FIV la Sibiu (20)
Raspunsuri - Pagina 8
monaramona spune:
lola e bine ca ai puterea sa o iei de la capat..iti doresc sa ai mult curaj , ganduri bune si ai sa vezi ca totul va fi bine
myhat ..am avut dureri ede spate, de burta , de sani prin ziua 12 greata ff rara ..asa sunt si acum , doar ca iau nospa , atunci nu am luat..si acum nu mai simt atat de inrtense (cred ca le amelioreaza nospa)..e bine ca faci beta ca scapi de ganduri..eu mai am sunt in ziua5
maria este greu prin ce treci..si eu am trecut prin asta dar cred ca in ziua 19 testul de urina treb sa arate ..CM nu mai vine din cauza tratamentului,, atata timp cat il iei nu are sa iti vina..mai bine suni pe dr si ii spui cum sta treaba ca sa sti ce sa faci ca asteptarea asta te omoara sa crezi in fiecare zi ca e ..si sa faci teste la infinit cu o liniuta ...nu fi necajita , ridica capul ca noi suntem puternice si o luam de la capat orice s-ar intampla..ai grija de tine si gandeste-te la ltceva , la ceva frumos ...
ilary FET inseamna transfer cu embrioni congelati , mai pe intelesul nostru
misspii spune:
Ysa - Bafta multa si asteptam pareri dupa control.
Lola - este f greu dar impreuna cu sotul veti trece peste.Din pacate nu avem de ales.te pup .
Mona
Lemurica - sunt alaturi de tine,banuiesc prin ce treci mai ales ca Beta a fost prima data pozitiv ,este mai greu ca incepi sa crezi si dupa...Dar trebuie sa fie bine ,pana la urma sigur se va intampla.
llary spune:
Trebuie sa fiti puternice,2-3 zile de plans , apoi trebuie sa va...ne remaontam, daca vrem copii.
Ysa tu ai vrut asa tarziu in 28 noi sau doar atunci putea dr?
yarrina spune:
Ylari 2 pusi 2 rezultati. Suntem foarte bine...nu dam semne ca vrem afara...speram sa fie la termen.
fericita!! 34+ si
ysa26 spune:
Ilary - eu am vrut atunci k sa am timp sa-mi fac toate analizele.Azi abia le-am facut pe cele hormonale din z3.
MariaIrina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona lola e bine ca ai puterea sa o iei de la capat..iti doresc sa ai mult curaj , ganduri bune si ai sa vezi ca totul va fi bine myhat ..am avut dureri ede spate, de burta , de sani prin ziua 12 greata ff rara ..asa sunt si acum , doar ca iau nospa , atunci nu am luat..si acum nu mai simt atat de inrtense (cred ca le amelioreaza nospa)..e bine ca faci beta ca scapi de ganduri..eu mai am sunt in ziua5 maria este greu prin ce treci..si eu am trecut prin asta dar cred ca in ziua 19 testul de urina treb sa arate ..CM nu mai vine din cauza tratamentului,, atata timp cat il iei nu are sa iti vina..mai bine suni pe dr si ii spui cum sta treaba ca sa sti ce sa faci ca asteptarea asta te omoara sa crezi in fiecare zi ca e ..si sa faci teste la infinit cu o liniuta ...nu fi necajita , ridica capul ca noi suntem puternice si o luam de la capat orice s-ar intampla..ai grija de tine si gandeste-te la ltceva , la ceva frumos ... ilary FET inseamna transfer cu embrioni congelati , mai pe intelesul nostru |
Multumesc pentru incurajari Mona, am nevoie de ele pentru ca acum sunt daramata.
MYHAT spune:
Scumpele mele ,azi sunt foarte fericita ptr. ca bunul Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile .Azi ziua 11 de la FET am beta 117.11
Va pup pe toate si multa bafta tuturor
monaramona spune:
uraa..ma bucur..ai avut sangerari de la nidatie?in a cata zi?..FELICITARI MAMICO..trebuia sa scri cu litere mari si cu cifre de-o schioapa..sa dea DD sa stea acolo 9 luni si sa te bucuri de pui
monaramona spune:
myhat am citit ca ai avut dureri mari de spate si de burta prin ziua 8 in rest nimic?..endometrul din ziua 10 parca era de 11 (sper sa nu ma insel..daca ma insel te rog corecteaza-ma)in primele zile scriai ca nu ai semne si te rugai sa mai ai ceva embrionasi in burtica..ei vezi ii ai..si vor sta acolo..
si eu am avut endometrul de 11 si dureri am si acum de spate si burta si de sani din cand in cand..prin ziua 11 am sa fac si eu beta sper sa ma molipsesc de la tine..cu toate ca eu am doar 1 embrion ..ce ai facut dupa transfer?ai stat in pat?..mai am o intrebare si daca nu potio sa imi raspunzi nu e nimic...care este probl ta de infertilitate ,,,de ce ai ajuns la fiv?