facut FIV, nereusit, apoi cu embrionii ramasi ai facut FET?Fet-ul se poate face la ce interval de FIv? si ce presupune?stimulare si apoi embrio-transfer?si doar un cost de........cate feturi poti face?
scuzati-ma dar pana acum nu am stiut de fev si incerc sa inteleg.....
Mi-a raspuns dr si a zis ca trebuie sa ne intalnoim la 1 consultatie si sa mai refac analize.Oare ce analize sa refac ptr ca luni sunt in ziua 3 CM si nu as vrea sa pierde luna astafara analize si cand merg la dr sa am ceva.
Poate imi ziceti: Ysa ce anlize faci? Cum le zice?Trebuie pe nemancate facute?
MRS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

myhat ti-a facut transferul atunci cand endometrul tau era bun..si eu cred ca l-a lasat sa mai creasca..eu l-am facut pe primul in ziua 15 ca era mai mic decat acum (in ziua 10 era de 7,7)..mai am o intrebare ptr tine...tu ai avut sangerarile de la nidatie?daca da in a cata zi?

Mergi la inceput

Yarrina ,multumesc am o intrebare pentru tine ,stiu ca si pe tine tea durut burta inainte de beta dar dupa aceea te-a mai durut ? si cat timp .

multumesc

Mergi la inceput

Mona, eu nu am avut sangerare de nici un fel ,diferenta dintre primul ET si cel de acum au fost greturile incepand cu ziua 8 si utrogestranul se absoarbe mai mult .

Ilary , si prima data si acum am transferat cate 2 embrioni ,dupa cum vazi prima data nu a fost sa fie ,FET se face dupa o pauza de un CM cu embrionii ramasi care au fost congelati .Tr. este in mare de sustinere nu este scump si la clinica nu mai platesti decat ET. 1280 ron.

Cu drag Myha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Myha m-a tot durut pana aproape de 12 saptamani. Tre sa ai tot timpul no spa cu tine. Si acum iau cand ma doare, dr mi-a zis ca pot sa iau 2 pe zi, chiar si zilnic daca e cazul. Durerile pot da contractii si nu-i bine.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput